2009 Nisan Anneleri

yaşında düzelse uykuları ona da razıyım bayanlar. bu gidişle benim kız uykusuz dişsiz ve yuvarlanarak yaşayan bir varlık olarak hayatını idame ettirecek :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: bızde varız aynısı

maşallah rehaya.

canım geçmiş olsun.süt alerjisi de olabilir mi acaba?peynir falan verdiğinde oluyo mu dikkat etsen.

iki bebemize de geçmiş olsun.bu düşmeler artık çoğalır.

valla guler ben artık yaşına kadar ümidi kestim uyku konusunda düzelmicek herhalde

yaşında düzelse uykuları ona da razıyım bayanlar. bu gidişle benim kız uykusuz dişsiz ve yuvarlanarak yaşayan bir varlık olarak hayatını idame ettirecek :roflol:

valla kızlar ne yapacağımı şaşırdım.1 saat uyuyo uyumuyo kalkıyo sabaha kadar böyleyiz.tam ben uyumak üzereyken uyanıyo.salla yatır kurulu saat gibi 1 saat olunca uyanıyo.anlamadım.bi yerimi ağrıyo rahatsız mı diş mi?uykusuzluk bi yanda bi de bunları düşün sabaha kadar mahfoluyorum.

günaydın.....

selene geçmiş olsun.son doktor kontrolumuzde sormuştum.düştüğünde fışkırma tarzı kusma ve hareketlerde kesiklik olursa gel demişti.

sağolun kızlar valla 1 saati gecti hareketlere tam gaz devam :) şükür bişi olmamış herhalde

ecrinde geçmiş olsun tuğba.
keremde 2 aylıkken egzama olmuştu.çok kötüydü onun.eklem yerlerindeydi.çok kaşınır ve çok rahatsızeder.bende de var egzama.
ben yumurta ,domates ve çikolatayı sık yediğim zaman artıyo.çünkü bunlar kaşıntıyı tetikliyomuş.
keremin alerjisi olunca doktorumuz 6.ayda alerji testi istedi.ek gıdalara geçicez bi bakalım diye.keremin yumurta alerjisi çıktı (

şuanda vermiyorum yumurta.1 yaşında yeniden bakılacak.geçebiliyormuş.

Son düzenleme:
günaydın......
uykusuz bir gece daha yaşadık.
şimdi uyudu sıpa.
kar yağıyor,rüzgar var,elektrik yok ve pc nin jarzı az((
selene geçmi olsun...
ege de günde 4-5 krz ya düşüyor ya kafasını çarpıyor.
sürekli göz hapsinde tutamam ki.
kızlar bu arada mamalar gdo lu deniyor ya mama firmaları mamanın içindekileri net söylemiyormuş.
süte ağırlık verdim,yemek çorba derken günde 1 kez muhallebi.

çok teşekkürler canım
ecrinin sol dizinin iç tafında var ilk orda çıktı o hiç tamamen geçmiyor domates sık yemediği için dikkatimi çekmedi ama yumurta sık verince artıyor gibime geldi.doktor alerji testi istemedi ve ecrine grip aşısı yaptı yumurta alerjisi olan mı olamazdı grip aşısı? gerçi normal grip aşısı oldu domuz gribi deil.valla sinir oldum şimdi doktora test istemediği için benneyaptımki

günaydımn.......................................

egeyi yıkadım 10 da 10,30 gibide uyudu pisler gii oldu oglum... sıcacık uyuyor şimdi........

bende özledimm ya .... artık eskisi gibi zaman gecıremıyoruzzzzzzz
maşallah reha'ya
gecmiş olsun selen hanıma bişicik olmaz allahın izniyle egede hep düşüyor atıkk allahım korusun hepsini...........

sağolun valla şimdilik tam gaz cadılığa devam bişiyi yok gibi
burda hava berbat fırtına denızdekı dalglar sahılı yıkıyo elektrıkler habıre gıdıp gelıyo kötü bi gün
aynen yagmur fırtına ve sogukkkkkkkkkkkkkkkk
elektırıklerde sabah gitti ve geldi.....

urla, aysunsudeNAZ, chveneburi, EDAAAA, sev_rey, ssengun+, yaSelin

grip aşısını bilmiyorum tuğba.ama domuz gribi olamıyo yumurta alerjisi olanlar.
egzama dönemselde çıkabiliyo.inşallah en kısa zamanda geçer.

tuğbacım kadir tuğcu o alerji testlerine saçmalık diyo.çocugun tanımadıgı bi şeye alerjisi olmazmış.ben ona sormuştumda yumurta ver dedi.

ama ben kendi doktorumada çok güveniyorum.son gidişimizde sorduğumda 1 yaşına kadar bekle dedi.
yani benimde kafam karışık.hangisi doğru acaba?

sonuçta kereme yumurtalı iğneyi batırdıklarında o bölge kabarmıştı.yani tepki göstemişti vucudu.

sabah yağmur yağıyor biz 6,30da çıktık evden.. üşüyecek diye korktum. sonra saat 7 de yola ciktim otobüs gelmediii...
gelene kadar üşüdüm ya...
bahar gelsede artık evimden gelip gitsem işee... vapurlaaa...

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, aysunsudeNAZ, chveneburi, denizela, EDAAAA, Esennn+, namem, nesoc, poseidon80+, zeyno5

acayip güzel kar yağıyor burda.bugünde kardeşim karstan yola çıkıyor.hayırlısıyla gelse içim rahatlıcak

kıyamam ecrin e yaa..tuğbacım belki alakası yoktur ama bizde olduğu için yazıyorum bende bi ara ela ya banyodan sonra nivea nın yağıyla masaj ypıyordum ama çocuk deli gibi kızardı çok kötü yaptı yani sende sürüyomuşsun ya o yüzden bi söyleyeyim dedim..
çok geçmiş olsun cnm yaa iyi bişey olmamış..

melek masallah egeye banyodan sonra uyuyo.kerem son 3 aydır banyodan sonra uyumuyo.dahada enerjik oluyo :)

aaa evet denizcim iyiki söyledin.keremede bebe yağı yasak.ecrinede o etki yapıyo olabilir.

melek masallah egeye banyodan sonra uyuyo.kerem son 3 aydır banyodan sonra uyumuyo.dahada enerjik oluyo :)

aaa evet denizcim iyiki söyledin.keremede bebe yağı yasak.ecrinede o etki yapıyo olabilir.

canım egede uyumuyor normaldeee...söylemiştimde burda ama sabah 6,30da kalktı kahvaltısını etti ee 10da zaten dogal olarak uykusu geldi yıkadım ve uyudu...:sm_cool::sm_cool:

bebek yağı mııı yaa bizim bebek yağı bitmişti geçenlerde aldırmayıda unuttum o ara olmadı kızarıklık.geçen forum istdan aldım 2 yıkamadır sürüyorum ve yine kızardı valla aklıma gelmedi değil de ihtimal vermedim demek kereme yasakladılar ne kullanıyorsuunuz peki ela ve kereme bebek yağı yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…