yaşında düzelse uykuları ona da razıyım bayanlar. bu gidişle benim kız uykusuz dişsiz ve yuvarlanarak yaşayan bir varlık olarak hayatını idame ettirecek :roflol:
kizlar kalabaligiz ama ses yok nerdesiniz
reha bugun 10aylik oldu boyu 78cm kilosu 11500kg bas cevresi de 47.5cm
10 ay nasil gecti bilemedim kizlar hayat sinamasi ni izliyomusunuz
ay insanlik nereye gidiyo yaa
gunde turkiyede 350cift bosaniyomus yaaa inanamiyorum nereye gidiyoruz yaaaa
allah razı olsun idilcim iyi dileklerin için.rabbim hepimizin bebişlerini korusun can parçası işte anne olmak ne acayip bişey onun en ufak sıkıntısı bizleri kahrediyor
alerji testi yaptırmadık yumrta olayını söyleyince kesin ister istemezse ben yaptırsak mı dicem.ne kullanmalıyım neden uzak durmalıyım bileyim
gunaydınlar gecmişi okudum maşallah mıhabbet ıyıymış akşam kızlar az önce selen kotluktan düştü ilk defa yerde halı ve polar vardı düştüğü yerde çok yuksek değil ama nasıl korktum şişme falan olmadı kafasında hafıf yerdekı poların surttuğu yer kızartmış napıcam ben ya yarım saat oldu yaklaşık azıcık bı kustu su gıbı sarı onun harıcı bışıyı yok gene tırmanıyo ortalığa yamazlığa devam kahvaltısınıda ettı offffffffffff ya offffffffffffff
kıslar günaydın bende geçen azrayı severken kafası yanlışlıkla kolutğun koluna çarptı artık nasıl bi sevmekseeçok korkdum ama cadı işdee.ya ben 15-20 gündür takip edemedim yürüyen bebişler hangilerii varmıı? bizimki emeklemiyor bilee
valla guler ben artık yaşına kadar ümidi kestim uyku konusunda düzelmicek herhalde
yaşında düzelse uykuları ona da razıyım bayanlar. bu gidişle benim kız uykusuz dişsiz ve yuvarlanarak yaşayan bir varlık olarak hayatını idame ettirecek :roflol:
günaydın.....
selene geçmiş olsun.son doktor kontrolumuzde sormuştum.düştüğünde fışkırma tarzı kusma ve hareketlerde kesiklik olursa gel demişti.
ecrinde geçmiş olsun tuğba.
keremde 2 aylıkken egzama olmuştu.çok kötüydü onun.eklem yerlerindeydi.çok kaşınır ve çok rahatsızeder.bende de var egzama.
ben yumurta ,domates ve çikolatayı sık yediğim zaman artıyo.çünkü bunlar kaşıntıyı tetikliyomuş.
keremin alerjisi olunca doktorumuz 6.ayda alerji testi istedi.ek gıdalara geçicez bi bakalım diye.keremin yumurta alerjisi çıktı(
şuanda vermiyorum yumurta.1 yaşında yeniden bakılacak.geçebiliyormuş.
bende özledimm ya .... artık eskisi gibi zaman gecıremıyoruzzzzzzzBide bisi sorucam neden kavonozda meyve puresi falan aliyorsunuz
onlarin RAF omrunu arttirmak icin iclerine yuzlerce katki maddesi koyuyorlar
evde yapmak daha mantikli degilmi
benmi yanlissss dusunuyorummmm
demirde bizle yatiyooo
hergece bu gece odasinda yatiracaz diyoruz yataga giderkenn yine yatakodasina giriveriyiruz kiyamiyoruz kiii
AMA kocisle Kardes oldukkk cok fena
ozledim kocamiii yaaaaaaaaa
maşallah reha'yakizlar kalabaligiz ama ses yok nerdesiniz
reha bugun 10aylik oldu boyu 78cm kilosu 11500kg bas cevresi de 47.5cm
10 ay nasil gecti bilemedim kizlar hayat sinamasi ni izliyomusunuz
ay insanlik nereye gidiyo yaa
hayat sinemesınada biraz baktım pislik herıfff aldatmış ama aldatmadım diyo
kıvırıyordu hep kıvırdıkcada batıyorduu şu erkekler varyaaaaa
gunde turkiyede 350cift bosaniyomus yaaa inanamiyorum nereye gidiyoruz yaaaa
gecmiş olsun selen hanıma bişicik olmaz allahın izniyle egede hep düşüyor atıkk allahım korusun hepsini...........gunaydınlar gecmişi okudum maşallah mıhabbet ıyıymış akşam kızlar az önce selen kotluktan düştü ilk defa yerde halı ve polar vardı düştüğü yerde çok yuksek değil ama nasıl korktum şişme falan olmadı kafasında hafıf yerdekı poların surttuğu yer kızartmış napıcam ben ya yarım saat oldu yaklaşık azıcık bı kustu su gıbı sarı onun harıcı bışıyı yok gene tırmanıyo ortalığa yamazlığa devam kahvaltısınıda ettı offffffffffff ya offffffffffffff
aynen yagmur fırtına ve sogukkkkkkkkkkkkkkkksağolun valla şimdilik tam gaz cadılığa devam bişiyi yok gibi
burda hava berbat fırtına denızdekı dalglar sahılı yıkıyo elektrıkler habıre gıdıp gelıyo kötü bi gün
kıyamam ecrin e yaa..tuğbacım belki alakası yoktur ama bizde olduğu için yazıyorum bende bi ara ela ya banyodan sonra nivea nın yağıyla masaj ypıyordum ama çocuk deli gibi kızardı çok kötü yaptı yani sende sürüyomuşsun ya o yüzden bi söyleyeyim dedim..yarın sorayım doktora yaa kıyamam kuzumaaa
bigün nasıl huysuz sızlanıp duruyo yanıma oturttum sırtını koltuğun arka kısmına dayadı bi o yana bi bu yana kaşıyo bi baktım sırtında para büyüklüğünde ayrı yerlerde kızarıklıklar önceki gecede yıkamıştık yağladım falan güzelce o zaman olsa kesin fark ederdim ben etmesem eşim ederdi.o gün olmuş yani.aldım kremi sürerken oturduğu yerde eğildi öne doğru duruyo kıpırdamadan krem sürim diye kaşıntısına iyi geldi heralde hem krem sürdüm hem ağladım nasıl fark etmem diye off yine gözlerim doldu onun o duruşu gözümün önüne gelince
çok geçmiş olsun cnm yaa iyi bişey olmamış..gunaydınlar gecmişi okudum maşallah mıhabbet ıyıymış akşam kızlar az önce selen kotluktan düştü ilk defa yerde halı ve polar vardı düştüğü yerde çok yuksek değil ama nasıl korktum şişme falan olmadı kafasında hafıf yerdekı poların surttuğu yer kızartmış napıcam ben ya yarım saat oldu yaklaşık azıcık bı kustu su gıbı sarı onun harıcı bışıyı yok gene tırmanıyo ortalığa yamazlığa devam kahvaltısınıda ettı offffffffffff ya offffffffffffff
melek masallah egeye banyodan sonra uyuyo.kerem son 3 aydır banyodan sonra uyumuyo.dahada enerjik oluyo :)
aaa evet denizcim iyiki söyledin.keremede bebe yağı yasak.ecrinede o etki yapıyo olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?