canımcım milupa markasının milumil maması iştahsı bebekler için oluyo çeşit çeşit var
aman yesinde maşallah bizimkide öyle kaşıkla yemeyi seviyor
saol tatlım bende doğduğundan beri hep milupa ptamille takviye yapıyodum doktorumuz değişince mamayıda değiştirdi sma kullan daha iyi dedi bizde ona geçtik
yarın aptamil alcam inşallah oda pütr pütür olmaz
kız bende diyorum nereye gitti bu faceden o kadar yazdım
görmedinmi çıkmışın
ee öle olması gerekiyo canım mecbur eheh
pis seni hihihihi
şirvan msnim çok ağır açılıyo face e gel bu arada tarlana bakmıyomusun hiç en son girdiğimde patlıcanların çürümüştüüü
hayırlı olsun inciniz..kızımın dişi çıktı kızımın dişi çıktı:):) çok mutluyum çokkk paylaşmak istedim..
denicem artık bişeyler...maşallahhhh şirvannn..daha akacak kadar varsa canım bence sağğğ..bildiğim kadarıyla makinende varr..sağ dolaba at annen versinn..
aaaaaaa neler oluyo burda yavaşın kız kitlenmesin burası
oh zilloş yerim onu ben canafar o canafar:))muhabbetiniz bol olsun hanımlar.ecrinle uraşırken kalabalığı kaçırdım sanırım yinede fena değil sayı.9 da yıkadım 10 doğru tahıllı kaşık maması yedirdim iyi geceler çayı içti oh dedim uyur nerdeee aptamil içmeden uyumaz bizim hanım dedim biraz yediklerini eritsin bari bu saate kadar oynadık cinn gibiydi zaten şimdi sütünü içti uyudu şükür
hayırlı olsun arkadaşımmkızımın dişi çıktı kızımın dişi çıktı:):) çok mutluyum çokkk paylaşmak istedim..
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5aman kim kitliycekkk dermişiimmm..torpilimiz var bizim ...:))
muhabbetiniz bol olsun hanımlar.ecrinle uraşırken kalabalığı kaçırdım sanırım yinede fena değil sayı.9 da yıkadım 10 doğru tahıllı kaşık maması yedirdim iyi geceler çayı içti oh dedim uyur nerdeee aptamil içmeden uyumaz bizim hanım dedim biraz yediklerini eritsin bari bu saate kadar oynadık cinn gibiydi zaten şimdi sütünü içti uyudu şükür
,,kız ne iş yapıyoduu şirvann??
bide ist mı oturuyorlarrr..??
Amaaaan,Şirvan,Baran ın pabucu çabucak atılacak,çocuk bir keyif sürseydi,ne aceleleri varmış)
sultannn nerelerdee gezionnn??
ayna aynaa söylee banaaa.. beni yaprak dökümündeki nejlaya benzetirlerrr ehem ehemmmmm...
çenemmm düştüü yaaa..eşim beni çağırıyoo..nejlaaa nejlaaa diyerekk..dalga geçioooo eşekkk..
hem ne canafar sultan teyzesii ama sinemle görüştüğümüz gün öyle sakindi ki zeyno fırtına gibi yerinde durmuyo ecrinin elinden oyuncaklarını aldı bizimki gık demiyo hiiç huysuzlanmadı sinem sakın bidaha ecrin yaramaz deme bana diyo :) evde horoz dışarda tavuk bizim kız hihhi
eee her horoz kendi çöplüüğünde ötermiş işi biliyo :))hem ne canafar sultan teyzesii ama sinemle görüştüğümüz gün öyle sakindi ki zeyno fırtına gibi yerinde durmuyo ecrinin elinden oyuncaklarını aldı bizimki gık demiyo hiiç huysuzlanmadı sinem sakın bidaha ecrin yaramaz deme bana diyo :) evde horoz dışarda tavuk bizim kız hihhi
valla ilk olmak güzel keremde kayınpederlerde ilk torunhadi gözün aydın... şimdi katıl muhabbete bakalım...
,,
ing. öğretmeni. yeni mezundu.. yeni ataması oldu işete.
yok kız unutulmaz baran ilk göz ağrısı..
benim hamile olduğumu öğrendiklerinde tüm sülale duymuştu bunda sessz kaldılar şimdilik..
gerçi benim eşimin cenesi düşük ama olsun..
hatta sordumm aaa dedim beni öğrendiğinizde tel elinizden düşmüyrdu...
kayınpeder herzaman ilk heyecan başkadır dedi...
tabii birazcık şımardım ben..
ilk erkek oğlu eşim.. ilk gelin ben,, ilk torun baran...
ilkleri biz yaşatıyoruz...
sultannn nerelerdee gezionnn??
ayna aynaa söylee banaaa.. beni yaprak dökümündeki nejlaya benzetirlerrr ehem ehemmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?