2009 Nisan Anneleri

ayy ne çabukkkk..3 ay sonraa..

diyene de bak..1 ay sonraa hamileydimm yaaa..

şirvan akacak kadar sütün varsa ne mutlu maşallah diyelim son damlasına kadar yararlansın baran paşasııı

benim sütüm azdı ama yinede emdiriyodum ama artık almıyo meme emmeyi unuttu sanki ısırıp gülüyo sadece.

buraya anca yetişiyroum..
tarlama kardeim bakıyordu.. oda iş değiştirdiğinde bıraktı çiftçiliği.

kızımın dişi çıktı kızımın dişi çıktı:):) çok mutluyum çokkk paylaşmak istedim..
hayırlı olsun inciniz..

maşallahhhh şirvannn..daha akacak kadar varsa canım bence sağğğ..bildiğim kadarıyla makinende varr..sağ dolaba at annen versinn..
denicem artık bişeyler...

aaaaaaa neler oluyo burda yavaşın kız kitlenmesin burası

aaaa anacım ne dedimki ben....

Amaaaan,Şirvan,Baran ın pabucu çabucak atılacak,çocuk bir keyif sürseydi,ne aceleleri varmış)

oh zilloş yerim onu ben canafar o canafar:))

kızımın dişi çıktı kızımın dişi çıktı:):) çok mutluyum çokkk paylaşmak istedim..
hayırlı olsun arkadaşımm

aman kim kitliycekkk dermişiimmm..torpilimiz var bizim ...:))
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

sultannn nerelerdee gezionnn??

ayna aynaa söylee banaaa.. beni yaprak dökümündeki nejlaya benzetirlerrr ehem ehemmmmm...

hadi gözün aydın... şimdi katıl muhabbete bakalım...

kız ne iş yapıyoduu şirvann??

bide ist mı oturuyorlarrr..??
,,
ing. öğretmeni. yeni mezundu.. yeni ataması oldu işete.

Amaaaan,Şirvan,Baran ın pabucu çabucak atılacak,çocuk bir keyif sürseydi,ne aceleleri varmış)

yok kız unutulmaz baran ilk göz ağrısı..
benim hamile olduğumu öğrendiklerinde tüm sülale duymuştu bunda sessz kaldılar şimdilik..
gerçi benim eşimin cenesi düşük ama olsun..

hatta sordumm aaa dedim beni öğrendiğinizde tel elinizden düşmüyrdu...
kayınpeder herzaman ilk heyecan başkadır dedi...
tabii birazcık şımardım ben..

ilk erkek oğlu eşim.. ilk gelin ben,, ilk torun baran...
ilkleri biz yaşatıyoruz...

hem ne canafar sultan teyzesii ama sinemle görüştüğümüz gün öyle sakindi ki zeyno fırtına gibi yerinde durmuyo ecrinin elinden oyuncaklarını aldı bizimki gık demiyo hiiç huysuzlanmadı sinem sakın bidaha ecrin yaramaz deme bana diyo :) evde horoz dışarda tavuk bizim kız hihhi

çenemmm düştüü yaaa..eşim beni çağırıyoo..nejlaaa nejlaaa diyerekk..dalga geçioooo eşekkk..

Ne güzel,ben ilk gelin olamadım,ona yanarım)
Miray da bizim taratfta ilk torun,bu tarafta yakaldık bari

boşver öyle olsun.. dışarda uğraşmak dha zor..oluyr.

bu arada siz ogün gülşenle görüştünüzmü.. ,ayıp oldu kız.. o kadar geldi.. bir toplanamadık..

valla ilkler başka olur yaa..ben en küçük gelinimm..eşim en küçük çocukk..biz o konuda çok şanslı deilizzz..gerçi bizde son numarayız diee baya özendiler düğüne filan..

eee her horoz kendi çöplüüğünde ötermiş işi biliyo :))

valla ilk olmak güzel keremde kayınpederlerde ilk torun
sultannn nerelerdee gezionnn??

ayna aynaa söylee banaaa.. beni yaprak dökümündeki nejlaya benzetirlerrr ehem ehemmmmm...

kız buda beni takip ediyo hehehe:))

ya anacım bir resim koy ya anlatıyosun o kadar meraklandıııkkkk
gerçi anneler ve bebişlerinde bi foton var baktım ona benaklinialirimsmile

şirvannn..benimm eşim öyle şeyy yapmazz bikereee hıhhhhh.çok akıllıı benim kocamm..benden başkasınııı gözüü görmezzz vallaaa..hehehehee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…