Sultan al oradaki fotoyu face de yayınla!Yaşasın kötülük!!!
şirvannn..benimm eşim öyle şeyy yapmazz bikereee hıhhhhh.çok akıllıı benim kocamm..benden başkasınııı gözüü görmezzz vallaaa..hehehehee..
gülşenle görüşemedik şirvan istanbulun yabancısı olunca zor olmuş onlar için gidecekleri bir yeri zor bulmuşlar falan gelemedi buluşma saatinde forum istanbula.sinemle görüştük biz
sen yayınla aaaa buda pek kurnazkaydirigubbakcemile3
hadi inşallah sonrada kocam kızıyo demede:roflol::roflol:valla böyleee gizemlii olmak dahaa çok hoşumaa gidiyooo.
kız niee koymayımm koyarımdaaa..makinemm yokk..gerçi makine sorun deil arkadşalrdan alıp çekerim filan ama usb girişi bozuk yüklenmiyooo..alıcam inşallah makine ne zamansaaa 3 aydır öyle diyomm..notebook da alıncaa boy boy resimleim dönecekk heheeee...
Benim eltim var,onun yanında kaynanam bana yakın olamıyor ya,o kıskanacak diye,açık açık diyormuş ben kıskanırım diye,ne salakça bişiiyyyy!
Hatta bir keresinde kaynanam ben hastayken,_Neyin var ,kızım gibi birşey söylemiş,eltim de hemen _Bana şimdiye kadar hiç böyle demedin ,demişti.Ay ben öyle düşünsem bile buu dile getirmeye utanırım yani,çocuk gibi..
Şimdi eminim yazın biraraya geldiğimizde Miray ı bile sevemeyecekler doyasıya,onun çocukları kıskanmasın diye..
Zaten eltim kendisi dedi bana.Babaanneleri birşey almak istiyormuş onun çocuklarına,eltim de demiş,şimdi aldırın,sonra amcanın çocuğu olunca o kadar alamaz diye.Bir de eltim bana bu lafı kendisi söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?