2009 Nisan Anneleri

bende ilk gelinim ecrin ilk torun kayınpederim kaynımın sevgilisini hiç sevmiyo eve girip çıkıyo diye.kız kayınpederin evine gidiyor kaynımla odaya kapanıyolar falan kıza o... bile dediler ama bu yaz nişanlanacaklar o... dediği kızı gidip isticek ne kötü bişi.geçen öğrendik karısı kızın ailesine börek yapıp göndermiş evlendiklerinde herkesden kıymetli olur gelinleri eminim

benim eltim yok görümcemde ama eltim olacaktır kaynım evlenirse o da evlenmek istemyo acayip:))
inşallah iyi bir insan gelir
torun oluncada keremin pabucunu dama atarlarsa küserim hıııhh

eda cım s en niye hiç yazmıyorsun anacım o kadr oknuştuk okudun nasıl yazmadan duruyosuuun

valla böyleee gizemlii olmak dahaa çok hoşumaa gidiyooo.

kız niee koymayımm koyarımdaaa..makinemm yokk..gerçi makine sorun deil arkadşalrdan alıp çekerim filan ama usb girişi bozuk yüklenmiyooo..alıcam inşallah makine ne zamansaaa 3 aydır öyle diyomm..notebook da alıncaa boy boy resimleim dönecekk heheeee...

gülşenle görüşemedik şirvan istanbulun yabancısı olunca zor olmuş onlar için gidecekleri bir yeri zor bulmuşlar falan gelemedi buluşma saatinde forum istanbula.sinemle görüştük biz

Benim eltim var,onun yanında kaynanam bana yakın olamıyor ya,o kıskanacak diye,açık açık diyormuş ben kıskanırım diye,ne salakça bişiiyyyy!
Hatta bir keresinde kaynanam ben hastayken,_Neyin var ,kızım gibi birşey söylemiş,eltim de hemen _Bana şimdiye kadar hiç böyle demedin ,demişti.Ay ben öyle düşünsem bile buu dile getirmeye utanırım yani,çocuk gibi..
Şimdi eminim yazın biraraya geldiğimizde Miray ı bile sevemeyecekler doyasıya,onun çocukları kıskanmasın diye..
Zaten eltim kendisi dedi bana.Babaanneleri birşey almak istiyormuş onun çocuklarına,eltim de demiş,şimdi aldırın,sonra amcanın çocuğu olunca o kadar alamaz diye.Bir de eltim bana bu lafı kendisi söylüyor.

bende çıkıyommm..yarın yine yorucu bi gün olacakk..daha banyoya gircemm..yatmam 3ü bulurr..ii gecelerr..allah rahatlık versinnn...

hadi inşallah sonrada kocam kızıyo demede:roflol::roflol:

hani çıkmıştın kız sen bırakamadın dimi bizi gel bi öpiim olumunekankayizsmile

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KK Pro Üye bursasu, ceyo16+, chveneburi+, croxilex+, EDAAAA, gulshenidil, rosemaryy+, ŞİRVAN+

gerçekten çok salakçaa bişeyyyy eliff..neyini kıskncaamm yaa..kaynanamı kıskancak kadar sevmiyom ki benn..çok da tınnnnn...kimi sseverse kime ne alırsa alsınn..bana uzak olsunn daa..

ay benimde çakma çok kıskançç eşarplarımın aynılarını alıo kıyafetlerimi taklit etmeye çalışıo giyim tarzını kökten değiştirdi ben evlendiğimden beri oğlu geçen bayram sen iyice tuba yengeme benzedin dedi :) bidemakyaj yapıyoki anaaaaaam hiç beceremio :) sinemle görüştüğümüz gün ordan kayınpederime geçtik resimlere bakıyo çok güzel vakit geçirdik falan dedim bende bugün mevlütteydim koptukk koptukk dio hey allam yasin okurken hoca espirimi yaptı dicektim :) altta kalmıcakya

hadi bende çıkıyorum eşim koltukta uyuya kaldı hem böle okuyupta yazılmamasını anlamıyorum ve hiç hoşuam gitmiyor

şu misafirlerden de nefret ediyorum!

sen bana sardınn sultaannnn..ha koydururmu koydurmazzz..ama gizlice koycemm..sonrada silerimm napimm..bi söz verdik tutmak lazımm..madem bu kadarda merak ediyonn beniii...

Ay eltim bir tuhaf,kaynanam ondan tuhaf,2 mizi bir tutacam diye,kadın napacağını şaşırıyor,eltimin korkusundan.
Hatta yazın birlikteyken,sabah eltim benden önce kalkıp da mutfağa kahvaltı hazırlamaya falan gitmişse kaynanamın yanına,bana da sesleniyordu,sırf o kalktı da ben yatmayayım diye.Ama ben tek olsam orada,hiç seslenmez,kendi hazırlar kahvaltıyı,öyle çağırır.
Bu yaz için de planları varmış,herkese iş bölümü yapacakmış,offffffff ne saçma şeylerle uğraşıyorum ya!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…