2009 Nisan Anneleri

yazmayın okumakktan çıkamıyorum ya D
tuğba alemsin ya eheheh güldürdün beni saol tatlım

Ben çıkıyorum,iyi muhabbetler size!

tatlı uykular.. bu melek direk çıktı gitti dimi.. insan bi çıkıyroum der.. o-hopp giir hoop çık..
biz neyiz burda.. kız sultan şuna ceza ver.. kitle şunu....
giremsin bir iki gün.. ,

ayy aklıma şenay gelmişti.. kavga etöişti de gitlemişlerdi.. sonra başka isimle yeniden sokmuştuk.. onu .. avyyy be ne günlerdi..
yetkililer hadi bir sırrımızı verdik size...

aman tam çoçukmuş buda....
bizimki daha yeni diye sessiz bakalım ilerde neler yaşayacağız...
bizmkilerde birlikte oturuyorlar...
sayılır.. altlı üstlüü yemekl beraber ama

Sultan,sen öyle deyince ben de arkama döndüm ki,benimki de uyumuş kalmış koltukta,bana ne zamandır diyordu,gidelim diye.

aman tugba hele senin çakmaaa beni öldürüoo yaaa..senle resmen yarışıooo..allah akıl fikir versinn ne diiimmm...akannehir

sen bana sardınn sultaannnn..ha koydururmu koydurmazzz..ama gizlice koycemm..sonrada silerimm napimm..bi söz verdik tutmak lazımm..madem bu kadarda merak ediyonn beniii...

sanırım en çok düşündüklerimi dışarı vuran benim yada ben öyle görüyorum yoksa eminmki herkes artık bi resim koysada görelim diodur:)):tomato:

ıŞin ilginci,bu kıskanılma işi kaynanmın pek bir hoşuna gidiiiiiiiiiyyy ıyyyyyyyyyyy

Sultan,sen öyle deyince ben de arkama döndüm ki,benimki de uyumuş kalmış koltukta,bana ne zamandır diyordu,gidelim diye.

sesli güldüm ya eheh bırak yatsın kalsın tutulsun heryeri ehahehehhaha :))valla benimkide 2 büklüm yatmış iyisimi rahatını bozmayyaım ben :))

aman beee bende çıkamıyoomm...

keseye gel derdimm dee..benim cilidme kesee yasakk şirvanımm..çok hassasızz..hemen kabarırıııımm...

Ben de tuttum kendimi,yoksa gülersem uyanır da,yine başlar ,gidelim demeye))

sanırım en çok düşündüklerimi dışarı vuran benim yada ben öyle görüyorum yoksa eminmki herkes artık bi resim koysada görelim diodur:)):tomato:

bende varımmm....hop diye herşeyi söyleyen.. ,gerçöi benim biraz patavassızlığımda var ama olsun.. ben böyleyim işte napim..

aman beee bende çıkamıyoomm...

keseye gel derdimm dee..benim cilidme kesee yasakk şirvanımm..çok hassasızz..hemen kabarırıııımm...
aynen yaa çenem düştü benimde

Ben de tuttum kendimi,yoksa gülersem uyanır da,yine başlar ,gidelim demeye))

o zaman reelde değilse burda güleriz bizde muhahahahaha zuhahaha kah kah kah :)))))

yazmayın okumakktan çıkamıyorum ya D
tuğba alemsin ya eheheh güldürdün beni saol tatlım

sende sağol editörlerin sultanıı :) benim şu nicki bi ara değiştirsene be editörüm

aman tugba hele senin çakmaaa beni öldürüoo yaaa..senle resmen yarışıooo..allah akıl fikir versinn ne diiimmm...akannehir

ya onun marifetleri anlatmakla bitmez 40 yaşşında kadın beni taklit ediyo çok komiğime gidiyo yaa

yazık kadına o da kendisinin paylaşılamadığını sanıyo dmeekki kadıncağız

Ay sorma,dünyayı kendisinin yönettiğini falan sanıyor zaten.
Kaynımın konuştuğu bir kız var,kızla konuşmuşlar geçen.Kıza diyormuş ki,beni dinlersen,milletle yaşarsın,dinlemezsen kocanla tek yaşarsın.
Ben de dedim,kız da kocamla yaşayayım o zaman ,mı dedi.Nasıl gülüyor haahaaaaaaaa

valla ben kimseye laf çakmadım elifcim..hele sultana hiç çakmam..kimseyede çaktırmadım bu zaman kadar farkettiyseniz..siz benim arkadaşlarımsınız inanın öyle görüyomm..sultan merak etmen çok doğal canımm seni biliom benn..sen gayet açık sözlüsün..

ne mantık ama :))))

bizde kaynana olcaz ...böyle yapmayız herhal...

gerçi bana şimdiden söylemeye başaladılar.. senşn bu çenenden gelinin çekeceği var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…