ay benimde çakma çok kıskançç eşarplarımın aynılarını alıo kıyafetlerimi taklit etmeye çalışıo giyim tarzını kökten değiştirdi ben evlendiğimden beri oğlu geçen bayram sen iyice tuba yengeme benzedin dedi :) bidemakyaj yapıyoki anaaaaaam hiç beceremio :) sinemle görüştüğümüz gün ordan kayınpederime geçtik resimlere bakıyo çok güzel vakit geçirdik falan dedim bende bugün mevlütteydim koptukk koptukk dio hey allam yasin okurken hoca espirimi yaptı dicektim :) altta kalmıcakya
Ben çıkıyorum,iyi muhabbetler size!
Benim eltim var,onun yanında kaynanam bana yakın olamıyor ya,o kıskanacak diye,açık açık diyormuş ben kıskanırım diye,ne salakça bişiiyyyy!
Hatta bir keresinde kaynanam ben hastayken,_Neyin var ,kızım gibi birşey söylemiş,eltim de hemen _Bana şimdiye kadar hiç böyle demedin ,demişti.Ay ben öyle düşünsem bile buu dile getirmeye utanırım yani,çocuk gibi..
Şimdi eminim yazın biraraya geldiğimizde Miray ı bile sevemeyecekler doyasıya,onun çocukları kıskanmasın diye..
Zaten eltim kendisi dedi bana.Babaanneleri birşey almak istiyormuş onun çocuklarına,eltim de demiş,şimdi aldırın,sonra amcanın çocuğu olunca o kadar alamaz diye.Bir de eltim bana bu lafı kendisi söylüyor.
bende çıkıyommm..yarın yine yorucu bi gün olacakk..daha banyoya gircemm..yatmam 3ü bulurr..ii gecelerr..allah rahatlık versinnn...
ay benimde çakma çok kıskançç eşarplarımın aynılarını alıo kıyafetlerimi taklit etmeye çalışıo giyim tarzını kökten değiştirdi ben evlendiğimden beri oğlu geçen bayram sen iyice tuba yengeme benzedin dedi :) bidemakyaj yapıyoki anaaaaaam hiç beceremio :) sinemle görüştüğümüz gün ordan kayınpederime geçtik resimlere bakıyo çok güzel vakit geçirdik falan dedim bende bugün mevlütteydim koptukk koptukk dio hey allam yasin okurken hoca espirimi yaptı dicektim :) altta kalmıcakya
sen bana sardınn sultaannnn..ha koydururmu koydurmazzz..ama gizlice koycemm..sonrada silerimm napimm..bi söz verdik tutmak lazımm..madem bu kadarda merak ediyonn beniii...
Sultan,sen öyle deyince ben de arkama döndüm ki,benimki de uyumuş kalmış koltukta,bana ne zamandır diyordu,gidelim diye.
İŞin ilginci,bu kıskanılma işi kaynanmın pek bir hoşuna gidiiiiiiiiiyyy ıyyyyyyyyyyy
sanırım en çok düşündüklerimi dışarı vuran benim yada ben öyle görüyorum yoksa eminmki herkes artık bi resim koysada görelim diodur:)):tomato:
aynen yaa çenem düştü benimdeaman beee bende çıkamıyoomm...
keseye gel derdimm dee..benim cilidme kesee yasakk şirvanımm..çok hassasızz..hemen kabarırıııımm...
Ben de tuttum kendimi,yoksa gülersem uyanır da,yine başlar ,gidelim demeye))
yazmayın okumakktan çıkamıyorum yaD
tuğba alemsin ya eheheh güldürdün beni saol tatlım
aman tugba hele senin çakmaaa beni öldürüoo yaaa..senle resmen yarışıooo..allah akıl fikir versinn ne diiimmm...akannehir
yazık kadına o da kendisinin paylaşılamadığını sanıyo dmeekki kadıncağız
aman beee bende çıkamıyoomm...
keseye gel derdimm dee..benim cilidme kesee yasakk şirvanımm..çok hassasızz..hemen kabarırıııımm...
Sultaaan kaç kaç kaç
Ay sorma,dünyayı kendisinin yönettiğini falan sanıyor zaten.
Kaynımın konuştuğu bir kız var,kızla konuşmuşlar geçen.Kıza diyormuş ki,beni dinlersen,milletle yaşarsın,dinlemezsen kocanla tek yaşarsın.
Ben de dedim,kız da kocamla yaşayayım o zaman ,mı dedi.Nasıl gülüyor haahaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?