sende az değilsin he ehehehehAy sorma,dünyayı kendisinin yönettiğini falan sanıyor zaten.
Kaynımın konuştuğu bir kız var,kızla konuşmuşlar geçen.Kıza diyormuş ki,beni dinlersen,milletle yaşarsın,dinlemezsen kocanla tek yaşarsın.
Ben de dedim,kız da kocamla yaşayayım o zaman ,mı dedi.Nasıl gülüyor haahaaaaaaaa
sende sağol editörlerin sultanıı :) benim şu nicki bi ara değiştirsene be editörüm
ya onun marifetleri anlatmakla bitmez 40 yaşşında kadın beni taklit ediyo çok komiğime gidiyo yaa
kız ne olduki şimdi elif sana o anlamada demedi açıklamış zativalla ben kimseye laf çakmadım elifcim..hele sultana hiç çakmam..kimseyede çaktırmadım bu zaman kadar farkettiyseniz..siz benim arkadaşlarımsınız inanın öyle görüyomm..sultan merak etmen çok doğal canımm seni biliom benn..sen gayet açık sözlüsün..
Ayşe,Sultanın kafasına domates yağıyordu da (smileyde) ondan dedim kaç diye..
ben buldum zilloş koy eheheh ecirnin niki:))aay ne yapsam nickimi ben tugba diye bi dünya nick vardır ne olsaki
Kullanıcı adını değiştirrsek,eskiden bu nickimizi bilenler bize ulaşamıyor mu?
Beni tanıyan biri çıkmıştı da,bir de bana msj yazmış,seni tanıyorum diye,kim olduğunu açıklamış,tanıdıysan da sus dimi. alllla allaaaa
O kişiyi ben engellemiştim,herhalde beni göremiyordur artık dimi?Sultaaanım,bir el atıver şu konuya,bilgilendir şu garip üyeni...
ilk zamanlar senin adını yazmakta çokzorlanıyodum gizemlihatun koy sen :))evet yaa..benim de öyle bi niyetim varr..croxilex ilaç adııı..olmuyooo bölee..bi ara bende uğraşcamm..önce isim bulmam lazımm..gizemli ayşemi olsa nickim napsammmm..hihihiii
kendi nikinimi kırmızı balık koycanAslında Kırmızı Balıktan esinlenmiştim,habire ağzımda o var ya şu sıralar.
ehehe okuyup okuyup gülüyorum yaazilloş çok fettan olur kız ecrine diince oluyoda bana olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?