2009 Nisan Anneleri

Ayşe,Sultanın kafasına domates yağıyordu da (smileyde) ondan dedim kaç diye..

sende az değilsin he eheheheh
sende sağol editörlerin sultanıı :) benim şu nicki bi ara değiştirsene be editörüm

ya onun marifetleri anlatmakla bitmez 40 yaşşında kadın beni taklit ediyo çok komiğime gidiyo yaa

http://www.kadinlarkulubu.com/sik-s...8-kullanici-adini-degistirmek-isteyenler.html
bidenem onu burdan yapacan ok

Kullanıcı adını değiştirrsek,eskiden bu nickimizi bilenler bize ulaşamıyor mu?
Beni tanıyan biri çıkmıştı da,bir de bana msj yazmış,seni tanıyorum diye,kim olduğunu açıklamış,tanıdıysan da sus dimi. alllla allaaaa

kız ne olduki şimdi elif sana o anlamada demedi açıklamış zati
bende hepinizi yıllardır tanıyo gibiyim yakınım sıcaklık duyuyorum normalde böle değilimdir ama bu gece fena dağıttım hay yaşayın emi:)

Ayşe,Sultanın kafasına domates yağıyordu da (smileyde) ondan dedim kaç diye..

kız ben bile anlamadım he bende sandımki hani bi türlü çıkmaıyoruz ya ondan söledin sandım kaç kaç kaç 1-2-3 kaç çıkalım gibilerden heheh

O kişiyi ben engellemiştim,herhalde beni göremiyordur artık dimi?Sultaaanım,bir el atıver şu konuya,bilgilendir şu garip üyeni...

aay ne yapsam nickimi ben tugba diye bi dünya nick vardır ne olsaki
ben buldum zilloş koy eheheh ecirnin niki:))

aynen banada hemde eşimin akrabası

Aslında Kırmızı Balıktan esinlenmiştim,habire ağzımda o var ya şu sıralar.

evet yaa..benim de öyle bi niyetim varr..croxilex ilaç adııı..olmuyooo bölee..bi ara bende uğraşcamm..önce isim bulmam lazımm..gizemli ayşemi olsa nickim napsammmm..hihihiii

O kişiyi ben engellemiştim,herhalde beni göremiyordur artık dimi?Sultaaanım,bir el atıver şu konuya,bilgilendir şu garip üyeni...

zannedersem profiline giremiyodur
ama burdan falan bakarda görürse takip edebilir kurnaz aman dikkat

Ay bide eşimin yengesi var bu sitede dolaşıyor,hem de eskiden puanlar vardı ya,çok yüksek puanı vardı,özel üye mi ne olunuyordu,ondan.
Hatta bana o söylemişti burayı,saf bide nickini de söylemişti.Arada dolanırken görüyorum onu da,yorum yazmış.Ondan korkumdan her yere yazamıyorum bile tanıyacak diye))

evet yaa..benim de öyle bi niyetim varr..croxilex ilaç adııı..olmuyooo bölee..bi ara bende uğraşcamm..önce isim bulmam lazımm..gizemli ayşemi olsa nickim napsammmm..hihihiii
ilk zamanlar senin adını yazmakta çokzorlanıyodum gizemlihatun koy sen :))
yada çakma necla şaka şaka alınma hemn heee

Aslında Kırmızı Balıktan esinlenmiştim,habire ağzımda o var ya şu sıralar.
kendi nikinimi kırmızı balık koycan
bende alibabanın çiftliği koyem bari:))

zilloş çok fettan olur kız ecrine diince oluyoda bana olmaz
ehehe okuyup okuyup gülüyorum yaa
aklıma kaynana geldi sen zilloş taksaydın nikini o sana yetişmek için acaba ne koyardı hehehe

gece gece oluyoo yanlış anlamalarr..hakkını helal et elifcimm..

ama valla dediğim gibi..sizi sahipleniomm ben yaaa..kimseye bişey söyletmek istemiomm..laf çakmaktan zaten nefret ederiim..hiç tarzımm değil..bende pat pat söylerimm..hatta bugün günde 2 kişiyi fena bozdumm..napiimm bilmişlik yapıyolardııı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…