2009 Nisan Anneleri

sultannn beni güldüüyonnnnn kızzzzzzzzz..

kırmızı balığıı kaç kaç kaç için yazdıı eliffffffffff..bizim şarteller iyice aattıııı..bence hepimizz uyuyalımmm..

ay hala gülüyommmmmmm...manyağım ben yaaaaaa..eşimde bi işler karıştırıyomm sanacakk..planı bu iştahla yazmıyonnnn diooo..ee haklııııı..

Yasemin ii geceler!
Senin ikizlerin mi vardı?

bu arada helal olsun Ayşe,oluyor böyle şeyler,önemli değil.

üff yaaa babamlar bizde dedim ya..

oturduğumuz odayı yani salonu olduğu gibi sigara dumanı yapmış.. normalde bize geldiğinde mutfakta içerdi..

şimdi herkes yattı diye. tv. seyrediyır..
havada soğuk nasıl çıkacak o koku... ,,

adama bişeyde denmiyor.. tiryaki anacım.. hemde dudak tiryakisi boş durmuyor..

ahaha ayşe cim aynen öle

yasemin hoşgeldin sendemi nisan annessin canım daha önce görmedim

sultannn beni güldüüyonnnnn kızzzzzzzzz..

kırmızı balığıı kaç kaç kaç için yazdıı eliffffffffff..bizim şarteller iyice aattıııı..bence hepimizz uyuyalımmm..

Ben de daha fazla uzatmayayım diye yazmamıştım açıklamasını,sen yapmışsın)

o değilmişşş..

benim canım babacım hep mutfakta içerrr..ama kayınpeder gelğinde ev lokale dönüyooo...

ay hala gülüyommmmmmm...manyağım ben yaaaaaa..eşimde bi işler karıştırıyomm sanacakk..planı bu iştahla yazmıyonnnn diooo..ee haklııııı..
aynen yaa sürekli bi sırıtma mevcut bende de

biz balkıonda içiyoz kapalı biliyosun ama yinede buz gibi elktrikliyi çıkarcam sonunda :)

abowwwwwwwwwww..

elifff takip mi edilionn nee..bu o muu???
yok kız uuuuhehehehe

Biz de ilk başta Ceylin koymayı düşünüyorduk,ondan ceyo yapmıştım,aslında bu nickin bir anlamı kalmadı benim için de,kızıma haksızlık olmuyordur dimi ehehehee

ben de bi ara değştirmeyi düüşündüm sizce ne olabilir bana uygun tuğbaaa yazdığımı okumadınmı kız

ay ne güzel isimmiş o ben bi kızım daha olursa ne koysam die düşünürüm bazen ecrine de uyumlu olabiliirr :)

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
KK Pro Üye bursasu, ceyo16+, chveneburi+, croxilex+, gulshenidil, huzur84, rosemaryy+, yasemin_83, ŞİRVAN+

şu kadar insanız yarısı yazmıyo yaaa

of yamuldum iyice herkese gecenin geri kalan kısmında deliksiz uykular diliyorum

görürse görsün elif ne yapayım ayıp bişey yapmıyorumki takip ettiğini sanmıyorum profilinizde ziyaretçiler yazıyo kim girip bakmışsa isimlerin yanında +olanlar çoktan beri profilinize girmeyenler demek ok

3 tane de misafi hemde.
Bir de geçmişi okuyanlar,bir taraftan okuyor,bir tarftan biz yazıyoruz,yetiştiremiyorlar herhalde.çok mu iyimserim???

uyku çenene vurdu heee.. formundasın bu akşam...

okumak daha kolay geliyror bacımm..
özellikle karanlıkta yazmak zor oluyor... ekranın ışığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…