fazla :))3 tane de misafi hemde.
Bir de geçmişi okuyanlar,bir taraftan okuyor,bir tarftan biz yazıyoruz,yetiştiremiyorlar herhalde.çok mu iyimserim???
bizim ışıklar açıkuyku çenene vurdu heee.. formundasın bu akşam...
okumak daha kolay geliyror bacımm..
özellikle karanlıkta yazmak zor oluyor... ekranın ışığında
kimse kullanmıyosa yapılabilir 2 tane daha alternatif yazsaydınTugbaEcrin yapılmsını istedim bakalım olacakmı
Not at allsırnaşık şey:hooray::))Aaa,bunu bilmiyordum,thanks.
elif sen olayı anlamadın bak ne yazdım uuuhehehehfazla :))
bizim ışıklar açık
aynen çok konuştum
kimse kullanmıyosa yapılabilir 2 tane daha alternatif yazsaydın
Not at allsırnaşık şey:hooray::))
Tuğba ,Sultanın selamını da söyleseydin) O zaman kesin yaparlardı ))
ne çene varmış sizde yahu...geçmiş okuya okuya geliyorum sultanım editörüm kızmış azıcık ama ne yapayım anam benim kız uyusa ne güzel yazarım ama bir yandan onunla cenkleşiyorum bir yandan yaz....idil abarttı artık uyku işini ne yapıcam bilmiyorum.....dün gece 11 de uyuttum 2 de kalktı bir daha 6.30 da yattı sabah....şimdi hala ayakta...defalarca uyutma teşebbüsüm yarım kaldı......
haklısın vallahi canım saniye geçmeden yazdık :))habire..ne çene varmış sizde yahu...geçmiş okuya okuya geliyorum sultanım editörüm kızmış azıcık ama ne yapayım anam benim kız uyusa ne güzel yazarım ama bir yandan onunla cenkleşiyorum bir yandan yaz....idil abarttı artık uyku işini ne yapıcam bilmiyorum.....dün gece 11 de uyuttum 2 de kalktı bir daha 6.30 da yattı sabah....şimdi hala ayakta...defalarca uyutma teşebbüsüm yarım kaldı......
tüh keşke öle yapsaydım :) sultan yazsın hamili üye yakiinimdir diye hihih
benim kocişte laptopunu kapatmışş gideyim yamacınaasizi seviyorum canlarımmm iyi gecelerr opuyorumnanaktan
elif sen olayı anlamadın bak ne yazdım uuuheheheh
hee hemen yaparlar :))
eliffffffff kız sen çok fenasınnn..gerçi ingilizcecilerr heppp böleeee..
eliffffffff kız sen çok fenasınnn..gerçi ingilizcecilerr heppp böleeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?