nieki kız ben kaçırmışım :))
gülşen bu footodan sonra bende de uyku falan kalmadı valla:))birazda büyük olmuş boyutu korktum canavardan :))
çoçuklarının saçını kesen varmı..
bizin arka taraf ve üst taraf bayağı uzası....
ianat ediyorum kesmiyeceğim diye..
doğum gününde traş olsun istiyorum. büyüdüğü belli olsun diye...
ama şimdide uyuyunca kafası terliyor.. hasta olmasın diyorum..
allah yardımcın olsun canım .. işin zor valla..ne çene varmış sizde yahu...geçmiş okuya okuya geliyorum sultanım editörüm kızmış azıcık ama ne yapayım anam benim kız uyusa ne güzel yazarım ama bir yandan onunla cenkleşiyorum bir yandan yaz....idil abarttı artık uyku işini ne yapıcam bilmiyorum.....dün gece 11 de uyuttum 2 de kalktı bir daha 6.30 da yattı sabah....şimdi hala ayakta...defalarca uyutma teşebbüsüm yarım kaldı......
ne yapım bacım baran yanımda uyuyoroyy zavallı şirvannnn..sen karanlıktaamı yazıyonn..kıyamamammmm..ne kadar fedakarızz karanlıkta bile olsa yazıyozz bakkkk..
bunda uyuyacak göz yok anacım.. oturun ana kız... artık.. gündüzdemi uyumuyor..
haklısın vallahi canım saniye geçmeden yazdık :))habire..
idil coşmuş Allah yardımcın olsun vallahi bi ara bye bye die bi şurup almıştın yanlış hatırlamıyosam sökmedimi ablaya:))
iyi geceler bidenem ben de seni seviyorum birdaha söyle seviyorum birdahe seviyorum
bende seni sefkiliiiiiiiiiiiiiiim
ay kafayı bozdum iyicene yarebbiimmmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
aynen ses çıkarmamak için zor tutuyorum kendimiiisultannnnnnnnnnnnnn susssssssssssssssss...dikişim acıdıı gııı gülmektennnnnnnnnnnnnnnn...
bende seniii hııııııııııııııı..
yine hızlısın yeliz bak yetişebildin kaç kişi yazıyoz kaç saattir hoşgeldinherkese iyi gecelerr
geçmişi oku oku anca yazabildim
he onuniçin demiştim nie öle dedin diyeneyi kaçırdınnnnnnnnn..ben ne yazmıştımmm..niee yazdımm elif sana çok fenasınn dieeee..valla hatırlamıyommmm..kafayııı bozdummmm lülülüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ayşeeeeeeeee baksana sen bide banyo yapçaktın demi
kız teminden beri diyosun eşim yanlış anlıcak bişeyler yapıyom sancak diye bide banyoyo girsen tam bi aile faciası ueheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?