2009 Nisan Anneleri

neyi kaçırdınnnnnnnnn..ben ne yazmıştımmm..niee yazdımm elif sana çok fenasınn dieeee..valla hatırlamıyommmm..kafayııı bozdummmm lülülüüüüüüüüüüüüüüüüüü

ben şimdiye kadar keremin saçlarını çok kestim ama çok kısa değil özellikle kafasının arkasında ki saçlar yattınca çok dolanıyodu bide gözüne giriyodu kestim gitti:)

Ya ıdil in şu haline bak da,gel de kız ona,çocuk uğraşıyor o kadar annesine oyun yapacam diye.

şirvannn

kağan 8 aylıkken traşş olduu tatlımmm..yine tarşı geldii hattaa paşamınn..bi saç var rapunzelll maşallahhhhh..

allah yardımcın olsun canım .. işin zor valla..
oyy zavallı şirvannnn..sen karanlıktaamı yazıyonn..kıyamamammmm..ne kadar fedakarızz karanlıkta bile olsa yazıyozz bakkkk..
ne yapım bacım baran yanımda uyuyor

aklı sıra beni korkutuyor.....şunun az önceki hale bakın
bunda uyuyacak göz yok anacım.. oturun ana kız... artık.. gündüzdemi uyumuyor..
uyuyosa da sen uyutma sıpa yı ...

allah sevginizi daim etsin.. kıskanıyorum ama

aman ne sohbet sohbet zaten bölük pörçük okudum o kadar uğraştım ama aklıamdada bişey kalmadı:)

gülşen korkutma beni anacımmm..çaki makiii..evin erkekkleri uyuduuu..yalnıssss ben uyanıkımmm..

Ay hadi,1,2,3, deyip çıkalım hep beraber,yoksa yatamayacağız bu akşam..

sultannnnnnnnnnnnnn susssssssssssssssss...dikişim acıdıı gııı gülmektennnnnnnnnnnnnnnn...

bende seniii hııııııııııııııı..
aynen ses çıkarmamak için zor tutuyorum kendimiii

herkese iyi gecelerr
geçmişi oku oku anca yazabildim
yine hızlısın yeliz bak yetişebildin kaç kişi yazıyoz kaç saattir hoşgeldin

he onuniçin demiştim nie öle dedin diye

gülşencim idil için dicek bişey bulamıyorum bak bzimki uyuuyoda ne oluyo hala burdayım :))

elif merak ettşm seninkide hala koltuktamı:))

sultanın verdiği linki küçüllttümm..b, saattir bakacammmmm..fırsay vermiyonuzzzzzzzz..yatınn anacımm yatınnn..sizin sıpalar benimki gibi uymuyooo 10 kadarrrrrrrrr...

Evet,ama şimdi uyandı,
ıyi ki kalktı ,donacaktı bir yerleri,üstünü de örtmedim:-((

hoşbuldum kızlar bende nisan annesiyim evet bir oğlum var 6 yasında bide kızım var 9 aylık ikizlerim yok cnm ama iki bebişim var birisi bebişlikten çıktı sayılırda.....:roflol:

bi arada oldğumuzuuu düşündümdeeeeeeeeeeee..ne kaynatırdıkkkkkkkk yawwwwwwwwwww...burda bile öldümm gülmekteeennnnnnnnnnn...

ayşeeeeeeeee baksana sen bide banyo yapçaktın demi
kız teminden beri diyosun eşim yanlış anlıcak bişeyler yapıyom sancak diye bide banyoyo girsen tam bi aile faciası ueheheheh

ayşeeeeeeeee baksana sen bide banyo yapçaktın demi
kız teminden beri diyosun eşim yanlış anlıcak bişeyler yapıyom sancak diye bide banyoyo girsen tam bi aile faciası ueheheheh

Buna tutamayacağım kendimi işte hahahhaaaaaaaaa zuhahahhaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…