2009 Nisan Anneleri

aa hadi daha işlerim yapaacak ne zaman uyucam kerem 8de ayakta karnım acıkmaya başladı valla

saat şu an 1:57 1 dakka sonra yokum öpüyorum

sultannnnnnnnnnn ssende çok fenasınnnnnnnnn..

amaannn yaraabbimm yaaaaaaaaa..beni vallaaaaaaaaa öldürürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..sizin yüzünüzdenn 3 sayfaya kapak olacama..artık orda görürsüzzzz resmimideee..

nasılılımm?**

bende acıktımmmmmmmmmmmmmmmm...

yarın hürriyetin 3.sayfaya bakınnn..nejlaya benzeyen kadın öldürldüüüüüüüüüüüüüü....dannnnnnn..

ben şimdiye kadar keremin saçlarını çok kestim ama çok kısa değil özellikle kafasının arkasında ki saçlar yattınca çok dolanıyodu bide gözüne giriyodu kestim gitti:)

şirvannn

kağan 8 aylıkken traşş olduu tatlımmm..yine tarşı geldii hattaa paşamınn..bi saç var rapunzelll maşallahhhhh..

ilginize saolun bayanlar. ..bizmkide bayaa uzadı.. kestiricem herhalde.

gülşen korkutma beni anacımmm..çaki makiii..evin erkekkleri uyuduuu..yalnıssss ben uyanıkımmm..

aaaaa biz burdayız ya şeker.. ayıp ettin yaniii

Ay hadi,1,2,3, deyip çıkalım hep beraber,yoksa yatamayacağız bu akşam..

olmazzzz gülşeni idille yanlızmı bırakacaz.. asla olmaz...

ayşeeeeeeeee baksana sen bide banyo yapçaktın demi
kız teminden beri diyosun eşim yanlış anlıcak bişeyler yapıyom sancak diye bide banyoyo girsen tam bi aile faciası ueheheheh

alemsin valla ne diyim.. bu gecenin birincisi sultan....

Buna tutamayacağım kendimi işte hahahhaaaaaaaaa zuhahahhaaaaaaaaa
uyku başına vurdu ne yapsın garipppp

sultannn..sürenn dolduuuuuuuuuuuuu..sabahlıycann artıkkkk kaçışşş yokkkkkkkkkkk..eheuheueueee

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
ŞıRVAN, chveneburi, gulshenidil, huzur84, rosemaryy, yasemin_83

kaçmış valla....

kaçmamıştım aslında pc birden kapandı yeniden açtım o açılana kadar kereme mama yaptım peynirini suya koydum geldim ve bu arada işsaret parmağımımın kıpkırmızı olduğunu farkettim acıyo resmen yaaa
bilseydim bu saate kadar duracağımı tarlayada ona göre ekerdim kızlar kereşomu besliycem herpinize ii geceler canlarım

hadiiii..ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..

eşimin yanına gidiommm..banyomu yapıp..pijamalarımı giyip..uykudan uyanmış gibi yanına gidip kanepeden kaldırcammm..

bu saate kadar uyumadınmıı derrrrrrrrrrr....

ay sultan gece gece güldürdün beni allahta seni güldürsünn:)
bende gidem yatam bariii hepinize allah rahatlık versin yarın görüşmek üzere birbirmizi özleyelim anacımmm:)))

hadiiii..ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..

eşimin yanına gidiommm..banyomu yapıp..pijamalarımı giyip..uykudan uyanmış gibi yanına gidip kanepeden kaldırcammm..

bu saate kadar uyumadınmıı derrrrrrrrrrr....
bu saate kadar pijamalarını giymeden mi oturuyodun .. nasıl rahat ettin bacım.

siziii sefioommmm ben yaaaaaaaaaaaaaa..vallaaaaaaaaaaaaaaa...

bende seviyom sizleri gerçektennnn:asigim: :asigim: :asigim:
eşimden çok sizlerle vakit geçiriyorum dersm yalan olmaz herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…