2009 Nisan Anneleri

kızlar eşlerinizin burcu ne özellkle eşi ikizler olan
Ben aslan eşim terazi

sultan facede ... burda yok............

burdayım canım ay oynayacağımdan değiş eşimin kmşuya ihtiyacı varmış illa ekle oyunu oynama dedi kıramadım bakıcaz artık bi balıklarımız eksikti:))

ben o diziyi hiç sevmiyorum ya ne oluyo belli değil herkes birbiriyle öpüşüyor

dışardaydık bizde kayınvalideme bıraktık keremi
arkadaşlar okey oynamaya gittik
pazara e bebeğe falan kereme müzikli eğitici kitap oluyo ondan aldık çok güzel bişey

onu duydum bu gunde rızede bı bebeği camıye bırakmışlar 1 sat daha gec bulunsa donuyomuş yavrum adını berat koymuşlar

bende duydum oo haberiii

aldık bile şeker.. hoşgeldin aramıza.. .

sözüm rabbime hoş varsın ama çoçuk isteyen milyonlatca insan var bu insanların olmuyoo böle kıymt bilmzlerin çifter çifter oluyoo

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, bursasu+, ceyo16, ekim.29, lal82, sevgideniz, TugbaEcrin, ŞıRVAN+

gelmiş sultanncıkkk
ben kaçar byeeeeeeee
ege sabahın 7 de ayakta bende offfffffffffffffffffff

saol melekcim

sehercm valla bende pek inanmm ama nedense eşim çok fazla taşıyoo ikizlerin özelliginii ve çok zor bi daha dünya ya gelirsm boga burcu erkegiyle evlenirim

Yok ,onlarınki aşırı.Ben de dediğin gibi yaptım mı tam yaparım,evim ortalık dağınık olabilir ,ama çekmece dolap içlerim düzenlidir hep.
Yengemin kızlrı vardı hep şikayet ederlerdi.Bakkala giderken ev kıyafetlerini değiştiriyorlar ya,yengem onları yatakodalarında yatağın üstünde bırakmalarına bile kızıyormuş,5 dk da dönecek olsalar bile kıyafetleri katlayıp dolaba koyacaklarmış.

ecrin uyumadı yaa son derece enerjik kucağımda nağra atıyo bu saatlerde hepten çöküyorum yorgunluktan

hoşgeldin canım benim oğlumla aynı gün doğmuşlar Allah uzun ömür versin

Allah herkese vicdan merhamet versin!!!

Aminn

yaa saat 12 olmuş daha kereme mama yapçam mutfağı toplucam nerden baksan yatmam 1 olur acayip uykusuzum yaa

valla bılırım tuğbacım ne cektığıı allah kolaylık versın bende temızlık yaptım bu gun seloşuda babası tuttu ama saat 10 da yattı alalhtan şimdi gece 1 den sonra saat başı nöbeti baaşlar

sözüm rabbime hoş varsın ama çoçuk isteyen milyonlatca insan var bu insanların olmuyoo böle kıymt bilmzlerin çifter çifter oluyoo
evet allahım büyükkk

ehehe ballıklarda var yani.....

hoşgeldinnn

KIZLAR HANİ DİYONUZYA COCUKLA BİŞEY OLMUYO DURMUOOO diye trt 4 cocuk kanalı var acın izlesin paşalar hatunlarrr

ege izliyoo n
bide baktımm hangisini dikkatli izlıyor aldık cd d&R dan izlior maşallahhh

bizim izledıklerım
gece bahcesi....
bizim mahllesi
gerşside bakıoo ama sıkılıoo hmencik peşime dolanıyo

sultan anam nasıl dayanıyon uykusuzluğa dun gec yat bu gun gez gene gec yat

valla benım kızın hiç arası yok tv le bı reklama bakar sonra döner oyunana bakar

aynı ben desene...

niye kızım canım yaaa.
eşim bir hafta yoktu ama bende evvde yoktum.. silim süpürüm..
yanlızmı bırakıyor lar beni evimde..
kayınvalidemler diyor bize gel.. annemler diyor bize gel..
hiç demiyorlar bu kız ne istiyor...

hoşgeldin fıstık.. gece kuşu ...
benim eşimde terazi
gengesiz lik var .. bazen bir dediği bir dediğini tutmaz mesela..
okey oynamayıda sevmem..

git kız artık .. donup kalacan orda...

Son düzenleme:
Ben burçlara inanıyorum,burçların özelliğini taşıyor insanlar.Sizin dedikleriniz yükseleni başkadır.
Ben oğlağım taşıyorum özelliklerini,temizim,titizim,çalışkanım,akıllıyım,güzelimmmmm
Şaka şaka!!!!!!!!!!!

]enım kociş 10 dk bakaer sonramelekkkkkkkkkkkkkkkkkk derrr benımde kocişi bogasım gelırrrr yorgunmuş oooooo ondann

sultan anam nasıl dayanıyon uykusuzluğa dun gec yat bu gun gez gene gec yat
maşallah diyeyeyim uykusuzluğa dayanıklıyımdır uğraşacak birşeyim olsun sabaha kadar uyumam ama dalarsamda zor uyanırım hihi
bu sabah kerem mızırdanmaya başladığında 7:30du ben anca 8:30 alabildim çocuğu
yatakta benim yattığım tarafta hemen bitişik neler yapmadımki hem uyuyorum hem bağırmasın diye ayağımı park yatağa koydum parmaklarımı oynattım oyalansında biraz daha uyuyayım die :))

Terazi dengesizdir de,gerisini pek bilmiyorum)

Aslan da lider olur,inatçı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…