Ben aslan eşim terazikızlar eşlerinizin burcu ne özellkle eşi ikizler olan
sultan facede ... burda yok............
burdayım canım ay oynayacağımdan değiş eşimin kmşuya ihtiyacı varmış illa ekle oyunu oynama dedi kıramadım bakıcaz artık bi balıklarımız eksikti:))cıkmış sultişşş
fishvılle oynaöış sayfada gıordum
farmville oynuyom yetıyo bide fishvılleoynayamam hatun yere yetişiyorr...
bende gidicem az sonra sizde evinize.................
yatagınıza uyun cabukkkkkkkkkkkkkk
Memnun oldum Tuğba,şaka yapmıştım)
Melek aynen dediğin sebepten ben de izlemiyorum,hele Efe öldükten sonraki olaylar çok saçma,bazı şeyler kaynadı gitti ,mesela Mine nin kocasına noldu,Efe nin yengesi falan....Ya da bunların cevabı verilmiştir de,ben kaçırmış da olabilirim,izlemiyorum artık.
onu duydum bu gunde rızede bı bebeği camıye bırakmışlar 1 sat daha gec bulunsa donuyomuş yavrum adını berat koymuşlar
merhaba kızlar, ben kan pıhtılaşması hamile kalanlar bölümündeyim. benimde bebişim 17 nisan dogumlu. kan pıhtılaşması bölümünde hamile arkadaslar problemler yaşadıgımız için bebişlerden pek bahsedemiyoruzyani ben bebişimi anlatıp düşük yapan arkadasları üzmek istemiyorum.
bende sizlerle deneyimlerimizi paylaşmak istiyorum, beni de aranıza alırsanız :)
hoşgeldin canım benim oğlumla aynı gün doğmuşlar Allah uzun ömür versinmerhaba kızlar, ben kan pıhtılaşması hamile kalanlar bölümündeyim. benimde bebişim 17 nisan dogumlu. kan pıhtılaşması bölümünde hamile arkadaslar problemler yaşadıgımız için bebişlerden pek bahsedemiyoruzyani ben bebişimi anlatıp düşük yapan arkadasları üzmek istemiyorum.
bende sizlerle deneyimlerimizi paylaşmak istiyorum, beni de aranıza alırsanız :)
Allah herkese vicdan merhamet versin!!!
evet allahım büyükkksözüm rabbime hoş varsın ama çoçuk isteyen milyonlatca insan var bu insanların olmuyoo böle kıymt bilmzlerin çifter çifter oluyoo
ehehe ballıklarda var yani.....Ben aslan eşim terazi
burdayım canım ay oynayacağımdan değiş eşimin kmşuya ihtiyacı varmış illa ekle oyunu oynama dedi kıramadım bakıcaz artık bi balıklarımız eksikti:))
ben o diziyi hiç sevmiyorum ya ne oluyo belli değil herkes birbiriyle öpüşüyor
dışardaydık bizde kayınvalideme bıraktık keremi
arkadaşlar okey oynamaya gittik
pazara e bebeğe falan kereme müzikli eğitici kitap oluyo ondan aldık çok güzel bişey
hoşgeldinnnmerhaba kızlar, ben kan pıhtılaşması hamile kalanlar bölümündeyim. benimde bebişim 17 nisan dogumlu. kan pıhtılaşması bölümünde hamile arkadaslar problemler yaşadıgımız için bebişlerden pek bahsedemiyoruzyani ben bebişimi anlatıp düşük yapan arkadasları üzmek istemiyorum.
ya ben bu burç meselesıe nanmıyorum benım patronda başaktı dağınık pasaklı ve vurdum duymazın tekıydı
valla ben aslanım ama tum özllıklerını taşımam mesela bı ıkı özelliği vardır
kızma şirvan ama anlattıgın kadarlıla evet öylesin ehehehehhehe
meesel agecen hafta kocan yoktu ya ben öle olcam evii yalar yutaım ahat rahattttttttt
bide insan sevmeli temızlık yapmasınıı bence kızmaa heee zemuszemuszemuszemus
kıyamammmmmmmmmmmmmmmm
Ben aslan eşim terazi
burdayım canım ay oynayacağımdan değiş eşimin kmşuya ihtiyacı varmış illa ekle oyunu oynama dedi kıramadım bakıcaz artık bi balıklarımız eksikti:))
ben o diziyi hiç sevmiyorum ya ne oluyo belli değil herkes birbiriyle öpüşüyor
dışardaydık bizde kayınvalideme bıraktık keremi
arkadaşlar okey oynamaya gittik
pazara e bebeğe falan kereme müzikli eğitici kitap oluyo ondan aldık çok güzel bişey
git kız artık .. donup kalacan orda...Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, bursasu+, ceyo16, ekim.29, lal82, sevgideniz, TugbaEcrin, ŞıRVAN+
gelmiş sultanncıkkk
ben kaçar byeeeeeeee
ege sabahın 7 de ayakta bende offfffffffffffffffffff
analizi bekliyorum elifçim ben aslan eşim terazi ne diyosun :))
]enım kociş 10 dk bakaer sonramelekkkkkkkkkkkkkkkkkk derrr benımde kocişi bogasım gelırrrr yorgunmuş oooooo ondannvalla bılırım tuğbacım ne cektığıı allah kolaylık versın bende temızlık yaptım bu gun seloşuda babası tuttu ama saat 10 da yattı alalhtan şimdi gece 1 den sonra saat başı nöbeti baaşlar
hoşgeldin canım benim oğlumla aynı gün doğmuşlar Allah uzun ömür versin
Aminn
yaa saat 12 olmuş daha kereme mama yapçam mutfağı toplucam nerden baksan yatmam 1 olur acayip uykusuzum yaa[/QUOT
anlat sultan heyecanlı oluyor dün gecede kaccam demişsin 2 sat sonra gıtmışınız
oku oku cnım cıktıııı
bu gecede takılma yat uyuuuehehehheheedelikafaduldendelikafadulden
ben kaçar
maşallah diyeyeyim uykusuzluğa dayanıklıyımdır uğraşacak birşeyim olsun sabaha kadar uyumam ama dalarsamda zor uyanırım hihisultan anam nasıl dayanıyon uykusuzluğa dun gec yat bu gun gez gene gec yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?