2009 Nisan Anneleri

ehehe bana diyene bak ya
melek sen iyi geceler dondum dedin hala burdasın burası böle işte hemen kaçamıyosun :))

melekcm bizimki izlemiyo ona sadece reklam olacakk oda sevdigi reklamlarr cıvıl cıvıl olanlarr bebklerinde göz zevki var allahım yaa

öle 2 gülük falan gıttımı söyleme bile ailelereeeeeeeeeee
temızlıkten degıl kfanı dinleee

ya bırakında gideyim ihihihiihihihihi

uyuyayımmm

Şirvan,deminden beri Başak burcunu anlatıyorum da,pek üstüne alınmadın herhal)

ehehe bana diyene bak ya
melek sen iyi geceler dondum dedin hala burdasın burası böle işte hemen kaçamıyosun :))
ehehe evet yaaa

melekcm bizimki izlemiyo ona sadece reklam olacakk oda sevdigi reklamlarr cıvıl cıvıl olanlarr bebklerinde göz zevki var allahım yaa
evet

allah seni.... azen bende yaparımmmmmm

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, bursasu+, ceyo16, didem1981, ekim.29, huzur84, lal82, roseberry, rosemaryy, ssengun+, TugbaEcrin, ŞıRVAN+
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

teşekkür ediyorum kızlar. bu arada urlacım benimde oglumun adı EGE, tuğrul ege. tahmiin edebileceginiz gibi tugrul kayınpederimin ismi :)

listeler falan yapıyormusunuz kızlar? yürümeyi ögrenen , emekleyen bebişler, baba dede diyenler falan???

bizimde günay ege bizimde dedemizin adı günay

ben bogayım evcimenm yemeyi içmeyi gezmeyi ve ilgi görmeyi çookk severimm ,
eşim ikizler ama tam tersii evcimn degill gezmeyi ve yemeyi sever onun dışında hiçortak noktmz yokkkk
ben bi işi hemn halletmeliyim aceleciyimdr ama eşim öle degill 2n sinir oludugm şey şu faturalardr 2. fatura gelmedn ilki yatmazz alıştım ama artıkk
valla evlenrken burçları dikkate almak lazım aslında

7 saat uyucam oda kaç kere kalkarım allah bilir kaçtımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sultan bazen ben de Miray ı yatağa alınca sabah,yatağın yanındaki komodinde benim çamaşırlarım var,onlardan çıkarıyorum çocuğa,oyalansın diye,renk renk)yarım saat idare ediyor,çekmece boşalana kadar:-DD

hastaymış oda ...

Şirvan,deminden beri Başak burcunu anlatıyorum da,pek üstüne alınmadın herhal)

alınmazmıyım şeker..

ama ben ayrı ayrı değil..

başak - terazi uyumunu soruyom..

niye soruyosam.. ne yani uymuyosa 3 senelik kocamımı boşıcam ...

benimkide laf işte..ama insan merak ediyor..

ben kahve falı baktırmayıda çok severim... ama takılıp kalmam.. zevkine...

valla melek hafta içi bağırmaz ama koltukta uyur ben yatağa gıdene kadar gıtmez illa beraber yatıcaz evlendığımızden berı rahat yok söyle kolumu bacamı uzatayım yanlız yatayım amme hafta sonuysa ben yatmadan uyumaz dıkılır tepemde

Boğa da lüks düşkünü olur,arkadaşalrını zengin kişilerden seçer....

Ben de Kova burcundan birini bulursam 2.ye .Töbeeee töbeeeeeee

ben ılk burc uyumuna bakmıştım göya ınanmam amma ne olu ne olmaz işin kötü tarafı o yay ben aslan ama yukselenlerdede ben yay o aslan
selende boğa ama ben boğayla hiç anlaşamam gözüküyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…