öle 2 gülük falan gıttımı söyleme bile ailelereeeeeeeeeeeaynı ben desene...
niye kızım canım yaaa.
eşim bir hafta yoktu ama bende evvde yoktum.. silim süpürüm..
yanlızmı bırakıyor lar beni evimde..
kayınvalidemler diyor bize gel.. annemler diyor bize gel..
hiç demiyorlar bu kız ne istiyor...
hoşgeldin fıstık.. gece kuşu ...
benim eşimde terazi
gengesiz lik var .. bazen bir dediği bir dediğini tutmaz mesela..
okey oynamayıda sevmem..
ehehe evet yaaaehehe bana diyene bak ya
melek sen iyi geceler dondum dedin hala burdasın burası böle işte hemen kaçamıyosun :))
evetmelekcm bizimki izlemiyo ona sadece reklam olacakk oda sevdigi reklamlarr cıvıl cıvıl olanlarr bebklerinde göz zevki var allahım yaa
allah seni.... azen bende yaparımmmmmmmaşallah diyeyeyim uykusuzluğa dayanıklıyımdır uğraşacak birşeyim olsun sabaha kadar uyumam ama dalarsamda zor uyanırım hihi
bu sabah kerem mızırdanmaya başladığında 7:30du ben anca 8:30 alabildim çocuğu
yatakta benim yattığım tarafta hemen bitişik neler yapmadımki hem uyuyorum hem bağırmasın diye ayağımı park yatağa koydum parmaklarımı oynattım oyalansında biraz daha uyuyayım die :))
teşekkür ediyorum kızlar. bu arada urlacım benimde oglumun adı EGE, tuğrul ege. tahmiin edebileceginiz gibi tugrul kayınpederimin ismi :)
listeler falan yapıyormusunuz kızlar? yürümeyi ögrenen , emekleyen bebişler, baba dede diyenler falan???
hastaymış oda ...Yok ,onlarınki aşırı.Ben de dediğin gibi yaptım mı tam yaparım,evim ortalık dağınık olabilir ,ama çekmece dolap içlerim düzenlidir hep.
Yengemin kızlrı vardı hep şikayet ederlerdi.Bakkala giderken ev kıyafetlerini değiştiriyorlar ya,yengem onları yatakodalarında yatağın üstünde bırakmalarına bile kızıyormuş,5 dk da dönecek olsalar bile kıyafetleri katlayıp dolaba koyacaklarmış.
Şirvan,deminden beri Başak burcunu anlatıyorum da,pek üstüne alınmadın herhal)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?