valla melek hafta içi bağırmaz ama koltukta uyur ben yatağa gıdene kadar gıtmez illa beraber yatıcaz evlendığımızden berı rahat yok söyle kolumu bacamı uzatayım yanlız yatayım amme hafta sonuysa ben yatmadan uyumaz dıkılır tepemde
bu sefer bırakın yakamıda gideyimmmmmmmmmmmmmmm
Şirvan,bilmiyorum öyle 2li olarak,sen de çalışmadığım yerden soruyorsun ama
yaramı deştin seher benmkine ben yalvarrm hadi yatalım hadi yatalım diyee ama benden sonra yatrrr dünde küstüm hatta yataga yattım msj çektim baktım geliyoo ama ben zararlı çıktımm delikafadulden
yaramı deştin seher benmkine ben yalvarrm hadi yatalım hadi yatalım diyee ama benden sonra yatrrr dünde küstüm hatta yataga yattım msj çektim baktım geliyoo ama ben zararlı çıktımm delikafadulden
Ben de çıkarken bakmıştım,harika bir çift olur diyordu,öyle de oldu öhööö öhöhöhöö
mütevaziyim demeyi unutmuşsunBen burçlara inanıyorum,burçların özelliğini taşıyor insanlar.Sizin dedikleriniz yükseleni başkadır.
Ben oğlağım taşıyorum özelliklerini,temizim,titizim,çalışkanım,akıllıyım,güzelimmmmm
Şaka şaka!!!!!!!!!!!
yok ya eşim dengesiz biri değilTerazi dengesizdir de,gerisini pek bilmiyorum)
Aslan da lider olur,inatçı olur.
deli ya uuhehehehehoşgeldindengesiz geldi hanııım :)ben de teraziyim eşim romantikkk bi balık
yok canım öyle liste yapmıyoruz ne gerek varteşekkür ediyorum kızlar. bu arada urlacım benimde oglumun adı EGE, tuğrul ege. tahmiin edebileceginiz gibi tugrul kayınpederimin ismi :)
listeler falan yapıyormusunuz kızlar? yürümeyi ögrenen , emekleyen bebişler, baba dede diyenler falan???
hadi git bizde kalkçez birazdanbu sefer bırakın yakamıda gideyimmmmmmmmmmmmmmm
ehehe renk renk hee içdünyan baya renkli yaneeee aklinialirimsmileSultan bazen ben de Miray ı yatağa alınca sabah,yatağın yanındaki komodinde benim çamaşırlarım var,onlardan çıkarıyorum çocuğa,oyalansın diye,renk renk)yarım saat idare ediyor,çekmece boşalana kadar:-DD
yay ile aslan uyumu süperdir ama aslan ile boğa anlaşamazben ılk burc uyumuna bakmıştım göya ınanmam amma ne olu ne olmaz işin kötü tarafı o yay ben aslan ama yukselenlerdede ben yay o aslan
selende boğa ama ben boğayla hiç anlaşamam gözüküyo :)
ohhh bir bardak ta kola içtim..
şuan oturduğum yerin sağında çikolata kutusu , solunda boş cips poşeti, elimde kola..
ben hiç düşünmemiştim zaten adam beni 2 ayda aldı yaa anlamdım bile ne zamn çıktık ne zamn evledik 2 ay konuştuk ama arıyodm beni şuraya götr 5 dk geliyodu çiçekler falan hadi yemege gidelim demlerr ama şimdi hadi gel gidelim diyorum tamm 1 saat sonra ordaym der 2 saati bulurr birde benmki esnaflık özelligide taşıyooo kaydirigubbakcemile3 :umursamaz:
aynen şirvnn napalım elimz mahkummhadi git be sende kovuyoruz hala burdasın ne yüzsün bir karısın aaaaa
üffff yaaaa banene .....
buda benden baran uyanacak diye bağırmıyorum.. mesaj yolluyrom...
zemuszemus zemuszemusAdamın derdi varmış demek ki,ondan hemen gelivermiş))
şuan oturduğum yerin sağında çikolata kutusu , solunda boş cips poşeti, elimde kola..
Adamın derdi varmış demek ki,ondan hemen gelivermiş))
ilk evlendiğimiz zamanlar bende öyleydim aslında hala öyleyim ama çaktırmamaya karar verdimyaramı deştin seher benmkine ben yalvarrm hadi yatalım hadi yatalım diyee ama benden sonra yatrrr dünde küstüm hatta yataga yattım msj çektim baktım geliyoo ama ben zararlı çıktımm delikafadulden
hay maşallahBen de çıkarken bakmıştım,harika bir çift olur diyordu,öyle de oldu öhööö öhöhöhöö
şimdi reklamlar:))ceyo16, bursasu+, didem1981, ekim.29+, huzur84, lal82, roseberry, rosemaryy+, ssengun+, TugbaEcrin, urla, ŞİRVAN
Geçmişi sooora okursunuz bayanlar,asıl muhabbet burada))
valla kızcem çok ınat zaten bellı boğa olduğu
ayy seher çok güldümmmm yaaa senn koca aynı bennyok valla nerde hıç unutmam hamıleyım çok fena bunaldım dönuyorum yatakta rahatsız olmasın dıye salona gıttım koltuğa yattım bı baktım 10 dk sonra gelmış arkama gırıyo napıyon dedım bende burda yatcam dıyo
kaydirigubbakcemile3hmmm,seninkinin yükseleni Esnaflık o zaman)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?