2009 Nisan Anneleri

neyse bende yatrr gece nöbetlerine az kaldı biraz kestireyim herkesee bol uykularrr bebeklerdeeee

Şirvan,bilmiyorum öyle 2li olarak,sen de çalışmadığım yerden soruyorsun ama

Ben de çıkarken bakmıştım,harika bir çift olur diyordu,öyle de oldu öhööö öhöhöhöö

yaramı deştin seher benmkine ben yalvarrm hadi yatalım hadi yatalım diyee ama benden sonra yatrrr dünde küstüm hatta yataga yattım msj çektim baktım geliyoo ama ben zararlı çıktımm delikafadulden

ceyo16, bursasu+, didem1981, ekim.29+, huzur84, lal82, roseberry, rosemaryy+, ssengun+, TugbaEcrin, urla, ŞıRVAN

Geçmişi sooora okursunuz bayanlar,asıl muhabbet burada))

bu sefer bırakın yakamıda gideyimmmmmmmmmmmmmmm

hadi git be sende kovuyoruz hala burdasın ne yüzsün bir karısın aaaaa

Şirvan,bilmiyorum öyle 2li olarak,sen de çalışmadığım yerden soruyorsun ama

üffff yaaaa banene .....

yaramı deştin seher benmkine ben yalvarrm hadi yatalım hadi yatalım diyee ama benden sonra yatrrr dünde küstüm hatta yataga yattım msj çektim baktım geliyoo ama ben zararlı çıktımm delikafadulden

buda benden baran uyanacak diye bağırmıyorum.. mesaj yolluyrom...

Adamın derdi varmış demek ki,ondan hemen gelivermiş))

ohhh bir bardak ta kola içtim..
şuan oturduğum yerin sağında çikolata kutusu , solunda boş cips poşeti, elimde kola..

Ben de çıkarken bakmıştım,harika bir çift olur diyordu,öyle de oldu öhööö öhöhöhöö

ben hiç düşünmemiştim zaten adam beni 2 ayda aldı yaa anlamdım bile ne zamn çıktık ne zamn evledik 2 ay konuştuk ama arıyodm beni şuraya götr 5 dk geliyodu çiçekler falan hadi yemege gidelim demlerr ama şimdi hadi gel gidelim diyorum tamm 1 saat sonra ordaym der 2 saati bulurr birde benmki esnaflık özelligide taşıyooo kaydirigubbakcemile3 :umursamaz:

yok valla nerde hıç unutmam hamıleyım çok fena bunaldım dönuyorum yatakta rahatsız olmasın dıye salona gıttım koltuğa yattım bı baktım 10 dk sonra gelmış arkama gırıyo napıyon dedım bende burda yatcam dıyo

mamayı yaptım geldim birazda sıcak yaptım hemen soğumasın 2 lak lak yapayım die:))eşimde yattı

mütevaziyim demeyi unutmuşsun P

benim yükselenim yay

Terazi dengesizdir de,gerisini pek bilmiyorum)

Aslan da lider olur,inatçı olur.
yok ya eşim dengesiz biri değil
ama ben inatçıyım liderliği de severim efeme sölimm:)))

dengesiz geldi hanııım :)ben de teraziyim eşim romantikkk bi balık
deli ya uuhehehehehoşgeldin
yok canım öyle liste yapmıyoruz ne gerek var

bu sefer bırakın yakamıda gideyimmmmmmmmmmmmmmm
hadi git bizde kalkçez birazdan D

ehehe renk renk hee içdünyan baya renkli yaneeee aklinialirimsmile

ben ılk burc uyumuna bakmıştım göya ınanmam amma ne olu ne olmaz işin kötü tarafı o yay ben aslan ama yukselenlerdede ben yay o aslan
selende boğa ama ben boğayla hiç anlaşamam gözüküyo :)
yay ile aslan uyumu süperdir ama aslan ile boğa anlaşamaz

şuan oturduğum yerin sağında çikolata kutusu , solunda boş cips poşeti, elimde kola..

aç insan var ama burdaaa ühüüüüühühühüüh diyetteyim ben ya yemek abur cubur neyse de colasız nasıl yaparım ben ya hamileyken 9 ay emzirirken 6 ay zor sabretmiştim şimdi yine colasız bi hayat allam cola istiyoruuuuuuuuuuuum colaaaaaaaa :çok üzgünüm:

hmmm,seninkinin yükseleni Esnaflık o zaman)

iyi geceler kızlar kaçak netten bağlanıyorum saat 17 de mirosa gittik karnımızı doyurdu alış veriş yaptık geldik acaip bi soğuk var arabayı otoparka koyarken çok zor oldu yokuş aşşağı girişi çok şükür kazasız belasız geldik kızlar yusuf diş çıkarmadan önce etini koparmışlar gibi ağlıyordu kucağıma alınca biraz sakinleşiyordu şimdide bi mahsunluk çöktü kuzumun üstüne hep kucağımda oturmak istiyor salarımı okşuyor yüzümü seviyor o mahsunluğu beni üzüyor ya bişey mi oldu yavruma bide en uzun uyuma süresi 20 dakika sonra uyanıp beni arıyor sizinkilerde böyle mi yaptı diş çıkarırken?

hadi git be sende kovuyoruz hala burdasın ne yüzsün bir karısın aaaaa

üffff yaaaa banene .....

buda benden baran uyanacak diye bağırmıyorum.. mesaj yolluyrom...
aynen şirvnn napalım elimz mahkumm

zemuszemus zemuszemus

maşşallh şirvnn aldım bütün kalorilerii yeme kızz dur de kendine

ben bazen hiç istemiyorum.. yaşlanıyormuyum neyim..

sırf eşimi kırmamak için yapıyorum...

sizde de böyle oluyor mu.. yoksa bende mi bir tuaflık var..

mesir macunu fallan mı yesem .... bal ceviz ne bilim delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ilk evlendiğimiz zamanlar bende öyleydim aslında hala öyleyim ama çaktırmamaya karar verdim
bende eşimin benden sonra gelmesini istemem yanlız yatamıyorum nedense
ama şimdi her vakit uykuusuz olunca ister gelsin ister gelmesin farketmez

hay maşallah
ceyo16, bursasu+, didem1981, ekim.29+, huzur84, lal82, roseberry, rosemaryy+, ssengun+, TugbaEcrin, urla, ŞİRVAN

Geçmişi sooora okursunuz bayanlar,asıl muhabbet burada))
şimdi reklamlar:))

ohh yarasın löp löp yağ olsun DD

ayy seher çok güldümmmm yaaa senn koca aynı benn
eşimzeynepten uyyamz bazenn içeri gider ben zeynebi uyuturum ardından hemn içeri hadi gel zeynep uyuduu onsz yatammm yaaa

hmmm,seninkinin yükseleni Esnaflık o zaman)
kaydirigubbakcemile3

[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…