ben bazen hiç istemiyorum.. yaşlanıyormuyum neyim..
sırf eşimi kırmamak için yapıyorum...
sizde de böyle oluyor mu.. yoksa bende mi bir tuaflık var..
mesir macunu fallan mı yesem .... bal ceviz ne bilim delikafadulden delikafadulden delikafadulden
sultan aslında bende alıştım ilk zamnlarr boş boş o yatana kadr bende oturrdm anaa sonra bi baktımm boşş yatrsa yatsn dedim ama arada beraber yatmak istiyom o zamn baya bi sövüyomm eşimee
bizde durmakk yokk yola devam
ocak ayında evlendik ağustosda hamile olduğumu öğrendik 13. haftada düşük tehlikesi bilmem nesi derken bişi anlamadık valla şimdi çıkıyo acısı
kız siz bizi geçtiniz.. hep dışardamı yemek yiyorsunuz.. ,bizde öyleyiz.. ama bu sıralar kociş seyahatte eve kapandım kaldım...iyi geceler kızlar kaçak netten bağlanıyorum saat 17 de mirosa gittik karnımızı doyurdu alış veriş yaptık geldik acaip bi soğuk var arabayı otoparka koyarken çok zor oldu yokuş aşşağı girişi çok şükür kazasız belasız geldik kızlar yusuf diş çıkarmadan önce etini koparmışlar gibi ağlıyordu kucağıma alınca biraz sakinleşiyordu şimdide bi mahsunluk çöktü kuzumun üstüne hep kucağımda oturmak istiyor salarımı okşuyor yüzümü seviyor o mahsunluğu beni üzüyor ya bişey mi oldu yavruma bide en uzun uyuma süresi 20 dakika sonra uyanıp beni arıyor sizinkilerde böyle mi yaptı diş çıkarırken?
hadi s en neysede bana ne oluyoP
gencim güzelim hormonlarım tavan yapması gerekirken tık yok bendede :))
ne yapsak ayşenin cevizlli ballıısndamı yapsakki ihihi kulakların çınlasın kızz
doğum falan bahane valla.. bende tık yok..eh şirvan amma guldum eşimde dıyo noluyo :)
sultan sendemi :)
aslında normalmiş doğumdan sonra bilinç altı olarak ısteksızlık olabılıyomuş bendede çok olmuştu
sultan aslında bende alıştım ilk zamnlarr boş boş o yatana kadr bende oturrdm anaa sonra bi baktımm boşş yatrsa yatsn dedim ama arada beraber yatmak istiyom o zamn baya bi sövüyomm eşimee
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3canım çok haklısın beraber yatmak en güzeli mesela bak şu an eşim gitti yatmaya ben hala burdayım bırakamıyorum eşlerimizinde böyle güzel geçirdiği anlar vardır belki bırakıp yatamadığıı...
saçlarla oynamaya bayılırım illa eşimin saçlarıyla oynamam gerek yoksa çok zor dalıyom:))
şimdi bide kestrdi dolayamıyom parmağıma yaaaaaaaaaa
:kedi: bızde 9 ay yasak olunca 2 ayda lohusalık şimdi çıkıyo :))
ooo ne güzel bir öpücüğe kanıyorsa:))kızlar konu burçlar sanırım ...
ben KOÇ eşim BAŞAK hayatımda tanıdığım en dağınık en unutkan en pasaklı ennn ennnnn bütün enler benim eşimde toplanmış ben ise herşeyi derleyip toparlayan lider tuttuğunu koparan bir koçum ama eşimi iyi idare ediyorum her istediğimide yaptırıyorum cilve cümbüşle dün akşam otururken bi öpücüğe netten çoook şık bir saat siparişi verdirttim öyle işte seviyom ben bu adamı yaaaa
şaka canım bende şaka yaptımkız siz bizi geçtiniz.. hep dışardamı yemek yiyorsunuz.. ,bizde öyleyiz.. ama bu sıralar kociş seyahatte eve kapandım kaldım...
yaşlıyı şaka yapmıştım ama ben ...
doğum falan bahane valla.. bende tık yok..
hem bende cilve naz.. söyle seksi çamaşır falan giyme falanda yok..
içimden gelmiyor anacım napım ..
tam bir odunum yaniii..
aaa kırk yılda bir azıncada tam azıyom ama aramızda kalsın da
aayy ben tek yatarım önemli değil..
biz berebar yatarsak yaramazlık yapıyoruz... sonra..
yapmak bişey değilde sonrası beni çok üşendiriyor.... yıkanmak .... şaçını tara kurut .. 1 saat öyle gidiyor..
hayırdır tatlım bir sorun yok umarım .. niye ağlıyon kiama hayret bugn eşim 12 de geldi şuan yanımda yatıyoo ben oturuyom bu seferdee benmde maya bozukk yaa
kızlar birde bu aralarr çok duygusalımm annemi çok özlüyorumm hergün olmasa bile 2 güne bi kurulmş gibi aglıyorummmm
kızlar konu burçlar sanırım ...
ben KOÇ eşim BAŞAK hayatımda tanıdığım en dağınık en unutkan en pasaklı ennn ennnnn bütün enler benim eşimde toplanmış ben ise herşeyi derleyip toparlayan lider tuttuğunu koparan bir koçum ama eşimi iyi idare ediyorum her istediğimide yaptırıyorum cilve cümbüşle dün akşam otururken bi öpücüğe netten çoook şık bir saat siparişi verdirttim öyle işte seviyom ben bu adamı yaaaa
Esra sizinki burçlarlaalaklaı değilmiş şekerim,tamamen duygusal..
Biz de ayrı gitmiyoruz yatağa,eşimin işi varsa ben kıvrılırım koltuğa,benim varsa o,şu anda olduğu gibi)
Hoş birlikte gidiyoruz ama,ne işe yarıyorsa:-((
Şirvan bu sözüm sana)
kızlar konu burçlar sanırım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?