2009 Nisan Anneleri

hadi s en neysede bana ne oluyoP
gencim güzelim hormonlarım tavan yapması gerekirken tık yok bendede :))
ne yapsak ayşenin cevizlli ballıısndamı yapsakki ihihi kulakların çınlasın kızz

eh şirvan amma guldum eşimde dıyo noluyo :)
sultan sendemi :)
aslında normalmiş doğumdan sonra bilinç altı olarak ısteksızlık olabılıyomuş bendede çok olmuştu

sultan aslında bende alıştım ilk zamnlarr boş boş o yatana kadr bende oturrdm anaa sonra bi baktımm boşş yatrsa yatsn dedim ama arada beraber yatmak istiyom o zamn baya bi sövüyomm eşimee

ama hayret bugn eşim 12 de geldi şuan yanımda yatıyoo ben oturuyom bu seferdee benmde maya bozukk yaa

kızlar birde bu aralarr çok duygusalımm annemi çok özlüyorumm hergün olmasa bile 2 güne bi kurulmş gibi aglıyorummmm

bizde durmakk yokk yola devam
ocak ayında evlendik ağustosda hamile olduğumu öğrendik 13. haftada düşük tehlikesi bilmem nesi derken bişi anlamadık valla şimdi çıkıyo acısı

sultan aslında bende alıştım ilk zamnlarr boş boş o yatana kadr bende oturrdm anaa sonra bi baktımm boşş yatrsa yatsn dedim ama arada beraber yatmak istiyom o zamn baya bi sövüyomm eşimee

canım çok haklısın beraber yatmak en güzeli mesela bak şu an eşim gitti yatmaya ben hala burdayım bırakamıyorum eşlerimizinde böyle güzel geçirdiği anlar vardır belki bırakıp yatamadığıı...

saçlarla oynamaya bayılırım illa eşimin saçlarıyla oynamam gerek yoksa çok zor dalıyom:))
şimdi bide kestrdi dolayamıyom parmağıma yaaaaaaaaaa

bizde durmakk yokk yola devam
ocak ayında evlendik ağustosda hamile olduğumu öğrendik 13. haftada düşük tehlikesi bilmem nesi derken bişi anlamadık valla şimdi çıkıyo acısı

:kedi: bızde 9 ay yasak olunca 2 ayda lohusalık şimdi çıkıyo :))

kızlar konu burçlar sanırım ...

ben KOÇ eşim BAŞAK hayatımda tanıdığım en dağınık en unutkan en pasaklı ennn ennnnn bütün enler benim eşimde toplanmış ben ise herşeyi derleyip toparlayan lider tuttuğunu koparan bir koçum ama eşimi iyi idare ediyorum her istediğimide yaptırıyorum cilve cümbüşle dün akşam otururken bi öpücüğe netten çoook şık bir saat siparişi verdirttim öyle işte seviyom ben bu adamı yaaaa

kız siz bizi geçtiniz.. hep dışardamı yemek yiyorsunuz.. ,bizde öyleyiz.. ama bu sıralar kociş seyahatte eve kapandım kaldım...

hadi s en neysede bana ne oluyoP
gencim güzelim hormonlarım tavan yapması gerekirken tık yok bendede :))
ne yapsak ayşenin cevizlli ballıısndamı yapsakki ihihi kulakların çınlasın kızz

yaşlıyı şaka yapmıştım ama ben ...
eh şirvan amma guldum eşimde dıyo noluyo :)
sultan sendemi :)
aslında normalmiş doğumdan sonra bilinç altı olarak ısteksızlık olabılıyomuş bendede çok olmuştu
doğum falan bahane valla.. bende tık yok..
hem bende cilve naz.. söyle seksi çamaşır falan giyme falanda yok..
içimden gelmiyor anacım napım ..
tam bir odunum yaniii..

aaa kırk yılda bir azıncada tam azıyom ama aramızda kalsın da

aayy ben tek yatarım önemli değil..
biz berebar yatarsak yaramazlık yapıyoruz... sonra..

yapmak bişey değilde sonrası beni çok üşendiriyor.... yıkanmak .... şaçını tara kurut .. 1 saat öyle gidiyor..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ewt canm belkidee bizimkinn en büyük zevki oyun bolca oyun oynuyoo

:kedi: bızde 9 ay yasak olunca 2 ayda lohusalık şimdi çıkıyo :))

oohhh ohhh bizim adam da korkuyodu karnım büyüdükçe bişey olur diyee dogum yaptım 40 m çıktıı kudurmş gibiydiiii aklinialirimsmile

ayy şirvn bende adama orda kızıyommm diyom ki bak ben uyumadan gell aklinialirimsmile bizimki geliyo ama saat oluyo 2 yap et diyene kadr sat 3 ü sonra zeynep uyanıyo birde onu uyut satt oluyoo 5 ne anladım ben bundann

Esra sizinki burçlarlaalaklaı değilmiş şekerim,tamamen duygusal..

Biz de ayrı gitmiyoruz yatağa,eşimin işi varsa ben kıvrılırım koltuğa,benim varsa o,şu anda olduğu gibi)
Hoş birlikte gidiyoruz ama,ne işe yarıyorsa:-((
Şirvan bu sözüm sana)

şirvan akşama kadar anamız ağlıyor yatağa girincede halimiz kalmıyor biraz büyüsünler işler düzene girer birde sen hala emziriyorsun prolaktin hormonun yüksek olduğu için olabilir.......

ooo ne güzel bir öpücüğe kanıyorsa:))

şaka canım bende şaka yaptım

aynen bende çok üşeniyorum şimdi bide kış soğuk aman amann bahane bol yani
söylediklerin eminim aramızda kalıyodu hihihi

hayırdır tatlım bir sorun yok umarım .. niye ağlıyon ki
bir derdin konuşmak iistersn biz burdayız.. at içindekileri rahatla...

güle güle kullan canım ..
bir öpücüğe saat ,, ohh güzelmiş..

bende çoçuğa karşılık ev ve araba aldırdım..
adam demezmi bir tane daha yap gene alim..
yok anacım dedimm şimdilik yeter bunlar bana :)))

benım kı 2 ayda aha ek sure verdikaydirigubbakcemile5 doktorum dedi 40 gun anlayışlı ol dıye oda doktor 40 dıyo ama ben sana 2 ay verıyorum dedı oda haklı anacım napsın

ehehehe yinemi koltukta yatırcan adamı kıııııııııııııız:))))))))

aynen birlikte gitsek ne oluyo uyku ağır basıyo

gule gule kullan saatını esracım

nagıhancım annenı uzun sure görmedıysen ondan olabılır bende 15 gunu gecerse ağlıcak gıb oluyorum telefonda konuşurken

şirvancm ben 21 yaşındayım annenden ilk defa ayrı kaldımm çok özlüyom onuu en güsel çaglarımz boştan yere gidiyoo ben 21 ablam 24 yaşında ikimzde burda yalnızız akraba çok ama içi boş annenn yerini kimse doldurmuyoo annemgl buraya 6 sene sonra gelecekler ben olcak 27 ablm olck
bizim anne kız ilişkimz çok farklıydı eminm herkesn farklıdr ama nebiliyim iştee çokk özlüyom onuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…