2009 Nisan Anneleri

elif yok kız eşimle tanıştığımda züğürt bir doktordu cebinde birikmiş 1 milyarı bile yoktu severek evlendik ben evlenene kadar erkek kardeşini okutmuş anası çalmış çarpmış ama çok şükür şimdi iyiz .....

kızlar kablolu mu kablosuz mu modem kullanıyorsunuz bugün kablosuz modem baktım hatta aldım teknosadan eşim çocuğa çok zararı var dedi kasada vaz geçtim kablolu modemle laptop çok zor oluyor ama bizim sitede bir yerlerden çekiyor ama hep düşüyor ne yapsam

Nagiş ,annenler gelse ,gelemezler mi,onların gelmesi daha kolay,siz çocukla zor tabi,yaza daha rahat gidebilirsin.

Kablosuz zararlı diye ben de duymuştum,bizim kablolu.Aslında hepsi zararlı,da en az zararlı olanı kullanacaz artık.

laptoplarda zararlı o zaman esracım aynı şey laptopun ekranıda radyasyon yayıyor cep telefonlarımız var ennn büyüğü onlar televizyon bile öyle.

bende kablolu kullanıyodum laptopu ama kablosuz aldım yeni o kadar radyasyon yayan alet varki hayatımızda tv,bilgisayar çamarşır mak.saçkurutma mak.

hep abimn yüzünden ilk senesnde tıpı kazandı denizliye gitti okumak istemdi aradan 3 4 sene geçtii okulu bıraktıı sonra pişman oldu babam burnunu sürttürdü aftan yarrlandı geri okula döndü annemlerde mecbur yanındalar destek olabilmek için adam gibi okusaydı bu sene dr olmştu hiç kimsede yerinden oynamzdıı

şimdi ben kablolu kullansam ne olur evde 3 tane cep tel. var 3 laptop var tv var...modemin bunlardan extra bi zararı yok yani hepsi aynı

kızlar eşlerinizin burcu ne özellkle eşi ikizler olan
eşimde bende 83 lüyüz o benden34 gün büyük..ben yengeç..o boğa..gerçekten ideal burç boğa bencede eş için..
saol canm yaa bugnde baya ayakta durdu destekszzz sanırımm 1 aya kadr yürürr
maşallah

hoşgeldin cnmm

ceyo16, bursasu+, didem1981, ekim.29+, huzur84, lal82, roseberry, rosemaryy+, ssengun+, TugbaEcrin, urla, ŞİRVAN

Geçmişi sooora okursunuz bayanlar,asıl muhabbet burada))
evet tam bu noktada pes ediyorum ..çok hızlı gidiyo sayfalar..

bende çıkıyorum size doyum olmaz iyi geceler kızlar
cep tellerini yattığınız odada kapalı olsa bile tutmayın canlar

mınık kuzu uyurken buyuk kuzuda kurda dönüşmeden ben kaçar herkeslere iyi geceler

hepsi aynı anacım bunların ..

ayy şirvn bende adama orda kızıyommm diyom ki bak ben uyumadan gell aklinialirimsmile bizimki geliyo ama saat oluyo 2 yap et diyene kadr sat 3 ü sonra zeynep uyanıyo birde onu uyut satt oluyoo 5 ne anladım ben bundann

sabahta sıpalar erken kalkıyor..
tabii onlara hava hoş ..

duydum şeker... bizim yatakta birbirimize deymemiz yetiyor..
dermişimmmmm
şirvan akşama kadar anamız ağlıyor yatağa girincede halimiz kalmıyor biraz büyüsünler işler düzene girer birde sen hala emziriyorsun prolaktin hormonun yüksek olduğu için olabilir.......

gerçektenmi.. bende bir bozukluk yok yanii heee... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
benım kı 2 ayda aha ek sure verdikaydirigubbakcemile5 doktorum dedi 40 gun anlayışlı ol dıye oda doktor 40 dıyo ama ben sana 2 ay verıyorum dedı oda haklı anacım napsın
allah razı olsun beeee .. şimdi de verdiği günlerin acısını çıkartıyor . .. desene..

nagihan seni çok iyi anlıyorum şanslısın ablan var yakınında allah hiçbirimizi anamızdan ayırmasın......

bende anneme çooooooooooook düşkünüm bir annem birde oğlum için canımı veririm

canm bizimkide kablolu ama eşim nasıl yaptı bilmiyorum aynı anda int baglanıyoruz hatta 3 4 tane bilg olsa bile hepside baglanıyoo

Nagiş ,annenler gelse ,gelemezler mi,onların gelmesi daha kolay,siz çocukla zor tabi,yaza daha rahat gidebilirsin.
canm gelebilirler de abimn sınavlara var bu ara o yüzden gelemiyolar birde ben kış günü yola çıkmaktan korkuyorumm zaten bende gidemm yazın önce biz gitcz annemide alıp gelcz ablmn doguma var hazirana
[

baranda uyandı ...emizrdim.. tekrar yattı..
eşimde bu saatte uçaktan inmiş olması gerek.. aramadı da benmi arasam acaba..

kızlar az önce bişe yazmıştım ama kimse okumadı sanırım dişten sonra sizin bebelerdede bi mahsunluk oldu mu?

nagihan seni çok iyi anlıyorum şanslısın ablan var yakınında allah hiçbirimizi anamızdan ayırmasın......

bende anneme çooooooooooook düşkünüm bir annem birde oğlum için canımı veririm

aminn canmmm

şirvncm çoçuktan uykusz kalıyorum dedigimde de gündz o uyudugunda sende uyu diyo bana yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…