2009 Nisan Anneleri

medya kralnı izliyorum yusufta dondolinosunda sallana sallana uyuyor yusuf 12 den önce asla uyumuyor nasıl erken saate çekecem bu uyku saatlerini........

benim adamımda yazık beni bekliyor beklesin valla böyle daha kıymetli oluyor

nagihan sıkma canını çıkıcak en kısa zamanda bizimkilerin dişleri sağlam olcak inşallah valla çıkıncada sürekli ısırmak istiyor ve jilet gibi keskin

canım benim yaaa. annin yerini bişey tutmuyor.. canları iyi olsunda uzak olsunlar boşver..
aç hergün konuş tel.
stresini atarsın en azından ...

bende çıkıyorum size doyum olmaz iyi geceler kızlar
cep tellerini yattığınız odada kapalı olsa bile tutmayın canlar
benim baş ucumda duruyor valla..

aminn canmmm

şirvncm çoçuktan uykusz kalıyorum dedigimde de gündz o uyudugunda sende uyu diyo bana yaa

tabiii o zamna evin işini kim yapacak...
valla gündüzleri oturduğum yok... onu yap bunu yap derken akşamoluyor..
tam baran uyudu derken rahat rahat yatım. uzanım ...
bu sefer büyüğü ilgi bekliyor..

kızlar az önce bişe yazmıştım ama kimse okumadı sanırım dişten sonra sizin bebelerdede bi mahsunluk oldu mu?

canım benimki sakin bir çoçuk olduğu için bilemiyeceğim..
bu arada ben de evde kablosuz kullanıyorum...

kızlar ben doğuma 95 kiloyla girdim şu anda 75 kiloyum eşimden kilo verdikçe kilo başına bişeyler al dedim o da kilo başına yüz ytl dedi bunu dedğinde 82-83 kiloydum şmdiye kadar 7-8 kilo verdim pazarlık yaparken doğum öncesi kiloma düşücem dedim yani 60 çok iddalıydım ya süre yusufun doğum günü dün eşim bu gidişle sana 700-800 milyonluk yüzük alırım bileziği unut dedi çok üzüldüm ya üzüldüğümü söyledim o da şaka yaptım seni her halinle seviyorum dedi

nagihan sıkma canını çıkıcak en kısa zamanda bizimkilerin dişleri sağlam olcak inşallah valla çıkıncada sürekli ısırmak istiyor ve jilet gibi keskin

valla geçen memi ısırdı.. resmen yarıldı.. iki gün açısından duramadım ..
kanadı üstelik..

diyorum bir başkası böye canımı acıtsa döverdim..
ama ona kıyamıyorum ...

allah mutluluğunuzu daim etsin .....

çenesi düşen kızlar kaçtı gitti..
yaaa bir yarım saatte yazsaydınız olmazmıydı..

en azındaneşim gelene kadar.. şimdi benim canım sıkılır...

yazısınca zaman akıp giidyor....

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ŞıRVAN, huzur84, roseberry, rosemaryy, TugbaEcrin

yazmayın tamam.....

Günaydıııın,uzun zamandan beri ilk kez ilk günaydın benden.
Normalde sabah kendini en azından bir yarım saat oalayabilen çocuk,bu sabah erkenden kalktı, ve hiçbir şekilde ne kendi ne de bizim yatağımızda rahat vermedi,çamaşırlar da işe yaramadı bu kez)
Uykusunu mu alamadı ne ,anlamadım,huysuz bu sabah.Şimdi de kahvaltısı için yımırta haşlanıyor,onu bekliyorum!!

gunaydın kızlar bı erkencıde selen kahvaltısını yaptı keyıf yapıyo hattun kucağımda uyku var ama uyumuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…