şirvancm ben 21 yaşındayım annenden ilk defa ayrı kaldımm çok özlüyom onuu en güsel çaglarımz boştan yere gidiyoo ben 21 ablam 24 yaşında ikimzde burda yalnızız akraba çok ama içi boş annenn yerini kimse doldurmuyoo annemgl buraya 6 sene sonra gelecekler ben olcak 27 ablm olck
bizim anne kız ilişkimz çok farklıydı eminm herkesn farklıdr ama nebiliyim iştee çokk özlüyom onuu
canım benim yaaa. annin yerini bişey tutmuyor.. canları iyi olsunda uzak olsunlar boşver..hep abimn yüzünden ilk senesnde tıpı kazandı denizliye gitti okumak istemdi aradan 3 4 sene geçtii okulu bıraktıı sonra pişman oldu babam burnunu sürttürdü aftan yarrlandı geri okula döndü annemlerde mecbur yanındalar destek olabilmek için adam gibi okusaydı bu sene dr olmştu hiç kimsede yerinden oynamzdıı
benim baş ucumda duruyor valla..bende çıkıyorum size doyum olmaz iyi geceler kızlar
cep tellerini yattığınız odada kapalı olsa bile tutmayın canlar
aminn canmmm
şirvncm çoçuktan uykusz kalıyorum dedigimde de gündz o uyudugunda sende uyu diyo bana yaa
kızlar az önce bişe yazmıştım ama kimse okumadı sanırım dişten sonra sizin bebelerdede bi mahsunluk oldu mu?
nagihan sıkma canını çıkıcak en kısa zamanda bizimkilerin dişleri sağlam olcak inşallah valla çıkıncada sürekli ısırmak istiyor ve jilet gibi keskin
kızlar ben doğuma 95 kiloyla girdim şu anda 75 kiloyum eşimden kilo verdikçe kilo başına bişeyler al dedim o da kilo başına yüz ytl dedi bunu dedğinde 82-83 kiloydum şmdiye kadar 7-8 kilo verdim pazarlık yaparken doğum öncesi kiloma düşücem dedim yani 60 çok iddalıydım ya süre yusufun doğum günü dün eşim bu gidişle sana 700-800 milyonluk yüzük alırım bileziği unut dedi çok üzüldüm ya üzüldüğümü söyledim o da şaka yaptım seni her halinle seviyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?