2009 Nisan Anneleri

çok iyi yapmışın negüsell...

banane bende istiyom

ben başak , eşim terazi

ben terazi eşim boğa.. bende istiyom..

günaydın zorlu bir yolculukla işe geldik. umarım akşam rahat döneriz çünkü kar ara vermeden yağıyor

eheheheh renk renk........

melekcm günayda güselmiş amaa
sagolasın cnm

Boğa da lüks düşkünü olur,arkadaşalrını zengin kişilerden seçer....

Ben de Kova burcundan birini bulursam 2.ye .Töbeeee töbeeeeeee
kıznadamlar bizi takip etse kocalar onlar bizi boşar neler konuşuyoz amaaa yaaaaaa

yaramı deştin seher benmkine ben yalvarrm hadi yatalım hadi yatalım diyee ama benden sonra yatrrr dünde küstüm hatta yataga yattım msj çektim baktım geliyoo ama ben zararlı çıktımm delikafadulden
eheheh benımkide pazar sabhalrı öncedemnnnnnn ege yokken uyuyom ya kendi telinden benı aradı.. ee bende dogal olarak kalkar tele bakardım ooo deliirdim...

oh gezenti melek bundan sora sana gezenti dicem kaydirigubbakcemile3

günaydıın
biz prensesimle kahvaltımızı yaptık o mamasını yedi ben nesfitimi yedimm bayılıyor nesfitin sütüne azıcık veriyorum yine süt beklentisiyle bütün mamasını yedi :)

şimdi biraz kar seyredelim kızımla.

afiyet olsun ttuğbacım
ohhh mıs gıbı olucak ne guzel desene meriç
anam herkes okuyo kımse yazmıyo

Çok soĞuk kızlar aa hıÇde ÇalıŞmak ıstemıomm ben kızımı Özledım akŞam babaannesınde bırakdık sabah zor olur dıee ama gece yastıĞını kokluyorum Çok sevıyorum kızımı yaa

nagihan sıkma canını çıkıcak en kısa zamanda bizimkilerin dişleri sağlam olcak inşallah valla çıkıncada sürekli ısırmak istiyor ve jilet gibi keskin
inşş canm yaaa ama bir kaç güne kadr dişsz kızımla diş hedigine gitcm yaa :gitme:

canm zaten hergün konuşuyorz msn de de görüşüyrz ama yanında olma tadını vermiyoo haziranda görcmm iştee eger annem süprüz yaparda zeynebin dogum gününe gelirse bilemm ama inşş gelirr

elifcm bizim sıpada kalkar sabah beni çagrr beşikten oyalak için eline lego veriyom tam yatcm zamn yere atıyo bida veriyom yine atıyoo sıpalar uyannca bi daha yatmak bilmiyolar büyüdükleri için ilgi bekliyolarr
ve belli süreden sonra oyuncaklarda işe yaramıyo

annenesiyle teyzesi kızımı bıcı bıcı yapacaklarmış..

oohh ne güsellll

slm bu aradaa bizde 8.30 kalktık tabi zeynep öncesinde ama kahvaltı falan hazırla ye iç topla diyene kadr bu saat olduu

afiyet olsun ttuğbacım
ohhh mıs gıbı olucak ne guzel desene meriç
anam herkes okuyo kımse yazmıyo

evetttt.. teyzesii..

çok soğuk yaa..

kar yağınca yumuşuyor mu hava..
izmir de yağmaz bilmiyorum..
ama kuru soğuğu çok kötüü..bilmiyorumkismile

biz de saat 6 da kalktık. 6,30 da evden çıktık.. meriçi taşıyamıyorum... kıyafetten,, hehe
7 yi çeyrek geçe ben çıktım işe gelmek için..
üst üste giyindim. kardan adam gibikaydirigubbakcemile3

valla o kadar yumuşamadı canım burda kar artı fırtına var bıım burda ruzgardan pencereler uğulduyo resmen

merhaba kızlar biz haftasonu yoktuk hem annenne hen babanneyi gördü ela yani cmrtsi izmir,pzar aydındaydık..ama çok şükür insanlara gidiyo evlere girince ağlamıyo nereye tutunsamsam da yürüsem diye araştırmaya başlıyo aay çok zordu her evde ağlar kimi görse korkar,artık gezebilirim demek ki :) ama şimdi de çok soğuk..hele alışverişmerkezlerinde çocuk yüzünde şaşkın bi gülümsemeyle gezdi tüm gün nasıl mutlu oldu sıkılıyo artık evde ama çok soğuk çıkamıyoruz daha napalım baharı beklicez..
inşallah hasta bebek ve annemiz yoktur varsada çok geçmiş olsun..geçmişi okumaya çalışayım bi taraftan da..

hadi yaa...
çocuklar tabi bizde hasta olmadan atlatsak şu soğukları.. inşallah..

valla o yuzden biz eve kapandık sayılır çok bunalmadığım surece çıkmıycam hele bu karda su 2 ayıda hastalanmadan atlatırsak ne guzel

izmirde de kar yok ama soğuğu çokkötüü..
ctesi kız kardesimin nişan alışverişi vardı donduk resmen..
dün başım ağrıdı bütün gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…