çok iyi yapmışın negüsell...sinemi evine kavuşturdum sonunda.yarınada temizlikçi kadınla halı yıkama fabrikası ayarladım.anneside yanında çok şükür.insanlık öldümü ya.melisin bile yüzü gülmeye başladı.yavrucuk bian önce evlerine alışır inşallah.düzenleri kurulur artık yavaş yavaş.
banane bende istiyom
ben başak , eşim terazi
eheheheh renk renk........Sultan bazen ben de Miray ı yatağa alınca sabah,yatağın yanındaki komodinde benim çamaşırlarım var,onlardan çıkarıyorum çocuğa,oyalansın diye,renk renk)yarım saat idare ediyor,çekmece boşalana kadar:-DD
sagolasın cnmmelekcm günayda güselmiş amaa
kıznadamlar bizi takip etse kocalar onlar bizi boşar neler konuşuyoz amaaa yaaaaaaBoğa da lüks düşkünü olur,arkadaşalrını zengin kişilerden seçer....
Ben de Kova burcundan birini bulursam 2.ye .Töbeeee töbeeeeeee
eheheh benımkide pazar sabhalrı öncedemnnnnnn ege yokken uyuyom ya kendi telinden benı aradı.. ee bende dogal olarak kalkar tele bakardım ooo deliirdim...yaramı deştin seher benmkine ben yalvarrm hadi yatalım hadi yatalım diyee ama benden sonra yatrrr dünde küstüm hatta yataga yattım msj çektim baktım geliyoo ama ben zararlı çıktımm delikafadulden
hadi git be sende kovuyoruz hala burdasın ne yüzsün bir karısın aaaaa
üffff yaaaa banene .....
buda benden baran uyanacak diye bağırmıyorum.. mesaj yolluyrom...[/QU eheheheheh gittim zatii...
eehehehehheAdamın derdi varmış demek ki,ondan hemen gelivermiş))
valla kış insan istemıyor dert falan..
oh yarsasınnnnnnnnnnohhh bir bardak ta kola içtim..
şuan oturduğum yerin sağında çikolata kutusu , solunda boş cips poşeti, elimde kola..
valla al bendede o kadar istemıom artık hormanlarda bozukluk var bu gece gittim yannına cok gec kaldın dediii bende kızdım kaçtımmmmmmmmhadi s en neysede bana ne oluyoP
gencim güzelim hormonlarım tavan yapması gerekirken tık yok bendede :))
ne yapsak ayşenin cevizlli ballıısndamı yapsakki ihihi kulakların çınlasın kızz
sogukta yıkanmmak zor anacım
wow yola devam ehehehehhebizde durmakk yokk yola devam
ocak ayında evlendik ağustosda hamile olduğumu öğrendik 13. haftada düşük tehlikesi bilmem nesi derken bişi anlamadık valla şimdi çıkıyo acısı
oluyor canımmmmmmkızlar az önce bişe yazmıştım ama kimse okumadı sanırım dişten sonra sizin bebelerdede bi mahsunluk oldu mu?
egenın 6 ttane var 7. dişi cıkmadı ya cok oldu ne zamandır diş cıkmıyoo
dişten dolayıdır....
ay benımde yapıyor eşekkkkvalla geçen memi ısırdı.. resmen yarıldı.. iki gün açısından duramadım ..
kanadı üstelik..
diyorum bir başkası böye canımı acıtsa döverdim..
ama ona kıyamıyorum ...
esen .... izmire gelıom basmene ata kalp hastane si varya oraya
bugun eltının kıza kayınvalide bakıcak
eltıme gelmiş şimdi yan tarafa araı gel kahve içelim anne geldi dıyee ben oraya gıdıom ordanda gelıcem annemlerle gidicezz
akşam üztü görüşürüzz byeeee
belki gıtmeden bı ara ugrarım..
inşş canm yaaa ama bir kaç güne kadr dişsz kızımla diş hedigine gitcm yaa :gitme:nagihan sıkma canını çıkıcak en kısa zamanda bizimkilerin dişleri sağlam olcak inşallah valla çıkıncada sürekli ısırmak istiyor ve jilet gibi keskin
canm zaten hergün konuşuyorz msn de de görüşüyrz ama yanında olma tadını vermiyoo haziranda görcmm iştee eger annem süprüz yaparda zeynebin dogum gününe gelirse bilemm ama inşş gelirrcanım benim yaaa. annin yerini bişey tutmuyor.. canları iyi olsunda uzak olsunlar boşver..
aç hergün konuş tel.
stresini atarsın en azından ...
benim baş ucumda duruyor valla..
tabiii o zamna evin işini kim yapacak...
valla gündüzleri oturduğum yok... onu yap bunu yap derken akşamoluyor..
tam baran uyudu derken rahat rahat yatım. uzanım ...
bu sefer büyüğü ilgi bekliyor..
canım benimki sakin bir çoçuk olduğu için bilemiyeceğim..
bu arada ben de evde kablosuz kullanıyorum...
elifcm bizim sıpada kalkar sabah beni çagrr beşikten oyalak için eline lego veriyom tam yatcm zamn yere atıyo bida veriyom yine atıyoo sıpalar uyannca bi daha yatmak bilmiyolar büyüdükleri için ilgi bekliyolarrGünaydıııın,uzun zamandan beri ilk kez ilk günaydın benden.
Normalde sabah kendini en azından bir yarım saat oalayabilen çocuk,bu sabah erkenden kalktı, ve hiçbir şekilde ne kendi ne de bizim yatağımızda rahat vermedi,çamaşırlar da işe yaramadı bu kez)
Uykusunu mu alamadı ne ,anlamadım,huysuz bu sabah.Şimdi de kahvaltısı için yımırta haşlanıyor,onu bekliyorum!!
annenesiyle teyzesi kızımı bıcı bıcı yapacaklarmış..
afiyet olsun ttuğbacım
ohhh mıs gıbı olucak ne guzel desene meriç
anam herkes okuyo kımse yazmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?