2009 Nisan Anneleri

hoşgeldin denizcim.ela artık büyümüş gezmeklede ağlamıyorr ne güzel.bizimde burdaki dedesi ve ailesini görmediği sürece gittiğimiz yerde sorun yok çok sakin ve meraklı etrafını izliyor :) aynen biz de baharı bekliyoruz bu günlerin acısını çıkarmak için.az önce camdan baktık heryer bembeyaz gözlerini kıstı öyle bakıyor benim bile gözleirm kamaştı.kar aldım camdan mıncıkladık huff yapio bide ellerken :)

65,800 gösteriyor tartı.. insallah öyledir.. hafta sonu tartılırım bidaha... hatta sabah 65,300 gösterdi inanamadım. bakalım anlık mı yoksa kalıcı mı..
inşallah kalıcı dır..

hehehe kıyamam ecrine üşümüştür elleri :) bizim burda kar yok ama soğuk rüzgar felaket..
elanın üst dişleri çıktı sonunda ama acısı kaşıntısı bitmedi gündüzde çok kaşınıyo artık hepsi birden baskı yapıyo sanırım..buzluktan diş kaşıyıcısını veriyorum hemen geçiyo arada da jel ..allahtan işe yarıyolar

masallah elaya denızcım uzmemış senı demekkı gezmeyı sevcek kucuk hanım
üşümüştür yazık ecrın sultana

mıRAY DA HALA UYMADI,ANLAMADIM GıTTı,GÖZLER MAHMUR,emziriyorum,tam gözlerini kapıyor,sonra bir daha açıyor ,oynamak da istemedi bir türlü:-((
Şimdi de yatağına yatırdım,telsizden sesi geliyor mıkır mıkır.

Uyudu galiba,sesi kesildi,korkuyorum yanına gidip bakmaya,ayak sesime uyanacak diye..

saol sehercim sizin gece uykuları nasıl oldu??
bir de ben taktım bu elanın biberon olayına ama boşuna mı takıyorum onu da bilmiyorum yaa gece biberonsuz uyumuyordu gündüz kolumda sallıyordum şimdi gündüzde biberon ister oldu uyumak için saaltmıyo yoksa kendini itiyo beni..sizce bu çocuklar ne zaman biberonu bırakmalı ki salak bi amerikalının yazdığı çocuk eğitimi kitabında 1,5 yaşta bırakılmalı dediğini okudum ondan mı ne taktım şimdi..aah aah sabiha hanıma soru sorabilme şansım olsa da doğruyu söylese :))))

ben nezaman biboranu bırakmalıdır ın cvb ını bilmiyorum ama
3 yaşındaki çocukların da kullandığını gördüm..

ehehe yerim onun minik tombiş ellerini ya nasıl mıncıklıyo ama ağzına da sokmak istiyo anammm bunlar benim dişlerime ne iyi gelirrr diyodur :)

bizim burası yaz kış rüzgarlı ve kışın çooooooook soğuktur.karın normal yağdığını pek görmedim hep tipi şeklinde yağar.şimdi de çok kar var.babamız bugün de evde son zamanlarda çook yoğundu şimdi azıcık tatil yapıyor.evden çalışacak.

ecrin uykuya dalacaktı babasını gördü çıldırdı camdan bakıyolar şimdi yine :)

ewet esen benim çevremdeki 3 tane biberon kullanan çocukta 3,5 yaşında falan bıraktı gerçi günde 1 bilemedin 2 kere süt içiyolar o kadar da..ama ben gündüz 2 kere uyutuyorum ve her seferinde mama vermek istemiyorum neyse birinde ayran vereyim bari..

ecrinde süt emmeden uyumuyo yaa 6 aya kadar biberon almadı şimdi biberon delisi oldu.bıraktırma işini hiç düşünmemiştim zaten daha çok küçükler biberondan içecekler tabi sütlerini az daha büyüsünler öyle düşünürüz deniz :)

Deniz Sabiha HN ın sitesinde sorularınız diye bir yer vardı yanlış hatırlamıyorsam,bir dene istersen.Ama o meme emmeyen bebeklerin emzik emmesi taraftarı,sen de okumuşsundur.Biberonu da acaba emme dürtüsü için mi kullanıyor Ela?

kahvaltıda neler yiyolar bebişkolar ben aptamilin yada bebelacın kaşık mamalarının içine penir pekmez koyuyorum haftada 3 kere de yumurta.bazende menemen yapıyorum labneyle yiyor.başka değişik şeyler veren varsa fikir verinn

Paron,şimdi baktım da,iletişim böülümü varmış,mail atabailirsin)

tamam kızlar takmayayım artık şu biberon a bari :) elifcim şimdi uyurken verdim eline biberonu 80 cc içmiş içmemiş aç değil zaten,anne memesi gibi kullanıyo tabi rahatlıyo emdikçe mutlu mutlu uyuyo ama emzik iyide biberona bişii koymak lazım derdim o :)
hele bibeona sımsıkı sarılıp bi uyuyuşu var ki çok komik :)
oof sizinde çeneniz düşmüş tüm cmrtsi ama sanırım pazasr da ööle okudum okudum hala nerdeyse 50 sayfa var..

slm kızlar nasılsınız daha anca çıkabildik yatakodasından valla geceleri bende oturucam artık pc başına ama benim kociş hemen surat yapıo kendimi kaptırınca benle ılgılenmıyosun dıe ben kahvaltısına ceviz pekmez yumurta(her gün)ama bıldırcın yumurtası az kepek ekmeği az devam maması koyuyorum o şekilde hepsini çatalla ezip veriyorum cnm.

bıldırcın yumurtasını bende kullanmak istiyorum kaynatarak mı veriyorsun adaşım bir de çabuk bozulurmuş kaç gün dayanıyor?

deniz her seferinde mama vermek istemiyosan ıhlamur mandalina suyu papatya çayı gibi içeceklerle çeşitlendir ela hanımın uyku öncesi mönüsünü :) ben çaylara 1 tane de esmer şeker atıyorum.çünkü dediğin gibi açlıktan değil uykuya dalmak için emmek istiyolar.bari çeşit olsun

evet cnm kaynatıyorum zaten ustunde son kullanma talımatı yazıyo ama kutularda az oldugu için çabuk bitiyor zaten uzun zamandır bıldırcın veriyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…