2009 Nisan Anneleri

aman erkeklere herşey abartı ilk çocuğumun ilk doğumgünü herşeyi abartıcam hakkımdır dedim geçen dün
bir de yüzsüzlük ettim ecrine hediye alacaksın banada al dedim sonuçta doğan oysa doğuranda benim aklinialirimsmile

Şubat annelerinde bir topik var,Duru 24 ün,onların davetiyesi güzel olmuş,ben de o şekilde takvim yapmayı düşündüm.Doğumgünü için değil ama,bize anneanneye,babaanneye.

Eşimin tarafı burada değil zaten.Bizden de annemleri çağırırım sadece,ama öyle de az olur.Çok kişiyi çağırsam da,sanki hediye için çağırıyor derler mi diye düşünüyorum??Bakalım o zaman netleşir herhalde.

ben bi arkaşın kızın ilk yaş doğum gününe gtiiim ne süsleme ne bişey sanki kadınlar toplantısı ne müzik hiçbişey pastalaarı güzeldi ikramlar hazırlamışlar çok soluktu gerçi bizim bebekler hiçbşeyin farkında olmayaca bende davetiye bastırcam eşim o sektörün içinde kollay benim için

bende kayınpederim ve ailesi (çakma kesin bi bahane bulur gelmez doğumumda yarım saatte kaçmıştı) bizimkiler belki burdan eşimin halaları kuzenler o da belki eşim sevmiyor çünkü sülalesini :)

adaşım bak bu hiç aklıma gelmemiştihihoyyyt

bencede ya o ne öyle kocakarı günü gibi eğlenceli olmalı sonuçta ilk doğum günleri özel olmalı bende öyle prensesime herşey yapmak istiyorum ya herkez gelsin istiyorum

ay elif bulamadım dediğin şeyi yaa link verseydin ya amma hazıra alıştık bizde dimi bilmiyorumkismile

gerçi bizim teyzemiz tasarlıcak koü de iletişim fak. görsel iletişim tasarım okuyor ben basıcam evde bizim ev bilişim tükkanı gibi herr bişey var hihi =)

Bu duru24 hatunun değişik fikirleri oluyor,diş buğdayı da güzeldi.Biraz da gösterişi şaşaaa yı seviyor)

aaa çok hoş link için sağol elifcim
diş buğdayı ben ilk kez burda duydum ya bizde yok öle adet keşke olsaydı

Offf hele benim halamların bir çocukları var,onları çağırsam ortalık anababa gününe döner,acayip yaramazlar ya,hepsi çete çete.Doğru düzgün oturup oynamazlar ki..

Tuğba evet bizde de yokmuş dişbuğdayı,hoş olsaydı da yapamayacaktık şimdiye kadar)ilk anneme dediğimde o da ne dedi.

Sultan eşin matbaacı mı,davetiyeci mi?
Basmışken bize de basıversin:-D

Benim eşim de aynen,sabah tutturmuş,2.yi yapalım diye!Saf mıdır ne,dedim bunun suyu mu çıktı,bebek seveceksen al sev!
Zaman geçip de özlese falan neyse,daha buna doyamadık,niye 2. ,anlamıyorum ki?
Hadi kadınlar diyor,2sini de büyüteyüm de,kendime zaman ayırayım,işime bakayım,kariyer yapayım falan..

kerem uyudu galiba sesi çıkmıyor bugün belki 20 dakka uyumuştur 2 kere
çok yorgunum eşimde yok bugün toplantıda gideyim yatayım erkenden kalkçak diye yatmaya korkuyorum yaa
hepinize iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…