sagol cnmYeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler!
Valla kızlar üzülmeyin bebeişlere zayıf,minyon olacak diyorlar diye,Miray ın kilosu iyi olmasına rağmen diyorlar bize de,niye gelişmemiş diye,millete bakacak olsakklava:
Melek,annene çok geçmiş olsun.
Ayy ben alıntı yapmayınca hiçbişii kalmıyor ki aklımda:-((
maşallahhhhh kız nasıl inmiş....az önce gülfem ben mutfakta yemekle uğraşırken kendi kendine yürüteçten inivermiş şok oldum ya.
bnde heyecanlanıyorum bende eşime dedım bi yer tutalım orda olsun samalalama ddi...........Biizim bebişlerin ilk doğumgünü ne zaman,heyecanlanıyorum ben aklıma geldikçe doğumgünü olayı!!!!!!
Gerçi öyle kalabalık birşey olmayacak bizimkisi,ama olsun,çok özel birgün hepimiz için.!!
ay cok zor oluyo öle egde bazen 6,30 7de i yatar kalmaz ama kaldırıom bazen gec uyumaz dieeebugün öğlen sadece yarım saat uyumuştu,gezmede de hiç uyumadı veeee eve gelince,akşamın 7 sinde uyudu kaldı,geceyi hiç düşünmek bile istemiyorum:-(((
anasının kızı degılmisin sen eheeheh,güler aynen bende diyorum ben neden böyleyim hamaratlık kanımda yokannem çoooooook titiz çok hamarat süper yemek yapar falan hamarat kadının tembel kızı olurmuş derler benim suçum yok
yürü beee tugba ii demişsinn du bende konu acılınca diyim eeeeeeeehhhhehaman erkeklere herşey abartı ilk çocuğumun ilk doğumgünü herşeyi abartıcam hakkımdır dedim geçen dün
bir de yüzsüzlük ettim ecrine hediye alacaksın banada al dedim sonuçta doğan oysa doğuranda benim aklinialirimsmile
boşnakmı acaba boşnaklar sever şaşşayııııBu duru24 hatunun değişik fikirleri oluyor,diş buğdayı da güzeldi.Biraz da gösterişi şaşaaa yı seviyor)
dellenmişmi .................Benim eşim de aynen,sabah tutturmuş,2.yi yapalım diye!Saf mıdır ne,dedim bunun suyu mu çıktı,bebek seveceksen al sev!
Zaman geçip de özlese falan neyse,daha buna doyamadık,niye 2. ,anlamıyorum ki?
Hadi kadınlar diyor,2sini de büyüteyüm de,kendime zaman ayırayım,işime bakayım,kariyer yapayım falan..
tv karsısı yada oyuncakların arasında yıyoruzzzkızlarrr tuğba yazınca aklıma geldi geçen okudum kitapta bebişlerimizin bu dönemleri yemeğe karşı çıkma dönemleriymiş. çok fazla zorlamadan ama oyunlarla falan yemek yedirmemiz gerekiyormuş. biz istediğimiz için değil aç oldukları, yemeleri gerektiği için yediklerini anlamaları gerekiyormuş.
ege sabah kahvaltı:.......ecrinin bugün yedikleri
09.30sabah milupa sütlü peynirli pekmezli mama
12.30devam sütü
saat 4 ekadar ne meyveye ne yoğurda ağzını açmadı
havuç çorbasından 3 4 kaşık
2 saat önce biraz milupa 8 tahıllı ballı yedi o da binbir zorlukla
aç gibi gelio içim rahat değil sadece süte hayır demiyo ne meyve ne sebze ne çorba...inşallah dişi patlayınca yine herşey eskiye döner
tuğbaa ecrinin alerjisi ne oldu sorucam sorucam unutuyorumm
benim doğum günü planım..anneanne ve benim akrabalarım aydında ya doğum günüde cuma ya denk geliyo ve bizim burda hiç akrabamız yakınımız yok milleti eve çağırsam o kadar insan nerde yatırıcam neysee..cuma akşmaı annemler teyzemler kuzenler ve çocukları aile içinde evde yapalım diyorum..
cmrtsi öğlende erkanın ailesi ve bizim tüm arkadaşlarımız izmir de orda yapalım diyorum ama ev yok dışarda inciraltında kır düğünü değilde kır doğmgünü olsun diyorum ya bakalım inşallah olur :) tanıdığın yeri de var..ama süsleme olmaz mekan kapatmıcaz yani ama pastamız olur,ela ya da kostüm istiyorum ama ne olduğuna tam karar veremedim yine çocuklularda gelecek çimde oynarlar salıncaklar falanda var..bakalım ne kadarını yapabilicez ..
sagol cnmIiiii gcelrrrrr
melek anneye ccooookkkk gecmis olsun canim
idilede gecmsler olsunn
nisanyagmuru hosgeldinn
microfiber bezle ilgili konsulmus kzlar biz bi kac markanin bayiligini yapiyoruz ve bize gelid fiyatlari 2-3tl ooo cok para vermeyin onlara gerek yok
siz adreslerinizi verin ben yollarimmmmm::))))
dogum gunu icin degisik bisiyler yapmak istiyorum bende
ben Hala kendi dgunu fotolarima bakip anneme tsk ederim::)))
aklimda bunlar kalmssss
maşallah egeye ne güzel yemiş nazar değmesin.benim kızımda iştahından nerdeyse beni yicekti ama böyle olduzorlamıcam sabredicem bakalım düzelecekmi
iyi geceler hepinize ...........
bugün doktora gittik kaka tahlili istedi doktor ama dün on kere yapan oğlum saat 15.00 e kadar yapmadı yarın götürcem........dün yediklerini sürekli kustuğu için bugün fazla yapmadı eve geldik b...k sırtında diş çıkarırken sık ve sulu dışkılama olur dedi durgunluğu içinde depresyona girmiş olabilir dedi kilosu ve boyu için 2 yaş sınırlarında gidiyor yemekten ziyade bu aylarda çok ilgi istiyorlar ve çok çabuk öğreniyorlar dedi kusma işinede eğer kusmayı huy edinirse 3 yaşına kadar kusar dedi
acaip ilgi istiyor eli sürekli yüzümde hep dokunmak istiyor yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?