2009 Nisan Anneleri

Miray da öyle,erkenden yattı,gece de inş sık uyanmaz diyecem ama,muhellebisini bile yemedi.Süt de artık yetmiyor ki,gece zırt pırt kalkıyor.

ecrinin bugün yedikleri
09.30sabah milupa sütlü peynirli pekmezli mama
12.30devam sütü
saat 4 ekadar ne meyveye ne yoğurda ağzını açmadı
havuç çorbasından 3 4 kaşık
2 saat önce biraz milupa 8 tahıllı ballı yedi o da binbir zorlukla

aç gibi gelio içim rahat değil sadece süte hayır demiyo ne meyve ne sebze ne çorba...inşallah dişi patlayınca yine herşey eskiye döner

kızlarrr tuğba yazınca aklıma geldi geçen okudum kitapta bebişlerimizin bu dönemleri yemeğe karşı çıkma dönemleriymiş. çok fazla zorlamadan ama oyunlarla falan yemek yedirmemiz gerekiyormuş. biz istediğimiz için değil aç oldukları, yemeleri gerektiği için yediklerini anlamaları gerekiyormuş.

tuğbaa ecrinin alerjisi ne oldu sorucam sorucam unutuyorumm
benim doğum günü planım..anneanne ve benim akrabalarım aydında ya doğum günüde cuma ya denk geliyo ve bizim burda hiç akrabamız yakınımız yok milleti eve çağırsam o kadar insan nerde yatırıcam neysee..cuma akşmaı annemler teyzemler kuzenler ve çocukları aile içinde evde yapalım diyorum..
cmrtsi öğlende erkanın ailesi ve bizim tüm arkadaşlarımız izmir de orda yapalım diyorum ama ev yok dışarda inciraltında kır düğünü değilde kır doğmgünü olsun diyorum ya bakalım inşallah olur :) tanıdığın yeri de var..ama süsleme olmaz mekan kapatmıcaz yani ama pastamız olur,ela ya da kostüm istiyorum ama ne olduğuna tam karar veremedim yine çocuklularda gelecek çimde oynarlar salıncaklar falanda var..bakalım ne kadarını yapabilicez ..

doğum gunu fıkırlerınız guzelmış bende sızde kppya alırım artık en son ben olduğum için :))))))))))

ecrin benim meyve tabağıma saldırdı 1 diilim portakal yarım muz yedi gece gece inş. gaz yapmaz
şimdi sütünü içiyor uyursa süper olur :)
denizcim 2 yıkamadır bebekyağı sürmüyorum damlasına 1 haftadır devam ettim ve ilk kez tamanen geçti.o geçmiyor dediğim dizinin arkası bile pürüzsüz olmuş.üstelik yumurtayı kesmedim.bebek yağı dokunuyormuş demek.sebamed aldırıcam inş o dokunmaz.

fatş demek böyle dönemleride varmış vay be bitmiyo sıpaların dönemleri

Iiiii gcelrrrrr

melek anneye ccooookkkk gecmis olsun canim

idilede gecmsler olsunn

nisanyagmuru hosgeldinn

microfiber bezle ilgili konsulmus kzlar biz bi kac markanin bayiligini yapiyoruz ve bize gelid fiyatlari 2-3tl ooo cok para vermeyin onlara gerek yok
siz adreslerinizi verin ben yollarimmmmm::))))

dogum gunu icin degisik bisiyler yapmak istiyorum bende
ben Hala kendi dgunu fotolarima bakip anneme tsk ederim::)))

aklimda bunlar kalmssss

Bende yatayimmmm
tugba bisi surmesen olmazmi bellikiii senin kz alerjik
zaten pamuk gibi cildi var simdi onun

Opuyorum tum bebeleriii

bilmem ki cildi kurumasın diye sürüyoruz işte gerçi sürmedim aynı yumuşaklıkta kuruma olmadı.

sagol cnm

az önce gülfem ben mutfakta yemekle uğraşırken kendi kendine yürüteçten inivermiş şok oldum ya.
maşallahhhhh kız nasıl inmiş....

Biizim bebişlerin ilk doğumgünü ne zaman,heyecanlanıyorum ben aklıma geldikçe doğumgünü olayı!!!!!!
Gerçi öyle kalabalık birşey olmayacak bizimkisi,ama olsun,çok özel birgün hepimiz için.!!
bnde heyecanlanıyorum bende eşime dedım bi yer tutalım orda olsun samalalama ddi...........

ben annemleri,kayıvalidemlri... eltımlr görümcemler ve agbımleri ccagırcam15 kişi falan....

kşammı yapsam diyorum dedesi görsün babası görüsün istıyorum persmvbe gününe denk gelıyo

akşam olursa lazım yemege cagırayım ugraşamam o kadar kişiyeee

gündüzmü,?
bugün öğlen sadece yarım saat uyumuştu,gezmede de hiç uyumadı veeee eve gelince,akşamın 7 sinde uyudu kaldı,geceyi hiç düşünmek bile istemiyorum:-(((
ay cok zor oluyo öle egde bazen 6,30 7de i yatar kalmaz ama kaldırıom bazen gec uyumaz dieee

güler aynen bende diyorum ben neden böyleyim hamaratlık kanımda yok annem çoooooook titiz çok hamarat süper yemek yapar falan hamarat kadının tembel kızı olurmuş derler benim suçum yok
anasının kızı degılmisin sen eheeheh,

ben anneme enzemış annemde enım gibi taı şimdi o kadar degıl yaşlandıııı

saba tan biiridi işleri sultanımmm benimmm... sabaın 8de işler bitmiş örkler katmerler yapardı bizlere allahım kousun anacıgımıııııııııkaydirigubbakcemile3

yürü beee tugba ii demişsinn du bende konu acılınca diyim eeeeeeeehhhheh

Bu duru24 hatunun değişik fikirleri oluyor,diş buğdayı da güzeldi.Biraz da gösterişi şaşaaa yı seviyor)
boşnakmı acaba boşnaklar sever şaşşayıııı

bende kızım olsaydı 6 ay kınası yapıcaktım ona kaftanlar gıydırıp ellerıne kınalar yakıcaktım....

ama ASLAN gibi bi oglum var sünnet yapıcazzzzzzzzzz

YA varya gecen gün eşimle kouşuyoz sünnetiiii

daha cok var ama zman cabuk gecıor yaa

dellenmişmi .................

tv karsısı yada oyuncakların arasında yıyoruzzz

ege sabah kahvaltı:.......

cicei bebe ceviz pekmez labne peynırı yumurta sarısı yarım....

öglen :
mercimek corbası

akşamüzeriye dogru meyve

akşamda
fırında tavuk pilav salata ve yogurt vardı hepsinden maşalla yedi.....

invcraltında özdilege gıderken sag tarfat var öle mekanlar.... güzel olur...

sagol cnm

maşallah egeye ne güzel yemiş nazar değmesin.benim kızımda iştahından nerdeyse beni yicekti ama böyle oldu zorlamıcam sabredicem bakalım düzelecekmi

bende yatıcam kızlar cok uykusum yaa....

bulaşık makinesini yerleştıcem sonrada yatıcam bol uykulu... geceler

maşallah egeye ne güzel yemiş nazar değmesin.benim kızımda iştahından nerdeyse beni yicekti ama böyle oldu zorlamıcam sabredicem bakalım düzelecekmi

düzelir düzelir.. zamanla egede bi ara az yemeye başlamıştım...

ara ara dönemler var dmk....

iyi gecelrrrrrrrrrrrrr

Öncelikle hasta bebişlere şifalar,ve onlara bakan annişlere sabırlar diliyorum...opuyorumnanaktanHerkese bol sağlıklı geceler...alkisalkisalkisKimler var uyku tutmayanlardan acababilmiyorumkismile

iyi geceler hepinize ...........

bugün doktora gittik kaka tahlili istedi doktor ama dün on kere yapan oğlum saat 15.00 e kadar yapmadı yarın götürcem........dün yediklerini sürekli kustuğu için bugün fazla yapmadı eve geldik b...k sırtında diş çıkarırken sık ve sulu dışkılama olur dedi durgunluğu içinde depresyona girmiş olabilir dedi kilosu ve boyu için 2 yaş sınırlarında gidiyor yemekten ziyade bu aylarda çok ilgi istiyorlar ve çok çabuk öğreniyorlar dedi kusma işinede eğer kusmayı huy edinirse 3 yaşına kadar kusar dedi

acaip ilgi istiyor eli sürekli yüzümde hep dokunmak istiyor yavrum

of ya ecemi yıkadım kızımı 2 adan sonra hep yanlız yıkıyordum bu akşam yıkayamadım sıpayı ya atlıyo küvetten eşimi çağardım yetişş diye valla ne olcak böyle ya hergeçen gün hem çok zevkli hemde çok yorucu:)))

geçmiş olsun cnm ya 2 yaş sınırımı???kilosu kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…