2009 Nisan Anneleri

Aynısını dün bizde eşimle yaşadık,odada yıkadık malum havalar soğuk,ama bizim minik odayı göle çevirdi resmen sevindirik oldudelikafadulden

Çok geçmiş olsun...Bebişlerimiz hep hasta valla.Bizimkisini balgamlı öksürük,kusma şikayeti ile götürdük karşımıza "Akciğerlerine giden nefes kanalları balgamla tıkanmış "diye teşhiş koydu doktorumuz.iğne ilaç derken bugün iyi şükür.

işte polarlı küçük yuvam:) merak edenlere......idil uyudu hemen yatayım yarın bol bol görüşürüz.....

İnş dilediğin gibi bir doğumgünü yaparsınız Denizcim.

Çok güzl olmuş Gülşencim,ben de çarşıya çıkabilsem istiyorum böyle bir şey,güle güle kullan!!

selam arkadaşlar..
vaktim olmadığı için pc ye pek giremiyorum.. belki tanırsınız beni.. ..
anlaşılan hasta bebeği olan biçok anneler var. hepinize geçmiş olsun.
kuzularınıza acil şifalar diliyorum .
.. yaaa ben bişey sorucan benim kuzu da hasta oldu burun akıntısı tıkanıklık hapşırık öksürük herşey var işte.. balgam dolmuş göğsü.. burnu tıkalı .. 1 haftadır meme emmiyo.. aranızda böyle olan varmı.. acaba sonra emermiki ..off ya.. biberonada alışkın değil gece açıkınca hep ağlıyo.. ne yapcam bilmem..

ay bayıldım bayıldım bayıldııııııım
ama diğer arkadaşınki çok abartılı gelen kızlara taçlar erkeklere kukuletalar =)
ama chadinin güzel
bu arada nickide süpermiş gürcü sanırım gürcüce mısır ekmeği demek chadi hihihi=)

Hiç geciktirme derim hemen doktoruna götür,benim oğlumun ilk belirtileride bunlardı.çok geçmiş olsun.

Hiç geciktirme derim hemen doktoruna götür,benim oğlumun ilk belirtileride bunlardı.çok geçmiş olsun.

canımın içi götürdüm dr.a.. ilaç milaç verdi göğüs açıcı ile balgam söktürücü.. antibiyotiğinide kullandık.. dr.a sordum niye emmiyo yine emermi diye.. hık mık bişey demedi.. biberona alışkın olsa bu kadar zor olmazdı heralde.. ama yavrum emmmm diye ağlıyo ve emmiyo. sütümü sağıp kaşıkla içiriyorum buda zor oluyo tabi .daha ne kadar sürecek bilmem bu...

günaydınlar.......
eşim işyerindeki sorun yüzünden sabahın 05:00 de işe gitmiş.
ege 06:00da uyandı,gecede uyanıp durdu
kalktığımda eşimi göremeyince evde ,aradım konuştum.
sonra egeyle yatakta biraz uzandık,çok uykum var yaaa uyusada bende uyusam diye:))))
kıyamam uyudu zaten ama bu kezde ben kalktım,kahvaltısını hazırladım uyansın diye bekliyorum....
duru 24'dün doğum günü hazırlıkları muhteşem,bayıldımmmmmmmm.
kopya çekebilirim egenin doğum günü için:))

Yfrog - dscn0051g
selene ördüğüm şpka bıttı
çok güzel olmuş fıstık..
eline sağlık..

maşallah sehercim.

kızlar egenınyüzünde siyah siya bişelr cıktı sivilce gibi....

dedilerki bi kaç kişi ssüttendir yaglıysa sütün....

sıkıldım cok...

geçmiş olsun cnm.

:evet ya şu doğum günü için bende çok heyecanlıyım şimdiden ne yapsam ne etsem diye düşünüyorum

ya bende davetiye bastıralım diyorum eşim benle dalga geçiyor hiç duymadım sendekide abartı artık diyor

ya benim evim müsait değil inşallah kızımın doğumgünğne kadar taşınırsam ki inşallah gönlüme göre b,r ev alırsak kalabalık yapmak istiyorum

çok güzel davetiye..
ben de ne yapsam diye düsünüyorum.
bebek şekerlerini kenimiz yapmıştık çok orjinal bişi olmuştu..

geçmiş osun..

Aynısını dün bizde eşimle yaşadık,odada yıkadık malum havalar soğuk,ama bizim minik odayı göle çevirdi resmen sevindirik oldudelikafadulden

aynen izim kızçe de öylee..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....................

gunaydın kızlar
hasta bebeklere gecmış olsun
gulşen ev çok guzel olmuş bnım vde öyle halı ve kolltuklar polar kaplı
iştahsız bebelerın ıstahı aklsın,
uykusuzlar uyusun

günaydın.
çok uykusuzum kahvaltısını da etmedi 3 4 kaşık yedi sadece Allah sabır versin hepimize
gülşen ev süper olmuş yumuşacık gezinsin idil

günaydın
gülşen bende çok beğendim benim evde aşağı yukarı bööle zaten..ecrin börekleri yerken nazar mı değdi tuğba geçer umarım yakında iştahsızlığı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…