of ya ecemi yıkadım kızımı 2 adan sonra hep yanlız yıkıyordum bu akşam yıkayamadım sıpayı ya atlıyo küvetten eşimi çağardım yetişş diye valla ne olcak böyle ya hergeçen gün hem çok zevkli hemde çok yorucu:)))
iyi geceler hepinize ...........
bugün doktora gittik kaka tahlili istedi doktor ama dün on kere yapan oğlum saat 15.00 e kadar yapmadı yarın götürcem........dün yediklerini sürekli kustuğu için bugün fazla yapmadı eve geldik b...k sırtında diş çıkarırken sık ve sulu dışkılama olur dedi durgunluğu içinde depresyona girmiş olabilir dedi kilosu ve boyu için 2 yaş sınırlarında gidiyor yemekten ziyade bu aylarda çok ilgi istiyorlar ve çok çabuk öğreniyorlar dedi kusma işinede eğer kusmayı huy edinirse 3 yaşına kadar kusar dedi
acaip ilgi istiyor eli sürekli yüzümde hep dokunmak istiyor yavrum
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler
tuğbaa ecrinin alerjisi ne oldu sorucam sorucam unutuyorumm
benim doğum günü planım..anneanne ve benim akrabalarım aydında ya doğum günüde cuma ya denk geliyo ve bizim burda hiç akrabamız yakınımız yok milleti eve çağırsam o kadar insan nerde yatırıcam neysee..cuma akşmaı annemler teyzemler kuzenler ve çocukları aile içinde evde yapalım diyorum..
cmrtsi öğlende erkanın ailesi ve bizim tüm arkadaşlarımız izmir de orda yapalım diyorum ama ev yok dışarda inciraltında kır düğünü değilde kır doğmgünü olsun diyorum ya bakalım inşallah olur :) tanıdığın yeri de var..ama süsleme olmaz mekan kapatmıcaz yani ama pastamız olur,ela ya da kostüm istiyorum ama ne olduğuna tam karar veremedim yine çocuklularda gelecek çimde oynarlar salıncaklar falanda var..bakalım ne kadarını yapabilicez ..
selam arkadaşlar..
vaktim olmadığı için pc ye pek giremiyorum.. belki tanırsınız beni.. ..
anlaşılan hasta bebeği olan biçok anneler var. hepinize geçmiş olsun.
kuzularınıza acil şifalar diliyorum .
.. yaaa ben bişey sorucan benim kuzu da hasta oldu burun akıntısı tıkanıklık hapşırık öksürük herşey var işte.. balgam dolmuş göğsü.. burnu tıkalı .. 1 haftadır meme emmiyo.. aranızda böyle olan varmı.. acaba sonra emermiki ..off ya.. biberonada alışkın değil gece açıkınca hep ağlıyo.. ne yapcam bilmem..
fatoş 3458 sanada çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Hiç geciktirme derim hemen doktoruna götür,benim oğlumun ilk belirtileride bunlardı.çok geçmiş olsun.
çok güzel olmuş fıstık..Yfrog - dscn0051g
selene ördüğüm şpka bıttı
selen uyurken canım genelde gunduz 1 kez uyuttuğuma gece erken yatıyo 10 gıbı mutfaktada beraber takılıyoz :)) o zaman oluyo hepsiişte zaten bu örgü kolay olmasa yapamazdım
selen uyanıkken böreğin içini hazırlıyorum yuvuruyorum kenara koyuyorum o uyuyunca yapıyorum hemen kekın malzemelerınıde mutfakta hazır bekletıyorum çırpmak için o zaman yetişiyo muhallebısını falanda selenle yapıyorum :)
kızlar egenınyüzünde siyah siya bişelr cıktı sivilce gibi....
dedilerki bi kaç kişi ssüttendir yaglıysa sütün....
sıkıldım cok...
hayatımm canını sıkmana gerek yok. endişe edecek bir şey de yok. sütün yağlı olmasından ziyade annedeki hormon seviyelerindeki değişiklik bazı zamanlarda buan sebep oluyor ama ne leke ne başka bir iz bırakmadan hemen sönüyor.
name'de de olmuştu ama geçti kalmadı hiçbir şey... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:evet ya şu doğum günü için bende çok heyecanlıyım şimdiden ne yapsam ne etsem diye düşünüyorum
ya bende davetiye bastıralım diyorum eşim benle dalga geçiyor hiç duymadım sendekide abartı artık diyor
ya benim evim müsait değil inşallah kızımın doğumgünğne kadar taşınırsam ki inşallah gönlüme göre b,r ev alırsak kalabalık yapmak istiyorum
geçmiş osun..iyi geceler hepinize ...........
bugün doktora gittik kaka tahlili istedi doktor ama dün on kere yapan oğlum saat 15.00 e kadar yapmadı yarın götürcem........dün yediklerini sürekli kustuğu için bugün fazla yapmadı eve geldik b...k sırtında diş çıkarırken sık ve sulu dışkılama olur dedi durgunluğu içinde depresyona girmiş olabilir dedi kilosu ve boyu için 2 yaş sınırlarında gidiyor yemekten ziyade bu aylarda çok ilgi istiyorlar ve çok çabuk öğreniyorlar dedi kusma işinede eğer kusmayı huy edinirse 3 yaşına kadar kusar dedi
acaip ilgi istiyor eli sürekli yüzümde hep dokunmak istiyor yavrum
of ya ecemi yıkadım kızımı 2 adan sonra hep yanlız yıkıyordum bu akşam yıkayamadım sıpayı ya atlıyo küvetten eşimi çağardım yetişş diye valla ne olcak böyle ya hergeçen gün hem çok zevkli hemde çok yorucu:)))
Aynısını dün bizde eşimle yaşadık,odada yıkadık malum havalar soğuk,ama bizim minik odayı göle çevirdi resmen sevindirik oldudelikafadulden
günaydınlar.......
eşim işyerindeki sorun yüzünden sabahın 05:00 de işe gitmiş.
ege 06:00da uyandı,gecede uyanıp durdu
kalktığımda eşimi göremeyince evde ,aradım konuştum.
sonra egeyle yatakta biraz uzandık,çok uykum var yaaa uyusada bende uyusam diye:))))
kıyamam uyudu zaten ama bu kezde ben kalktım,kahvaltısını hazırladım uyansın diye bekliyorum....
duru 24'dün doğum günü hazırlıkları muhteşem,bayıldımmmmmmmm.
kopya çekebilirim egenin doğum günü için:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?