inşallah geçer deniz yaa çok sinir bozucu bişey yedirmek için koltukta karşıma oturtuyorum birden bi atılıyo bana doğrı üstüm başım mama aniden mama tabağına elini sokuyor koltuğun sırt kısmına yüzünü yapıştırıyor heryer mama çıldırıcam zaten uykusuzumher mama yedikten sonra üst baş değiştiriyoruz tamam değiştiririm yeterki yesin ama max. 3 4 kaşık doyuyor mu o kadardan aç kalıyor mudur yaa
herkese günaydınn..
hastala bebekler varm ış yine geçmiş olsun... her zamanki gibi iştahsız bebekler var allahım en kısa zamanda düzelsinler umarım...
tuğba yazmıştım sana hayatım belki kaçtı gözünden diye tekrar yazıyorum. bu zaman yemeği reddetme zamanlarıymış. ısrar edin ama zorlamayın diyor okuduğum kitap. tam olarak yazdıkları böyle.
gülşen evin güzel olmuş hayatım. ben eşyalarımı hamilelikten sonra aldığım için koyu renk almıştım. tek açık renk olan halım o da sık sık yıukatırım diye ne kapladım ne bi şi :)))
canım belki ayakta sallanmak istemiyordur..benimki öle uyumuyo artık bağırıyo..yanına uzanıyorum öle uyuyo..ama yastık da olmayacak hanfendi de mesela..sürekli değişiyor huyları..doyuyodur tuğba yoksa aç olsa karnı sen yemek verince yemez mi hiç şimdi ya dişinden ya başka bişeyden açlık falan hissetmiyodur da ondan cnm geçer zamanla ama unutma sen ne kadar rahat olursan o kadar çabuk geçer bence..
kızlar ela yemek yerken hep burnunu kaşıyo ya elini sürekli çekip bi kaşık veriyorum sonra hemen bi daha kaşıyo sizde de oluyo mu neden yapıyo ki?bir de 3 gündür uykusu gelince ayaklarıma dolanıyo uykum geldi diye uyutmaya çalışıncada kızıyo itiyo beni sallama diyeişte bi annenin ne yapacağını bilemediği bi an daha bende az daha oynatıyorum ama uyku var hemen başlıyo tekrar bağırmaya ama uyumamak içide direniyo..
gemiş olsun canım dün hep aklımdaydı diştenmiymiş yani öyle ishal?iyi geceler hepinize ...........
bugün doktora gittik kaka tahlili istedi doktor ama dün on kere yapan oğlum saat 15.00 e kadar yapmadı yarın götürcem........dün yediklerini sürekli kustuğu için bugün fazla yapmadı eve geldik b...k sırtında diş çıkarırken sık ve sulu dışkılama olur dedi durgunluğu içinde depresyona girmiş olabilir dedi kilosu ve boyu için 2 yaş sınırlarında gidiyor yemekten ziyade bu aylarda çok ilgi istiyorlar ve çok çabuk öğreniyorlar dedi kusma işinede eğer kusmayı huy edinirse 3 yaşına kadar kusar dedi
acaip ilgi istiyor eli sürekli yüzümde hep dokunmak istiyor yavrum
oh ne güzel olmuş yumoş yumoş
burnu tıkalıysa biberondan da ememez kaşık maması yedir gece yatarkenbende çok çektim burun tıkanıklğından burnunu açmayı deneselam arkadaşlar..
vaktim olmadığı için pc ye pek giremiyorum.. belki tanırsınız beni.. ..
anlaşılan hasta bebeği olan biçok anneler var. hepinize geçmiş olsun.
kuzularınıza acil şifalar diliyorum .
.. yaaa ben bişey sorucan benim kuzu da hasta oldu burun akıntısı tıkanıklık hapşırık öksürük herşey var işte.. balgam dolmuş göğsü.. burnu tıkalı .. 1 haftadır meme emmiyo.. aranızda böyle olan varmı.. acaba sonra emermiki ..off ya.. biberonada alışkın değil gece açıkınca hep ağlıyo.. ne yapcam bilmem..
hemen bakıcım
sorma heryer mama heryerde bir iz kıyafetler hep lekeliinşallah geçer deniz yaa çok sinir bozucu bişey yedirmek için koltukta karşıma oturtuyorum birden bi atılıyo bana doğrı üstüm başım mama aniden mama tabağına elini sokuyor koltuğun sırt kısmına yüzünü yapıştırıyor heryer mama çıldırıcam zaten uykusuzumher mama yedikten sonra üst baş değiştiriyoruz tamam değiştiririm yeterki yesin ama max. 3 4 kaşık doyuyor mu o kadardan aç kalıyor mudur yaa
kaç saatte bir yediriyodunki sehercimdoyuyodur tuğbacım zorlama gercekten o zaman dahada ınat edıyolar sekıl bır selen ben zorlamıorum artık maxsımum 3 saatte bı doyurmaya çalışıyorum ama yemessede zorlamıorum uykusuzum yorgunum sınırlıım
ben kerem uyurken bişey yapamıyorum ya ses çıkçak dieyok pınarcım zaten ya kolumda sallıyorum ya biberonu alıp uyuyo ama kolumda sallatmıyo bazen biberonu bitirip uyumuyo yapacak bişii yok sanırım keyfii beklicez :)
ünaydın sultancımela uyudu sanırım benimde çenem düştü çorbasını koymam lazım ocağa bi de banyoyu temizleyeyim gelirim :)
selende aynı ve her mamada sureklı br kez hapşırır
hoşgeldın sultan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?