2009 Nisan Anneleri

Bılgısayarımın altında Çıkolata erımıŞ.galıba havalandırmalardan ıÇerı de sızmıŞ.bıŞey olmaz ınŞallah.

günaydın kızlar.....akşam doğumgünleri konuşulmuş bizimki kalabalık olur muhtemelen...bende değişik şeyler düşünüyorum ama umarım yapabilirim....malum ilk doğumgünlerinden olucağımız için sizlerde görürsünüz:))

geldimmm..sultan bende evi süpürücem ama uyanmasını beklicem artık bende diğer işleri o uyurken hiç ses çıkarmadan yapıyorum deli yaa bazen tv sesiyle gürültüde uyuyo bazen çıt çıkarsan uyanıyo belli olmz :)
selen 9 aylık olmuş maşallah ona,bence olur seher pişecek nasıl olsa yumurta sarısı da..
o doğum günleri için olan masa örtüleri şapkalar bi sürü süs kipalarda var zaten

bizim 3 saat arayla sadece meyve de ve yoğurtta 2-2,5aat arayla veriyorum
bu arada baktım şubat annelerinede abartanlar olmu 1 yaşıındaki çocuklar kafada şapka tutmazki o uzayan diller falan yapamazlar çok şaşaalı olmuş

gülercim hoşgeldin

gülşen eminim doğum günü partin değişik olacaktır :))

Son düzenleme:
sağol denızcım bursalı hatunlar bu doğum gunu suslerı cumhurıyet caddesınde cembrek var orda var ve fıyatları çok uygun bılgınız olsun

deniz banyoyu temizlemeye gidiyorum dedin bende gidip temizlim bari dedim çamaşır suyuna boğdum geldim genzim yandı valla.iyi bişey değil biliyorum ama benim çamaşır suyu takıntım var onu kullanmazsam arınmıyo sanki.bigün zehirlenecem du bakalım.

güler valla sizler aklıma geliyosunuz hep uykusuzluk üstüne bu sinir harbini çeken bütün annelere sabır diliyorum allahtan

ben kahvaltıdan 4 saat sonra yemek yediriyorum 2-3 saat sonra yoğurt,sonra meyva ama genelde atlıyoruz onu 3 saat sonra muhallebi-3 saat sonra mama yiyip uyuyogenelde aynı yani

heheh bende çamaşır suyuyla silerim,mutfak ve banyoyu :) benimde koktu ela uyanana kadar kokusu çıksın dedim ama o da uyandı hemen cadı..ben korkuyorum yaa çok deterjan kokusu almasın diye..zararlı di mi yanılmıyorum??

hoşgeldin.maşallah kızına.benim kızım da zayıf ve birçok saçma yoruma maruz kalıyorum önceleri üzülüyordum ama dünyanın obeziteye koştğunu gördükçe boşveriyorum.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler!

Valla kızlar üzülmeyin bebeişlere zayıf,minyon olacak diyorlar diye,Miray ın kilosu iyi olmasına rağmen diyorlar bize de,niye gelişmemiş diye,millete bakacak olsakklava:

nisanyagmuru hosgeldinn

Hoşbulduk arkadaslar. Teşekkürler.

işte polarlı küçük yuvam:) merak edenlere......idil uyudu hemen yatayım yarın bol bol görüşürüz.....

valla orjinal gibi olmuş neredeyse. Ama rengi açık olduğu için bakımı zor olur.

geçmiş olsun. Biberonla değil de şu wee nin falan yumuşak silikon uçlu sulukları var. onla vermeyi denesen. Benim kızım da biberon almıyor ama onunla su, meyve suyu içiyor.

Doğum günü işini düşündükçe ben stres oluyorum valla. Bizim etrafımızda bebek çocuk yok. 2 kuzeni var kızımın 4 ve 10 yaslarında. kızım da bir şey anlamayacagından dolayısıyla büyüklere yönelik bir kutlama olacak mecburen. Benim annem babam 2 arkadasım, eşimin ailesi halaları vs. 15 kişi falan oluruz. Evde yaparsam açık büfe tarzı yapacagım. ama eve sıgamayız sıkış tıkış olur diye düşünüyorum. Bu arada perşembe ye geliyor dogum günü, o gün babam sizi yemege götürmek istiyorum aksam dedi, o gün öyle olur, kutlamayı da pazar günü ögle üzeri yapmak istiyorum. dısarıda olursa cafe tarzı bir yer olabilir ya da hava iyi olursa acık hava olabilir diye düşünüyorum. pastasını güllüoğlu na yaptıracagım. düğün pastamı da oraya yaptırmıstım, nefisti. tavsiye ederim. eminönü can süs ten süslemeleri alırım. hatıra olarak deftere anı yazdırmayı düşünüyorum. slayt gösterisi hazırlayacagım. magnet bastırmayı düşünüyorum. elbise olarak çok begendiğim bir elbisesi var ama 24 aylık, bizim kız da ufak tefek malum, bilemiyorum olur mu.. eger olursa onu çok giydirmek istiyorum ama şu diğer topikteki kabarık fırfırlı üzerinde dogum günü pastası olan elbiseye bayıldım. Bilmiyorum diktirir miyim, çok pahalıya mı patlar?..

evet denız özellıkle çamaşır suyu valla bende sızdenım mutfakbanyo tuvalet ıyıce ovulucak çamaşır suyunla bı kere zehırlendım ama hala akıllanmadım

eşim ev işini abartmış bisürü yerle görüşmüş habire kargo katalog getiriyo :) az önce 3. katalog geldi ihlas holding bizim evler den ecrin hanım rahat vermedi önce o baksın bende bakıcam =)

sağol denızcım bursalı hatunlar bu doğum gunu suslerı cumhurıyet caddesınde cembrek var orda var ve fıyatları çok uygun bılgınız olsun

aa aklımda osun unutmazsam :)

bende wcyi banyoyu domestosla benim bayom küçük küçükte bir havalandırması var bi gün kesin zehirlencem dediğiniz giibi

Kızlar çamasır suyu kullanmayın bence ve hatta deterjan bile. Bu frosh un ürünlerinden veya sıvı arap sabunu kullanıyorum ben. Çünkü deterjan kalıntıları ellerine bulaşıyor sonucta oradan da hop agızlarına. uzun dönemde kötü etkileri olabilir allah korusun. Bir de Kadir Tuğcu diye bir doktor var bilmem biliyor musunuz, çok iyi bir doktordur, o hep der ki dezenfekte etmeyin, sadece temizleyin. bebekler dezenfekte edilen ortamlarda yaşarlarsa vücutları savasacak bir mikrop bulamayınca bu sefer kendi bagısıklık sistemlerine savas acıyorlar ve çok tehlikeli olan otoimmün hastalıklara yakalanıyorlar.

bEn de Miray ı uyuttum geldim.
Ay önce günaydın diyeyim )

Ben anneme hep kızardım ,koltukların üstüne örtü örtünce,ama baksanıza biz de her yeri kaplıypruz artık örtüyle,anne olunca derler ya,bu da onlardan biri herhalde))

evin heryerini dezenfekte etmiyorum zaten canım mutfak lavabosu fayansları ve banyo...banyo zaten ne yaparsak yapalım mikrop yuvası ç.suyu deterjan da kullanmazsam busefer ben psikolojik hasta olurum.yere düşen oyuncaklarını ağzına sokarak çeşitli yerlerden yeterince mikrop alıyor zaten.

benim annem hayatta görülebilecek en titiz kadınlardandır ev hergün dip kçşe temizlenir biz 3 kardeşiz hiçbirimizde bi hastalık yok :)

elif sen her sabah yazınca garip geliyo bana okulda olman lazımmış gibi ama çok iyi oldu böyle şimdide okula başlayınca arıcaz seni sabahları garip gelcek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…