valla sultan 2.5 satte yıyo selen ama en uzun 3 saat yedırmıyorum sızler kaç saat arayla yedırıyosunuz bıde kızlar sorayım benım kı sabah sadece kaşık maması cevız ve tereyağını peynırını yedı şimdi tavuk haşladım yumurta sarısıyla terbiye etsem yoğurduda pekmezlı versem olur sızce dımı
elif sen her sabah yazınca garip geliyo bana okulda olman lazımmış gibi ama çok iyi oldu böyle şimdide okula başlayınca arıcaz seni sabahları garip gelcek :)
meraklı misafir kim kızlar?
bende seviyorum çamaşır suyu kokusunu sanki daha temizmiş hissi veriyor ama aynı zamandada korkuyorum....idil doğduğundan beri arapsabununu daha çok kullanır oldum...zaten banyo ve tuvalette işi olmuyor idilin hepsi ayağına geldiği için...odalarıda arap sabunu ile siliyorum yerleri yalasa dahi zararlı değil çünkü...çamaşır suyundan bir yakınımız ameliyat oldu...çamaşır suyu kullandığının ertesi günü yataktan kalktığında gırtlağının alt tarafında bir insan başı büyüklüğünde 2.bir kafa vardı resmen..ameliyatla halloldu ama kimi görse binbir tembih eder...Allah korusun tabi
yoğurdun kasiyumu ile pekmezin demiri birbirini nötürler demişti doktorumuz cnm.
Kızlar bebeklerinizle gezmeye çıkabiliyor musunuz tek basınıza? Ben çıkmaya cesaret edemiyorum bebek arabasına koyup da markete falan gidemem mesela ne bileyim..
yoğurdun kasiyumu ile pekmezin demiri birbirini nötürler demişti doktorumuz cnm.
pekmezde demir yok hatta demirin d si yok ama yoğurtlu pekmez kalsiyumdan ultra zengin bir öğün oluyor....pekmez kalsiyum kaynağı çünkü
bir arkadaş vardı senden iyi olmasın....yüksek bilgi ve donamıma sahip,engin fikirleri ile insanlığa ışık tutmuş,değerli bir şahsiyet....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?