2009 Nisan Anneleri

hakaten insanın gözü arıyor ya mesela sen gittin sabahları burda olurdun bakıyorum yoksun deniz garip oluyor muhabbet özleniyo gülşen çok aktif değil son günlerde yoğun sultan gezentilik yapıyo bazen çok kızıyorum beni yalnız bırakıyonuz diye

ya tuvalet zaten mikroplu ordan çıkıp elimizi yıkıyoruz e lavaboda ööle yerlere de güvenmem ben :) ama çamaşır suyu dışında mikrop öldüren bişey var mı ki..ela çaktırmadan banyoya girip emekliyo zaten..ben çok titiz değilimdir tuğbanın dediği gibi çocuklar heryerden m,ikrop alıyo zaten ama tuvaletten almasın mümkünse

bende seviyorum çamaşır suyu kokusunu sanki daha temizmiş hissi veriyor ama aynı zamandada korkuyorum....idil doğduğundan beri arapsabununu daha çok kullanır oldum...zaten banyo ve tuvalette işi olmuyor idilin hepsi ayağına geldiği için...odalarıda arap sabunu ile siliyorum yerleri yalasa dahi zararlı değil çünkü...çamaşır suyundan bir yakınımız ameliyat oldu...çamaşır suyu kullandığının ertesi günü yataktan kalktığında gırtlağının alt tarafında bir insan başı büyüklüğünde 2.bir kafa vardı resmen..ameliyatla halloldu ama kimi görse binbir tembih eder...Allah korusun tabi

Kızlar bebeklerinizle gezmeye çıkabiliyor musunuz tek basınıza? Ben çıkmaya cesaret edemiyorum bebek arabasına koyup da markete falan gidemem mesela ne bileyim..

yoğurdun kasiyumu ile pekmezin demiri birbirini nötürler demişti doktorumuz cnm.

elif sen her sabah yazınca garip geliyo bana okulda olman lazımmış gibi ama çok iyi oldu böyle şimdide okula başlayınca arıcaz seni sabahları garip gelcek :)

Sğaol Denizcim,ben de alıştım valla,sabah ilk iş buraya girmeye)

Sultan,ne yapmam gerekiyordu,söööle,yapiiiim))

aşkolsun tuğba ben burdayım :sinifsinif:mafoldumben
meraklı gırıyo kızlar ama bıze uğramıyo ben bı kaç kere yakaladım :))))

ay allah korusun, o nasıl bir hastalıkmış öyle yaa? :1shok:

Ben de Nisan ı sokmuyorum banyo ya, kapısı hep kapalı ama bir aralık görsün, beşinci vitese takıp oraya dogru gidiyor hemen :)

Kızlar bebeklerinizle gezmeye çıkabiliyor musunuz tek basınıza? Ben çıkmaya cesaret edemiyorum bebek arabasına koyup da markete falan gidemem mesela ne bileyim..

Sen bunu sorunca bebek arabasıyla ilk çıkışımız aklıma geldi de,bir tebessüme ettim)

Evet çıkıyorum ben,daha doğrusu kar yağmadan önce çıkıyordum,markete falan..Ya da bir tur atıp geliyorduk.

yoğurdun kasiyumu ile pekmezin demiri birbirini nötürler demişti doktorumuz cnm.

Buna Gülşen bir vevap verebilir sanırım..

ya ben ela dursa soğuk falan dinlemeden çıkıcam ama 10 dk durur bebek arabasında sonra inmek ister o zamanda koca çocuk kucağımda bi de bebek arabası nasıl taşıcam eve kadar o yüzden cesaret edemiyorum ama daha küçükken duruyodu çıkıyorduk ee bir de markete gitsem aldıklarımı o halde hiç taşıyamam ,keşke arabasında dursaydı uzun süre
ee arap sabunu kullansak tuvaletlerde o da mikropları öldürür mü yani çok cahil gördüm kendimi bu konuda

yağmur niye çıkmaya cesaret edemıyosun kı bız çoktan başladık gezmelere sen baya geç kalmışsın
evet aslında çok zararlı bana doktorum hamılelıkte yasak demişti ama bende eşime yaptırıyodum banyo tuvalet mutfak ovulucak yerleri hep olmasa rahat edemezdım şimdide seleşu uzak tutmaya çalışıyorum ama ne kadar fayda edıyo bılmem
valla ben verıyorum yoğurtla pekmez

gülşen koptummm ya süperdi=) çöplük hafıza olayını hiç unutamam :)
seher sen ve ben demirbaşız anacım sende gittinmi hepten sıkılırım ara ara gelenler zaten çok özletiyo.

Ben de arap sabunu konusunda cahilim valla,bir kere halı silmek için almıştım ,ama onu da hiç köpürtememiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…