ee, girmiyor mu artık? Kinaye yapmışsın gibi geldi? Sevmiyor muydun?
pekmezde demir yok hatta demirin d si yok ama yoğurtlu pekmez kalsiyumdan ultra zengin bir öğün oluyor....pekmez kalsiyum kaynağı çünkü
ay niye gidemeyeyim nerelere gittim tek başımaKızlar bebeklerinizle gezmeye çıkabiliyor musunuz tek basınıza? Ben çıkmaya cesaret edemiyorum bebek arabasına koyup da markete falan gidemem mesela ne bileyim..
elif sen her sabah yazınca garip geliyo bana okulda olman lazımmış gibi ama çok iyi oldu böyle şimdide okula başlayınca arıcaz seni sabahları garip gelcek :)
bir arkadaş vardı senden iyi olmasın....yüksek bilgi ve donamıma sahip,engin fikirleri ile insanlığa ışık tutmuş,değerli bir şahsiyet....
Nisan yoksa sen o arkadaşı tanıyor musun,pek ilgilendin)
Nisan yoksa sen o arkadaşı tanıyor musun,pek ilgilendin)
ay niye gidemeyeyim nerelere gittim tek başıma
pekmezde demir yok hatta demirin d si yok ama yoğurtlu pekmez kalsiyumdan ultra zengin bir öğün oluyor....pekmez kalsiyum kaynağı çünkü
nickinden müstesna bir arkadaştı kendisi nisan
meraklı dediğin herşeyi sorar öğrenir o öyle değildi kulakları çınlasın =)
ee, girmiyor mu artık? Kinaye yapmışsın gibi geldi? Sevmiyor muydun?
Ben eve oturmaya bile gitsem yemek işini şöyle yapıyorum,
Çorba yaptığımda kavanoza koyup ağzını kapatıyorum ,ve alüminyum kağıtla sarıyorum,sıcaklığını koruyor baya bir süre.Gittiğim yerde ısıtma derdim de olmuyor,Nisan sen de öyle yapabilirsin,parka bahçeye gittiğinde.
Nisan senin face in var mı,varsa ekleyelim seni de arkadaş listemize.
girip girmediğini bilmiyorum belkide giriyordur ama meraklı adı ile değil....yani en azından bizim buralarda öyle gezinmez diye tahmin ediyorum...kinaye değil bak senden iyi olmasın dedim :hulya:.....ayrıca ben buradaki arkadaşlarımı severim sevmediğim yoktur olsa olsa nötr olduğum vardır ama buradan fikir sahibi olup sevmeyecek kadar antihümanist olmadım....
o öğretenlerdenmiş anladıgım kadarıyla ama sizin ondan bir şey ögrenmeye pek hevesiniz olmamış kaydirigubbakcemile3
merak ettim yaa şu meraklı misafiri, bir arastırayım bakayım yazdıklarını bir ara. komple sinir etmiş galiba nisan annelerini tepkilerinize bakılırsa...
yok öğrenmez olur muyuz hiç...yanınsa staj yaptık 2-3 ay geçmiş sayfalarda ayrıntılı tafsilat var umarım sana yardımcı olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?