2009 Nisan Anneleri

pekmezde demir yok hatta demirin d si yok ama yoğurtlu pekmez kalsiyumdan ultra zengin bir öğün oluyor....pekmez kalsiyum kaynağı çünkü

Evet, doğru söylüyorsun. Kadir Tuğcu da der, şimdiki doktorlar kimya dan sınıfta kaldı diye. Sen de mi Kadir Bey i takip edenlerdensin yoksa?

Kızlar bebeklerinizle gezmeye çıkabiliyor musunuz tek basınıza? Ben çıkmaya cesaret edemiyorum bebek arabasına koyup da markete falan gidemem mesela ne bileyim..
ay niye gidemeyeyim nerelere gittim tek başıma

elif sen her sabah yazınca garip geliyo bana okulda olman lazımmış gibi ama çok iyi oldu böyle şimdide okula başlayınca arıcaz seni sabahları garip gelcek :)

aynen banada öyle
bir arkadaş vardı senden iyi olmasın....yüksek bilgi ve donamıma sahip,engin fikirleri ile insanlığa ışık tutmuş,değerli bir şahsiyet....

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

demir emilimi maximum asidik ortamda gerçekleşir. bu da meyve ile mümkündür. demir ile birlikte protein alımı demirin emilimini azaltır. bu nedenle süt ürünleri ile birlikte pekmez verilmemesi daha doğru olur. pekmezi meyve ile veriniz ki bebek pekmezdeki demirden maximum faydalansın

diye okudum bilemiyorum paylaşmak istedim...
siz bilirsiniz tabiki ...

http://www.pediatriportali.com/QDetay.asp?QID=22216

nickinden müstesna bir arkadaştı kendisi nisan
meraklı dediğin herşeyi sorar öğrenir o öyle değildi kulakları çınlasın =)

aay ne zamandır ne face de ne burda istediğim gibi zaman geçiremiyordum iyi geldi valla ..şimdide evi süpürüp geleyim ben :)) yoksa akşama kadar kalkamıcam..

Ben eve oturmaya bile gitsem yemek işini şöyle yapıyorum,
Çorba yaptığımda kavanoza koyup ağzını kapatıyorum ,ve alüminyum kağıtla sarıyorum,sıcaklığını koruyor baya bir süre.Gittiğim yerde ısıtma derdim de olmuyor,Nisan sen de öyle yapabilirsin,parka bahçeye gittiğinde.

nickinden müstesna bir arkadaştı kendisi nisan
meraklı dediğin herşeyi sorar öğrenir o öyle değildi kulakları çınlasın =)

o öğretenlerdenmiş anladıgım kadarıyla ama sizin ondan bir şey ögrenmeye pek hevesiniz olmamış kaydirigubbakcemile3

merak ettim yaa şu meraklı misafiri, bir arastırayım bakayım yazdıklarını bir ara. komple sinir etmiş galiba nisan annelerini tepkilerinize bakılırsa...

Deniz sana katılıyorum,hatta katılmakla kalmayıp ben de kalkıyorum))

Nisan senin face in var mı,varsa ekleyelim seni de arkadaş listemize.

ee, girmiyor mu artık? Kinaye yapmışsın gibi geldi? Sevmiyor muydun?

girip girmediğini bilmiyorum belkide giriyordur ama meraklı adı ile değil....yani en azından bizim buralarda öyle gezinmez diye tahmin ediyorum...kinaye değil bak senden iyi olmasın dedim :hulya:.....ayrıca ben buradaki arkadaşlarımı severim sevmediğim yoktur olsa olsa nötr olduğum vardır ama buradan fikir sahibi olup sevmeyecek kadar antihümanist olmadım....

Ben de kavanoza koyuyorum ama ben corbanın fazlasını gezmeye gidince kullanayım diye birer ögünlük kavanozlarda deep freeze e atıyorum ki mesela sabahtan evden cıkınca, ögle saatine kadar ısınıp bozulmasın dayansın diye, tavuklu etli falan ya bir de, çabuk bakteri ürer diye, ordan cıkarınca da mecbur ısıtmak gerekiyor. alışveriş merkezlerinde sıcak su isteyip ısıtıyorum ya da mikrodalga da çözdürtüyorum.

Nisan senin face in var mı,varsa ekleyelim seni de arkadaş listemize.

yok canım yaa, eşim izin vermiyor face ten hesap açmama ( benim de yok, ne yapacaksın acıp da diyor..

Yok ben zaten bana kinaye yapıyorsun anlamında söylemedim, onun için kinayeli konustun anlamında dedmiştim.

yok öğrenmez olur muyuz hiç...yanınsa staj yaptık 2-3 ay geçmiş sayfalarda ayrıntılı tafsilat var umarım sana yardımcı olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…