İyi de çorbayı pişirdiğinde ılınana kadar da bakteri ürer o zaman,ben taze taze yapıp 12 de yaptıysam gittiğim yerde de 2 de yediriyorum.Ayrıca mikrodalga kullanmak ne kadar sağlıklı ki?
canım o hep öğretmek isteyenlerden,herşeyin en doğrusunu bildiğini sananlardan ve akıl vermeye çalışanlardan ve burda çok bilmişler sevilmiyor:enbuyukkk:o öğretenlerdenmiş anladıgım kadarıyla ama sizin ondan bir şey ögrenmeye pek hevesiniz olmamış kaydirigubbakcemile3
merak ettim yaa şu meraklı misafiri, bir arastırayım bakayım yazdıklarını bir ara. komple sinir etmiş galiba nisan annelerini tepkilerinize bakılırsa...
Sultan belki bir daha giremezsem diye söyülüyorum,adresle ilgili birşey olursa ararsın tel.den.
Tuğba zaten Seher le gelecek.
Seher sen de aynı şekilde,zaten bayasını biliyorsun)
Bu arada evde Aptamil Sütlü pirinçli mama var,babymix yoğurt da,bunları getirmeniz gerek yok,çorba da bebekler için mercimek çorbası ya da ne olursa yaparım ben,onu da taşımaya uğraşmayın.
Hatta Prima 4+ bez de var,onu da getirmeyin,ağırlık olmasın.Hatta yedek üst de ayarlarız Miray ınkilerden.
evet ya hepsi afacann bunlarınniyi geceler hepinize ...........
bugün doktora gittik kaka tahlili istedi doktor ama dün on kere yapan oğlum saat 15.00 e kadar yapmadı yarın götürcem........dün yediklerini sürekli kustuğu için bugün fazla yapmadı eve geldik b...k sırtında diş çıkarırken sık ve sulu dışkılama olur dedi durgunluğu içinde depresyona girmiş olabilir dedi kilosu ve boyu için 2 yaş sınırlarında gidiyor yemekten ziyade bu aylarda çok ilgi istiyorlar ve çok çabuk öğreniyorlar dedi kusma işinede eğer kusmayı huy edinirse 3 yaşına kadar kusar dedi
acaip ilgi istiyor eli sürekli yüzümde hep dokunmak istiyor yavrum
harıka olmuş cnmcım..
gecmiş olsun..........selam arkadaşlar..
vaktim olmadığı için pc ye pek giremiyorum.. belki tanırsınız beni.. ..
anlaşılan hasta bebeği olan biçok anneler var. hepinize geçmiş olsun.
kuzularınıza acil şifalar diliyorum .
.. yaaa ben bişey sorucan benim kuzu da hasta oldu burun akıntısı tıkanıklık hapşırık öksürük herşey var işte.. balgam dolmuş göğsü.. burnu tıkalı .. 1 haftadır meme emmiyo.. aranızda böyle olan varmı.. acaba sonra emermiki ..off ya.. biberonada alışkın değil gece açıkınca hep ağlıyo.. ne yapcam bilmem..
aynen heryere el sokuyorlarinşallah geçer deniz yaa çok sinir bozucu bişey yedirmek için koltukta karşıma oturtuyorum birden bi atılıyo bana doğrı üstüm başım mama aniden mama tabağına elini sokuyor koltuğun sırt kısmına yüzünü yapıştırıyor heryer mama çıldırıcam zaten uykusuzumher mama yedikten sonra üst baş değiştiriyoruz tamam değiştiririm yeterki yesin ama max. 3 4 kaşık doyuyor mu o kadardan aç kalıyor mudur yaa
bende domestoscuyum.. varmı temızlı gibisi........evet denız özellıkle çamaşır suyu valla bende sızdenım mutfakbanyo tuvalet ıyıce ovulucak çamaşır suyunla bı kere zehırlendım ama hala akıllanmadım
evet ya bende kızarım anneme ...bEn de Miray ı uyuttum geldim.
Ay önce günaydın diyeyim)
Ben anneme hep kızardım ,koltukların üstüne örtü örtünce,ama baksanıza biz de her yeri kaplıypruz artık örtüyle,anne olunca derler ya,bu da onlardan biri herhalde))
oooooooooooooo gezmekte gezmek ... ama soguklardan çıkımıyorum şu aralar.......Kızlar bebeklerinizle gezmeye çıkabiliyor musunuz tek basınıza? Ben çıkmaya cesaret edemiyorum bebek arabasına koyup da markete falan gidemem mesela ne bileyim..
vay anam vaaayyy... okudum merakli misafir le son yazısmalarınızı.. amma yüklenmişsiniz kızın üstüne, siz de az değilmişsiniz hee...alsanaalsanasmile niyeti iyiymiş sanırım bir arkadas öyle yazmıs orada ama o da kasınmıs yani anladıgım kadarıyla. gerçi kız hiç agzını bozmamıs yani o kadar yüklenmeye,laflara, bana yapılsa o kadar öyle güzel güzel cevap veremezdim yani...
canım o hep öğretmek isteyenlerden,herşeyin en doğrusunu bildiğini sananlardan ve akıl vermeye çalışanlardan ve burda çok bilmişler sevilmiyor:enbuyukkk:
bravo nasılda buldun hemen :jeyyar:
oooooooooooooo gezmekte gezmek ... ama soguklardan çıkımıyorum şu aralar.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?