2009 Nisan Anneleri

ıyi de çorbayı pişirdiğinde ılınana kadar da bakteri ürer o zaman,ben taze taze yapıp 12 de yaptıysam gittiğim yerde de 2 de yediriyorum.Ayrıca mikrodalga kullanmak ne kadar sağlıklı ki?

kızlar selam biz de aynıyız bizim şişko bile yemio 2 haftadır azap çekiyorum yememek için katıla katıla ağlıyo benimde sinirlerim tepeme çıkıo o öyle yapınca. ona pişirdiğim yemekler çöpe gidiyo yaaa.kaşığa vuruyo kendini yerlere atıyo

kızlar termos etkili mama çantaları var aventin çorbayı yapıorum sıcakken koyuyorum o çantaya 4 saat sonra açtığımda bile cayır cayır sıcak çorba çıkıo heryerde sıcak sıcak yediriorum

Sultan belki bir daha giremezsem diye söyülüyorum,adresle ilgili birşey olursa ararsın tel.den.

Tuğba zaten Seher le gelecek.

Seher sen de aynı şekilde,zaten bayasını biliyorsun)

Bu arada evde Aptamil Sütlü pirinçli mama var,babymix yoğurt da,bunları getirmeniz gerek yok,çorba da bebekler için mercimek çorbası ya da ne olursa yaparım ben,onu da taşımaya uğraşmayın.
Hatta Prima 4+ bez de var,onu da getirmeyin,ağırlık olmasın.Hatta yedek üst de ayarlarız Miray ınkilerden.

İyi de çorbayı pişirdiğinde ılınana kadar da bakteri ürer o zaman,ben taze taze yapıp 12 de yaptıysam gittiğim yerde de 2 de yediriyorum.Ayrıca mikrodalga kullanmak ne kadar sağlıklı ki?

ya mesela dondurucudan cıkartıyorum, diyelim ki saat 10 da, alıyorum yanıma, 3 saat sonra buz hali çözülmüş oluyor ama corba hala buz gibi soguk kalıyor, ılınmıyor yani. piştikten sonra ılınmasını söylüyorsan, ılınana kadar üremez mesela yarım saat içinde hemen zaten. Ben mikrodalganın saglıklı oldugunu düşünüyorum pişirme konusunda değil de çözdürme konusunda. yani dısarıda bırakıp uzun saatler özdürmektense mesela eti vs. yi, mikrodalgada çözdürmek daha saglıklı bence.

vay anam vaaayyy... okudum merakli misafir le son yazısmalarınızı.. amma yüklenmişsiniz kızın üstüne, siz de az değilmişsiniz hee...alsanaalsanasmile niyeti iyiymiş sanırım bir arkadas öyle yazmıs orada ama o da kasınmıs yani anladıgım kadarıyla. gerçi kız hiç agzını bozmamıs yani o kadar yüklenmeye,laflara, bana yapılsa o kadar öyle güzel güzel cevap veremezdim yani...

canım o hep öğretmek isteyenlerden,herşeyin en doğrusunu bildiğini sananlardan ve akıl vermeye çalışanlardan ve burda çok bilmişler sevilmiyor:enbuyukkk:

oo yaşaaaa akşam yemeğinide yap 1 er tencere eve giderken götürelim eve gidince yemek derdide olmasın hihi
olumunekankayizsmile

evet ya hepsi afacann bunlarınn

işte polarlı küçük yuvam:) merak edenlere......idil uyudu hemen yatayım yarın bol bol görüşürüz.....
harıka olmuş cnmcım..

gecmiş olsun..........

aynen heryere el sokuyorlar
evet denız özellıkle çamaşır suyu valla bende sızdenım mutfakbanyo tuvalet ıyıce ovulucak çamaşır suyunla bı kere zehırlendım ama hala akıllanmadım
bende domestoscuyum.. varmı temızlı gibisi........

evet ya bende kızarım anneme ...

Kızlar bebeklerinizle gezmeye çıkabiliyor musunuz tek basınıza? Ben çıkmaya cesaret edemiyorum bebek arabasına koyup da markete falan gidemem mesela ne bileyim..
oooooooooooooo gezmekte gezmek ... ama soguklardan çıkımıyorum şu aralar.......

SLM........................

corba yapıcam bende ama tarlama balkayım sonra....

ben cıkıyom akşamüztü gelırım.... cadı gelecekk 1 dee

arkadasın söylediği termal çantalar o kadar işe yarıyorsa güzelmiş. Ben işe yaramaz diye düşünüyordum. gerçi fiyatı da 50 tl. civarında baktım da, pahalı geldi ama işe yarıyorsa alınabilir.

bravo nasılda buldun hemen :jeyyar:

canım o hep öğretmek isteyenlerden,herşeyin en doğrusunu bildiğini sananlardan ve akıl vermeye çalışanlardan ve burda çok bilmişler sevilmiyor:enbuyukkk:

aaa, niye öyle diyorsun, kız tecrübelerini paylaşmak istemiş, bilirkişilik yapmış işte daha ne cık cık cık kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana, gercekten bazı insanlar bildiklerini öyle bir tarzda söylüyorlar ki dogru bile olsa insanın tersini yapası geliyor. bu arkadas da öyleymiş sanırım.

sultan fishvilledaverınde direk yoksay cıkıyorduu tekrar gönderırsın davet bi ara kusura bakma....

herkese günaydınnn
çok yorgunum çok ayy bizim bebişlermi fena yaaa hadi yememesini kabullendim artık şimdide gecenin bir körü cin gibi uyanıp oyun yürümek istiyor bu gece 2 de bir uyandı sabah 7 de uyuduuu offffff
aaaa meraklı misafiri merak eden çıkmışş:) valla ben o zamanlar size pek yazmıyordum sadece okuyordum valla onun yazılarını görünce bir offff çekiyordum sonuçta biz burda bebeklerimizle yaşadığımız gerçek tecrübeleri paylaşıp yardım ediyordukk yoksa teknik bilgilere hepimiz googleden ulaşırızzz:)

şimdi bende kopyala yapışır yapsamm insanlığa bir faydam tokunurmuuukaydirigubbakcemile3

HoŞbulduk sultancım.

Ya ben meraklı mısafırle olan durumu kaÇırmıŞım ne olmuŞtu kı o artık gıremıyo buralara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…