2009 Nisan Anneleri

vallahı sıze ımrenıyorum anacım benım kız arsız,huysuz felan değıl yınede gırıp 2 satır yazamıyorum sız nasıl fırsat buluyorsunuz ya,gerçı benımkı blg mahvedıyor görünce onun ıçın önünde hıç açmıyorum onunda etkısı var,ama sıze gıpta edıyorum ha becerıklı annelerım benım kocaman alkış benden sıze,Ece uyuyor dıye gırdım,uyanır bıraz sonra ama takıpteyım arada gırıyorum,hepsını okuyamıyorum ama olsun

urla, bursasu+, EDAAAA, megul, namem, nisanyagmur, sev_rey, TugbaEcrin, yaSelin

urla, bursasu+, EDAAAA, megul, namem, nisanyagmur, sev_rey, TugbaEcrin, yaSelin

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, EDAAAA, eftelyasu, gulshenidil, huzur84, megul, nisanyagmur, oslem1907, sev_rey, TugbaEcrin

tuğbacım ecrinin iştahı inş biran önce düzelir hergün dua ediyorum şu bebelerin iştahı aşılsın diye malum bende varrr :)

ben kaçar nehir hanım gelmk üzeredir. ocaktatda yemekler vardı bakayım akşam üstü gelıım byeeeeeee

inşallahhh yelizcim inşallah
bu arada sorucam sorucam unutuyorum sinemle buluştuğumuz gün sen bana facebooktan yazdın mı?
abim farm oynarken kendine ihtiyacı olan hediyeleri göndermek için benim adresmi açıyor ben forum istanbulda olduğum gün yine açmış biri sana buluşma nerde diye yazdı diyor geçen gün cevap verseydin dedim yok kapattım hemen diyo deli kimdi diyorum filiz diyo filiz diye biri yok benim face de yeliz mi acaba dedim

selam kızlar ............

çıldırmak üzereyim ne zormuş bu diş dönemi hiçbirşey ama hiçbirşey yemiyor niyetli oruç tututyor oğlum ve acaip kusması var heryrimiz kusmuk oldu sürekli beni yanında istiyor tuvalete gitsem çığlık çığlığa ne olcak böyle bizim alttan iki diş aynı anda çıkıyor,diş çıkarmayan kuzuların anaları keyfini sürün çelik gibi sinir sistemi lazım hazırlıklı olun

merhabalar arkadaşlar,
maşallah yine kalabalığız, geçmişi okudum ama pek aklımda kalmadı hatırladıklarım, polar takım hoş olmuş kreş gibi diyince ben daha çocuksu bir şey bekliyordum ama gayet sade olmuş güle güle kullan canım,
meraklı misafirden bahsedilmiş bende hatırlıyorum o arkadaşı yürütece kesinlikle karşıydıııı :)))
Elif bugün hazırlık yapıyorsundur şimdi kolay gelsinn hiç gezmeye gidince senin kadar düşünen olmadı mama, çorba, bez, kıyafet :))) bende mi gelsemmmm
hııı başkada aklımda bir şey kalmamış ((
nagihan açık öğretim sınavına girecektin galiba çalışmalar nasıl gidiyorrr

valla esra dişimiz çıkmadı ama biz 3 aydır sıkıntısını çekiyoruz.ben diyebilirim ki gece 2-3 saatlik uykum var.gündüz de 40 dk uyuyo.iştah yok huzursuz.siz en azından çıkıyo rahatlıyosunuz.biz de sıkıntısı var ama icraat sıfır.

kızıma havuç çorbası yapcam inşallah yer.ilk kez denicez.artık akşamları mama yemeiyo.3 gecedir aç yatıyo.artık öğlen ve akşam çorba verecem.

senin yazdığın saatlerde ordaydık sanırım yelizcim ya abime kızıyorum söylemedi diye ama söylese de numara falan yok nasıl haber verecektim ki keşke önceden geleceğini söyleseydin numaraları verirdik birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…