2009 Nisan Anneleri

önemli değil tuğbacım sizlerle tanışamyı çok istiyorum ama bir türlü kısmet olmadı o gün eşim istersen bırakırım dedi normalde hafta sonlarıda çalışıyorr öyle diyince hemen sorıyım dedim ama yetişemedimmm
aslında bizde toplanabiliriz bursalılar gibi benim burda arkadaşım pek yokk

geçmiş olsun canım , yusuf u lazımlığa oturtuyorum demiştin nasıl gidiyor ilerleme varmı ?

gülercim ben yaptım havuç çorbasını yemedi benim kızzz öyle çorbaları sevmiyor klasik tataları seviyor onda süt varya bi tadına baktı sonra yemediiii

canım senin pazar.doc hazır.. mail attım

evet ya toplansak sık sık ne güzel olur ben sinemle görüştüm öyle iyi geldiki zaten sosyallik dibe vurdu bari birbirimizi görelim

valla elif ne güzel herşey hazır hatta kız bebeği olanlar yedek kıyafette götürmesin bööle ev sahibine can kurban..
aay azcık işim kaldı ama ela izin vermiyo artık zaten onuınla ütü yapılmaz..sabahta az ve normalden 1 saat erken uyudu herşeyi değiştirdi bugün.

ufak bir değişiklik bile tüm gününü mahvediyor

melek yok ben yazayım

yaSelin, burcu_arda, denizela, EDAAAA, eftelyasu, ekim.29, Esennn, Fatoş3458, gulshenidil, huzur84, megul, oslem1907, TugbaEcrin

ELİFCİM EMİNİM DİŞTENDR AZ KLADII ÇIKMALARINAAA

Günaydın arkadaşlar
Bugün sabah arabamız bozuldu. Kayra'yı babam gelip aldı.
İşe geldim bir bardak çayı üstüme döktüm
Aksiliklerle başladık bakalım güne
geçmiş olsn canm

çok güsel olmşş sultann

maşşallhh melekk tosunçuk olmşş ogluşunn

idile geçmiş olsnnnnn

Yfrog - dscn0051g
selene ördüğüm şpka bıttı
çok güsel olmşş selen hanımada yakışmşş gözlerinde maşşallhhh

az önce gülfem ben mutfakta yemekle uğraşırken kendi kendine yürüteçten inivermiş şok oldum ya.
ooyy görüyon mu zilliyii

aaa çok hoş link için sağol elifcim
diş buğdayı ben ilk kez burda duydum ya bizde yok öle adet keşke olsaydı
bizde de vardır ama yapamadımmm :sinifsinif:
koyayım hatta üçümüzünkünü :)
çok hoş çıkmşsnzz maşaşllh

]

Herkese mrb,bizim minnoşa saçma sapan bi çorba yedirip uyuttum hemen pc başına geçtim.Neden saçmasapan anlatayım;dün salçasız şehriye çorbası yapmıştım fazla yemedi duruyodu öylece ,koyulaşmış tabi dünden bu yana,bende sütle biraz sulandırdım.ısıttım ve yedirdimalkisalkisalkisçünkü sabah kahvaltısını reddetti beyfendi,en azından midesine bişiler girdi diye çok mutluyumhihoyyyt

neyse kızlar ben çıkıyorum bugnde görümcemdeyim 2 gündr ii kaytrıyorum ne güsell
dün ben yattım kaynanamgilde zeynebe baktı valla ii olduu
şimdide zeynebi tutyoo ben bilg başında braya lafyetiştriyorm bir yandan da eşimi bekliyorm

bizim dogm günüde kalabalık olrrr ama bir tek annemler olmckk
tğbacım fikrini bende begendm bende hediye isticmm ama adama yazık olcak yaa şbatta hediye martta hediye mayısta hediyee kaydirigubbakcemile3

canm sınavım nisann3 de şimdilik güsel gidiyo canm 3 ders bitirdm geriye 4 ders kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…