2009 Nisan Anneleri

bir program buldum..
bakayım nerden bulmuştum..
bende exe si var.. uygulaması yanii...
kurulum dosyalarını bulursam..
sen kurabilirsin dimi...

benim için farketmez.. istersen gönder hallederim ben istersen... programı ben halledebilirim dersen bulup göndereyim kurulum dosylarını..

slm kızlar burası baya alevlenmiş ama bravo size geçmişi okudumda birşey kaçmıyo sizlerden:))

açıkçası banada birazz garip geldi hemencicik bulduda aranızda geçen şeyleride okudu yorum bile yaptııı gerçekten çok hızlıııı

sırıtmak??kelimelerini doğru kullan!

ben çok şey söylicem ama yine arkadaşımı savunuyorum diye laf yicem onun için sustum ama biz uzun zamandır tanışan birbirinin herşeyini bilen çok şey paylaşmış olmamıza ramen birbirimize böyle şeyler söylemezken bu ne cürettir anlamadım.

kızlar!!! ne olmuş burada??
işten geçmişi bile okuyamadım. sultan'ı aramak için bir geldim ortalık darma duman olmuş.???

cidden hee biz ne zamandır tanışmamıza rağmen yazarak anlaştığımız ve yanlış anlaşılma olmaması için o kadar dikkat ediyoruz kelimelerimize,bizimle kaynaşmak isteyen birinin hem böyle konuşması hem sevmediğimiz birini o da tanımamasına rağmen savunması oldukça garip amaç kaynaşmak değil değil başka bişey demek ki..

dün bir bugün iki bu ne samimiyet:)))))))))
meraklı misafir mi!!!!!!!!!!!
hani nette ne bulursa buraya kopyalan arkadaş mı:)))))))))))))))))99

haha yok aysuncum sanmam sanırım az basım yaptırmıştır çok tanınan biri değil sanırım yeni yeni tv ye çıkıyo..bende çok zor bulmuştum izmirden..ama eşim istanbul da hemen buldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…