sagol cnmELİFCİM EMİNİM DİŞTENDR AZ KLADII ÇIKMALARINAAA
geçmiş olsn canm
çok güsel olmşş sultann
maşşallhh melekk tosunçuk olmşş ogluşunn
idile geçmiş olsnnnnn
çok güsel olmşş selen hanımada yakışmşş gözlerinde maşşallhhh
ooyy görüyon mu zilliyii
bizde de vardır ama yapamadımmm :sinifsinif:
çok hoş çıkmşsnzz maşaşllh
]
sırıtmak??kelimelerini doğru kullan!
ben çok şey söylicem ama yine arkadaşımı savunuyorum diye laf yicem onun için sustum ama biz uzun zamandır tanışan birbirinin herşeyini bilen çok şey paylaşmış olmamıza ramen birbirimize böyle şeyler söylemezken bu ne cürettir anlamadım.
cidden hee biz ne zamandır tanışmamıza rağmen yazarak anlaştığımız ve yanlış anlaşılma olmaması için o kadar dikkat ediyoruz kelimelerimize,bizimle kaynaşmak isteyen birinin hem böyle konuşması hem sevmediğimiz birini o da tanımamasına rağmen savunması oldukça garip amaç kaynaşmak değil değil başka bişey demek ki..
Size teessüf ederim arkadaslar! bursasu sorusunun sonunda kötü kötü sırıtan bir smiley koymuştu o yüzden niye sırıtıyorsun diye sordum, ne oldu manasında. ayrıca ben sizin burada ne kadar uzun zamandır tanısıp ne kadar samimi olup olmadıgınızın çetelesini tutmuyorum ki nerden bilebilirim sizin bire bir ilişkilerinizi? burası herkese açık bir forum değil midir? Ben de 2009 nisan annesi oldugum için buraya geldim ve yazdım. Ben de baska bir baslık mı acsaydım yani, birbiriyle yeni tanısan 2009 nisan anneleri buraya diye de orada mı yazsaydım?.. Bu mudur istediğiniz? Ayrıca o sevmediğiniz meraklı misafirle de bilmiyorum kişisel olarak görüşüp görüşmediğinizi ama ben okudugum kadarıyla tanıdım ve yorum yaptım. Ondan da öncesinde ne yasanıp yasanmadıgını bilemem. Anladım, bu arkadasa sinirlisiniz ama lütfen sinirinizi benden çıkarmayın.
hııı kitap mı ? okumak mı? deniz uykudan gözümü açamıyorum anacım takdir ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?