2009 Nisan Anneleri

kzlar canım nasıl haşlama et ve patates çekti anlatamam kasap yakın olsa giderdim vallahi:)

çeşitli şekillerde empatik yaklaşımlar yapan insanları anlatıyor
biri renkler görüyo
birisi koku alıyo
birisi müzik sesi duyyo falan
karşısındakini anlıyor
bunu kötü yönde kullanmak isteyen bi kuruluş var falan
onlar üzerinde araştırmalar yapmak istiyo

ben tarihi olayları anlatan kitapları severim aslında özellikle türk yakın siyasi tarihini ama aradaböyle güncelleride takip etmek lazım

Ben de bana manalı manalı kötü kötü sırıtan bir smiley nin hoş olmadıgını düşünüyorum öyleyse... hoşgeldin diyen arkadaslar sağolsunlar. ya zaten bir kaç kişi arka arkaya meraklı misafir geldi direk aklıma yazdı,ardından bazı imalar yapıldı, sonra ben de merak ettim kim bu diye, gittim buldum nickinden okudum, sonra bana yok ne kadar hızlı buldun da, ben bile bulamadım da vb. imalar yapıldı. Nedir yani çabuk bulmak suç mu, arama bölümünden girip buluyorsun. meraklı misafir zanneti beni bazı arkadaslar heralde..

hııııı ilginç okunası geldi bana!!!

meraklı misafir aklıma geldi deyince neden üstüne alınıyorsun? ve neden hemen bulup okuyup savunmaya geçiyorsun? daha 2 gün olmuş geleli çokmu lazım sana meraklının seceresi

canım bence bu konuyu kapatalım.
hepimizin amacı aynı...
ama biz o smileyleri çok kullanırız.
sen rahatsız oluyorsan sanada yazarken dikkat ederiz:))

ilginç bir kitapmış hakikaten ben de alayım.ya evlenmeden önce iki günde bir 1 kitap bitirirdim şimdi hiç okuyamıyorum ((

sultan ne yardımı lazımdı kız seni arıyorum. çatlarım meraktan işim var gücüm var de bakayım ne lazım :)))
yapılacak bi şi ise yapayım hemen :roflol:

geçmiş olsun canım , yusuf u lazımlığa oturtuyorum demiştin nasıl gidiyor ilerleme varmı ?

sağol canım dişten dolayı ishal tutamıyor yapıyor altına ama çok iyi gidiyordu ben alkışlıyordum yapınca o da seviniyordu....

inşallah çıktığında devam etmez bizimde 3 ay önceden değişti herşeyi ve daha kötü oldu allahım bütün bebeklerimiz şu dş olayını sıfır sıkıntıyla atlatsın....

canım benimki kusmaya acaip meyilliydi zaten ama şimdi her öğün kusuyor yemin edrim bir serçenin yiyeceğinden az veriyorum ama daha ilk kaşıkta kusuyor dün doktora sordum alışırsa 3 yaşına kadar kusar alışmasın deedi yiyecekleri azalt hatta hiç yemesede olur kilosu iyi dedi valla nefret ediyorum bu çocuk doktorlarından benim oğlan zaten uzun ve kilosu iyi doğdu ........

maşallah şu anda kilosuda 12 kg boyuda 80 cm geçti boyu olduğu için normal gözüküyor benim kiloyla hiç sorunum yok sağlık önemli ama gerçekten çooook iştahsız bir bebek ancak bunu benim gibi bebeği olan iyi anlar boy genetik babası 190 amcalar 2 metre eşimin sülalesi basketçi gibi ..........

yani diycem o ben şimdi şişmanım ve gören çok yediğimi sanar oldum olası çok iştahl olmadım ama doğumdan sonra tombiş oldum yusufta kilosu ve boyu iyi diye beni kimse anlamıyor

sehercim şapka çok cici olmuş selene maşallah çok güzel bir kız rabbim nazarlardan korusun......

tuğba sana katılıyorum bizlerde görüşsek çok iyi olur daha öncede sormuştum beylikdüzüne yakın kimse yok mu?

meraklı misafir aklıma geldi deyince neden üstüne alınıyorsun? ve neden hemen bulup okuyup savunmaya geçiyorsun? daha 2 gün olmuş geleli çokmu lazım sana meraklının seceresi

Herkes birden aynı kişiden bahsedince merak ettim ben de. hay etmez olaymısım! ben merak edince siz de geçmiş sayfalardan bulabilirsin yasananları dediniz, ben de gittim okudum, okuduguma da yorum yaptım kendimce.

canım bence bu konuyu kapatalım.
hepimizin amacı aynı...
ama biz o smileyleri çok kullanırız.
sen rahatsız oluyorsan sanada yazarken dikkat ederiz:))

Bence de kapansın. herkes gerildi ben de dahil, meraklı misafir in zaten haberi yok heralde konusulanlardan, olan bize oluyor.

Bu arada o smiley de bu :jeyyar: bak bir de kötü değil diyorsunuz. smiley nin adı bile jeyarmış yahu! Ben ne yapayım, nasıl anlayayım şimdi?

Kızlar bencede kapatın konuyu ya ...Bursalı hatunlar yarın büyük gün:)))sehercim bana özelden numaranı yazarmısın yarın kaçta nasıl buluşucaz???

merhaba nisan anneleri iyi ikindiler
nisan yagmuru az alinmis sanki o smileyleri biz hep kullaniyoruz bence pekte kotu bi ifadede degilmis ama uzatmanin anlami yok bencede
urla hatirlarmi bilmem ama bizde ilkin onunla fena kapismistik daha topigin acildigi ilk haftalardi unutuluyor bencede amannnnnnn uc gunluk dunya takmayin kizlar
bende normalde cok sivri dilliyimdir ama nisan annelerindeki sicaklik bende ki o herseye bi cavap modunu azicik degistirdi uslandim sankim
ama disarda hala oleyim sizin dsinizda yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…