slm teyzeleriiii..
kağan çok hastaaaa..babamız gelince doktora gidecez..
ishali çok fena..kusuyor..ve pişik olmuş..bunların hepsi 1 gün içinde oldu..bi görseniz halini oturup ağlarsınızz..babasıyla içimiz gidiyor..
hiçbişey yemiyor..mama bilee..başını biyere koyup hemen uyuyoo..kahvaltıda ortamıza aldık..bi babasının dizine koyuyoo bi benim kuzumm..
dayanılacak bişey değilmiş bebeğinin canının içinin hasta olması..ALLAHım hep hasta olan yavrulara şifa versin.küçücük bi hastalıkduygusal olarak beni çok yıprattı..o anne babalar nasıl dayanır acaba..sabırlar diliyorumm..çok zorrrrr..
kuzum şimdi uyuyoo teyzelerii..belki bizi merak etmişsinizdir..hemen yanımda..çünkü durduk yere kusmaya başlıyo ve boğulacak gibi oluyor..
dua edin olurmu..büyük ihtimalle hastaneye alacaklar..serum takılır..durum onu gösteriyor..
pdft20_tb bu isimle arat canım..
ben biras yoğunum bulursam linki gönderirim sana
valla ben şansımı denicem..canım seni yanlış yönlendirmek istemem ama bildiğim bebek 1 yaşına girene kadar süt izni kullanma hakkın var..hesaplama yöntemin doğru gibi geldi bana..ama sanırsam sen hafta sonları çalışmıyorsun..çünkü 62 gün diye kullanmışsın izin hakettiğin gün sayısını..
Ben iş yerimde tam gün kullanmak istedim..hafta sonları alırım diye..ilk kabul ettiler..bir müddet böle gitti sonra ırım kırım ettiler..ben gelmeye devam ettim..keşke en başında 1,5 saat erken çıksaydım dedim sonra kendi kendime..ama zaten iş yerimde süt sağıyorum..1,5 saati öle dolduruyorum ben:)..o yüzden lafını açamıyorum tekrar..bazı iş yerleri toplu verirken bazıları da benim ki gibi pürüzlük yapabiliyor işte..
Sana bol şans ve kolay gelsin..
şirvan
ben süt iznini toplu kullanıyorum yani 1 gün işe gelmiyorum
evet ondan caınm
bir yandan rapor yazıyorum bir yandan program..
Kusura bakma geç cvb veriyorum.
Bencede haftada 1 gün işe gelmezsin..
kar yağmıyo dedim dedim en sonunda buradada heryer bembeyaz.
Dün gece kar basladığında dısarıdaydık.bi yağdı kar arabalar kaymaya basladı.biz çankayada oturuyoruz.tepede oldugunda hep yokuş.
Bisürü yol denedik çıkamadık hiçbirini.10 dakkalık yolu 1saatte aştık.
Birazdan diş doktoruna gicem.erken bitersede keremi parka götürücez.
valla ben şansımı denicem..
Yolu falan bahane edecem.. Baran hala emiyor dedim..
nasıl hesapladınız.. Benim hesap doğrumu.. Birde ..dileçe örneğini sana zahmet göndersene....
bakalım hayırlısı..
valla ben şansımı denicem..
Yolu falan bahane edecem.. Baran hala emiyor dedim..
nasıl hesapladınız.. Benim hesap doğrumu.. Birde ..dileçe örneğini sana zahmet göndersene....
bakalım hayırlısı..
Ben de normalde 8-18 çalışıyorum. Doğum yaptığımdan beri 16 da çıkıyorum ve cumartesi de çalışmıyorum.
Bacım geldİnmİ.... .. BÖlÜme bİr bayan ve bİrde bey almıŞlar..
Tabİİ doĞal olarak satıŞ sonrası fazlalaŞmıŞ..
SatıŞa destek lazımmıŞ.. Karİyere falan İlanda vermİŞler ...assan abloy olarak...
Hatta pazartesİ yenİ bİrİde baŞlıyormuŞ..
Ne Şİrket yaaa..
GelİceĞİm tarİh bellİ..
Adamlar Şİmdİ deĞİŞİklİk yapıyorlar..
Masa - bİlgİsayar- tel hattı.. Oturum planı..
Sankİ yenİ İŞe baŞladım..
Uzun sÜre olmayınca unuttuldum unutuldum...
Yaaa buları takmıyorumda .. Yolu ne yapcam ben...
şirvancım maddi vede manevi çalışmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan eğer.
çocuğuma kendim bakmak istiyorum çalışmak 2. planda diyorsan bence çalışma.
artılarını ve eksilerini düşün.kendince karar ver.
haklısın arabanla gitmek hiç mantıklı değil.
benim iş yerimde evimden 10 km.hergün 20 km yapıyorum.haliyle benzin parası oluyor.
ama senin 80 km yapman çok mantıklı değil.
birde eğer çalışırsan haftanın 1 günü tam gn izinli lman daha mantıklı.
çünkü 1,5 saat git gel zor olur o kadar yolu.
bende ilk zamanlar çok düşündümde ondan bu kadar konuşuyorum tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?