- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
şırvan hiç aklıma gelmedı sabahtan berı senı burdan aramak anladım sımdı konusamadıgın konuyu cagırsana seker benı mayıs annelerınden bayanssulusmile
bence yaz bı dılekce .......personel müdürlüğüne şu tarıhte dogum ıznım bıtmıs olup,günlük 1,5 saat sut ıznımı toplu olarak cuma gunu kullanmak ıstıyorum gereğinin yapılmasını arz ederım falan dıye yaz ımzala ver buaksam
bı sansını dene bakalım ne dıcekler
ayy nebilim hiç aklıma gelmedi... Mayıs analarına bakmak...
Ben cuma değilde çarşamba düşündüm. Daha iyi olmazmı...
Barana da iyi olur.. 2 annem + 1 ben + 2 annem +2 ben
şırvan hiç aklıma gelmedı sabahtan berı senı burdan aramak anladım sımdı konusamadıgın konuyu cagırsana seker benı mayıs annelerınden bayanssulusmile
bence yaz bı dılekce .......personel müdürlüğüne şu tarıhte dogum ıznım bıtmıs olup,günlük 1,5 saat sut ıznımı toplu olarak cuma gunu kullanmak ıstıyorum gereğinin yapılmasını arz ederım falan dıye yaz ımzala ver buaksam
bı sansını dene bakalım ne dıcekler
cumartesi tatilse cuma mantıklı.
iyi gelır calısmak basta cok ozluyosun ama bırazda dınlenıyosun işe gelınce ama cok yorulacaksın o allahın emrıolumunekankayizsmile
sagmadınmı bugun hıc gögsünü
silerler canım o işyerine bağlı bende 5 yıl özel sektörde çalıştım patronun eşine yalakalık yapmadım diye çık git dediler bana bayramlarda bile çalışırdık ama şükür kurtuldum ordanvay anasını silmişler seni..
abicim 5 yıl emek vermişsin bu işe.
insan hatır olarak bari bişeyler yapar.
bölüm değişikliği öyle kolaymı oluyor hoop diye.
bak şimdi çok kızdım.
yol evet sorun sana fedakarlık düşüyor.biraz haşatın çıkacak..
GÖĞÜslerİn dolmaya baŞladı...
3-4 saat sonra anca oĞlum lukur lukr emecek..
Uslu oĞlum benİm duruyormuŞ.. Anamda merak etme dİyor..
Özledİm keratayı...
Ama bİraz nefes aldım.. Bu gerÇek....
Ayyy ne yapım allahın bİldİĞİnİ.. Sİzdenmİ saklıcam..
silerler canım o işyerine bağlı bende 5 yıl özel sektörde çalıştım patronun eşine yalakalık yapmadım diye çık git dediler bana bayramlarda bile çalışırdık ama şükür kurtuldum ordan
sütünü sağmayacakmısın şirvan sağarsan kesilmez diye biliyorum , nefes aldım demişsin baran duymasınnnn kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?