2009 Nisan Anneleri

tabi çalışınca akşam organizasyonlarının hepsini iptal ediyorsun. çocuğunla vakit geçirmek istiyorsunn

arkadaşlar maalesef kağanı hastaneye aldılar.eve ihtiyaçlarını almak için geldik.

rota virüsü kapmış.aşısını olduğu halde..

2 ile 10 gün arasında yatacakmış..

dua edin lütfen ..hemen iyileşsin kuzum..

gidiyoruz..

geçmiş olsun canım neden oluyorki rota virüs mikrop mu almış

ayy senin kocada ne gezgiç kız şirvan:))

sorma bacım sorma.. Adama gezme de başka bişey deme..(tabii arkadaşsız asla)

canım çok geçmiş olsun...
Canım kağanım kıyamam..
Keşke onların yerine biz yatsak..

Eeee ne oldu şimdi bu aşı işii. O kadar da para verdik..

SÜt ıznı ıŞını bÖlÜm mÜdÜrÜne sÖyledım...

Tamam genel mÜdÜrle konuŞum... Dedı..

Tam gÜn olarak dedım.. Haftada 1 gÜn gelmıyeceĞım dedım..

ayşe üzüldüm cnm yaa ama şok da oldum yani aşı ne işe yaradı o zaman hemen iyileşsin kağancık dualarımız sizinle

hoppala ne rotavirüsü ya nerde kaldı 300 milyon ...( güzel saçlı güzel yüzlü kaan tez zamanda iyi ol emi kuzucum...ayşe çok geçmiş olsun tekrardan dua etmezmiyiz hiç inş. tez zamanda sağlığına kavuşup evine döner....
şirvan otur evde valla bak....çalışma gibi bir zorunluluğum olmasa tek bir dakika durmam ama 2 yıl en azından çalışıcam.....gerçi sen zor zamanda başladın kışın daha zor yazın biraz daha iyi ama evinde bakan biri olması lazım yoksa böyle götür getir o kadar zor ki....yaklaşık 7,5 aydır çalışıyorum doğumdan sonra son 2 haftası kayınvalidem bizde kalıyor böle daha rahat ama götür getir olunca çok güç....yinede Allah yardımcın olsun en azından çok tak ederse eyvallah deme imkanında var...

çok üzüldüm ya allahım çok çabuk şifa versin duamızı eksik etmicez iyi haberlerini bekliyoruz

öyle tabii canım.. baktım olmuyor... çıkacam...
süt izni muh. söyledim.. sende sosyal hakçı oldun dediler.. dedim napim .. neyse hakkım o .. çoçuk bu başka bir şey değil....

tüm dualarımız kaağan ve onun gibi hasta tüm bebişler için..
inş . en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar....

cok cok cok gecmis olsun canim yaaa RABBIM YANINIZDA OLSUN SIFALAR VERSIN

valla aşısını olduğu halde nasıl oluyor gerçekten
GERCEK TEN MI BIDE ASISINIDA OLDU YANI ALLAH ALLAH nasi oluyoki canim

kagani duyunca DALDIM HEMN BI MERHABA DIYEMEDIM YA
selamun aleykum canlarim
bugun canim cikti salonu hallettim
koltuklari haliflexleri camlari sildim ama bande bittim yani
ne olacakki tam bitti ddim bi dondum oglanlar ellerine almislar biskuviyi dolaniyolar cildirdim bi anda
yemekten sonrada odalara dalcam yarinda mutfak banyo tuvalet girdik mi pazara misafir alabilirim artikin tabi kaynim gelmezse amannnnnnn bak kapilarda yeni geldi aklima kucucuk evde 10tane kapi var oyoyoyoy neyse yaparim ne ki is benden korksun dimiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…