esen proğram geldi indiriyorum şimdik çok sağol
arkadaşlar maalesef kağanı hastaneye aldılar.eve ihtiyaçlarını almak için geldik.
rota virüsü kapmış.aşısını olduğu halde..
2 ile 10 gün arasında yatacakmış..
dua edin lütfen ..hemen iyileşsin kuzum..
gidiyoruz..
merhaba! benimde 9 nisanda 2009 dogum tarihli bir elam var siteyi yeni gördüm
kizimin iki tane disi var altta.kizimin kilosu bana cok az geliyor 6950 gram.
sizinkiler aceba kac kilo. ek gida olarak neler yediriyorsunuz?
ela hic emmedi 4 ay anne sütünü pompayla cekip verdim kilo alamadigi icin hazir mamaya gecmistik ama hala kilo almakta zorlaniyoruz..
simdiden paylasim icin tesekkürler
ben de merak ediyorum.Ya şu karısını zayıf manken gibi isteyen adamların vücutları ne halde acaba,çok merak ediyorum.Sanki kendileri üçgen vücutlu kaslı göbeksiz adamlar.
maşallahKızım 10 aylık olmuşşşşşşşşşş
Ne çabuk:-(
anladımmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenvalla elif biz 10 a kadar oturduk bana ii geldi fotoğraflara falan baktık kaynattık hihihi
sultancım dedımya onu okuldan çıkarttıracaksın benım bildiğim
eşimde traş oluyor şimdi geldimi ben kaçar anladınız sizvereliniortak
bende gidememmm uzakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkBıM de bas öğren diye bir oyuncak var,o da güzele benziyor,ama ben gidemem ki:-((
inşallah gece hep aklımdaydı sabah uyandım eşime anlattım.........Ben de çıkıyorum.ıyi geceler!!
Ay şimdi aklıma geldi ya,Ayşe ler hastanedeler mi yani şu anda:-((
Allah ım sen Kağan ı tez zamanda sağlığına kavuştur inşallah!
off cok zorr zamanın cogu servisteeeeeeeeeKaĞan nasıl oldu acaba bır geÇmıŞe bakınım
bu arada dÜn akŞam servısle saat 20:15 de eve vardım..
Sabahta 06:45 bındım - 08:30 da ıŞe geldım ....
Hemen de gelır gelmez .. BÖyle servıs olmaz dedım. 2 tane servıs ayarlanmasını talep ettım..
Bakalım .. Eger bır deĞıŞıklık olmazsa ben bu Şekılde devam edemıyeceĞım kesın..
günaydınn..iyi kaynatmışsınızz..
melekcim çok geçmiş olsun cnm..
ela nezle olmuşş,burnu da akıyo balgamlı öksürüyo bi de ama allaha şükür ateşi yok dr a gitsek mi karar vermedim,aşıı öksürmüyo şu an artar mı bilmem,balgam söktürücü şurup falan verir belki oof bilemedim..
ok canım.. önemli değil..
çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlar kendinii.. çok üzüldüm..
hoş geldin cnm.
ben de merak ediyorum.
melek geçmiş olsun cnm..
bu arada günaydınnnnnnnnnnn...................
KaĞan nasıl oldu acaba bİr geÇmİŞe bakınım
bu arada dÜn akŞam servİsle saat 20:15 de eve vardım..
Sabahta 06:45 bİndİm - 08:30 da İŞe geldİm ....
Hemen de gelİr gelmez .. BÖyle servİs olmaz dedİm. 2 tane servİs ayarlanmasını talep ettİm..
Bakalım .. Eger bİr deĞİŞİklİk olmazsa ben bu Şekİlde devam edemİyeceĞİm kesİn..
öğrenci dedin de aklıma geldi elif bu gençlerin türkçesi ne böyle geçen benim kuzen bişey baylaşmış yorumları anlamakta zorluk çektim "süper yhaa bhayıldım knki" bu ne demektir yaa ayna karşısında kendilerini resim çekmeler aptal aptal pozlar öğretmenlere karşı kurulan gruplar işte şu okuldan şu öğretmene gıcık olanlar diye geçen bitanesine baktım gebze end. mes. lis. den adama bariz sövmüşler.
gençlerde vatan millet bilinci din iman hiçbir değer kalmıyor git gide
bugün okudum gurbetçi gençler anıtkabirde deftere küfür yazış Atatürke.off allahım nasıl bi nesil geliyo
KaĞan nasıl oldu acaba bİr geÇmİŞe bakınım
bu arada dÜn akŞam servİsle saat 20:15 de eve vardım..
Sabahta 06:45 bİndİm - 08:30 da İŞe geldİm ....
Hemen de gelİr gelmez .. BÖyle servİs olmaz dedİm. 2 tane servİs ayarlanmasını talep ettİm..
Bakalım .. Eger bİr deĞİŞİklİk olmazsa ben bu Şekİlde devam edemİyeceĞİm kesİn..
Bende telefon numarası yok.urla, Esennn+, SEAASIA, TugbaEcrin, ŞİRVAN+
kaganı merak edıyorummmm
ayşeyi biri arasaya benım kontrum yok
kızlar benım cep telimd degişti................
günaydın kızlar foto var m ı bursalılardan nereye ekleniyordu of geçmişe bakmadan bi sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?