2009 Nisan Anneleri

KaĞan nasıl oldu acaba bır geÇmıŞe bakınım

bu arada dÜn akŞam servısle saat 20:15 de eve vardım..
Sabahta 06:45 bındım - 08:30 da ıŞe geldım ....

Hemen de gelır gelmez .. BÖyle servıs olmaz dedım. 2 tane servıs ayarlanmasını talep ettım..
Bakalım .. Eger bır deĞıŞıklık olmazsa ben bu Şekılde devam edemıyeceĞım kesın..

bursanın ufak tefek olmasada havalı kuşları:))
fena kıskandım
içim eridi:))
süpersiniz kızlar..
bizim minik kuşlarda harika hepsini ayrı ayrı kokluyorum bayıldım...

keşke aydındada böle kalabalık bir grup olsa.

günaydınn..iyi kaynatmışsınızz..
melekcim çok geçmiş olsun cnm..
ela nezle olmuşş,burnu da akıyo balgamlı öksürüyo bi de ama allaha şükür ateşi yok dr a gitsek mi karar vermedim,aşıı öksürmüyo şu an artar mı bilmem,balgam söktürücü şurup falan verir belki oof bilemedim..

şirvann tatlım servislerde geçecek ömrün ya..
akşam çok geç bi saat bence.

elaya geçmiş olsun denizcim bizde aynı olmuştuk doktorumuz gelmenize gerek yok demişti kongest diye bir şürüp verdi birde burun için sprey iyiyleşti allaha şükürr

esen proğram geldi indiriyorum şimdik çok sağol

ok canım.. önemli değil..

çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlar kendinii.. çok üzüldüm..

hoş geldin cnm.

Ya şu karısını zayıf manken gibi isteyen adamların vücutları ne halde acaba,çok merak ediyorum.Sanki kendileri üçgen vücutlu kaslı göbeksiz adamlar.
ben de merak ediyorum.

melek geçmiş olsun cnm..

bu arada günaydınnnnnnnnnnn...................

işe bugün 20 dk erken gelmişim.. ben geldikten sonra bir yağmur yağdıı..
gelenlerin hepsi ıslanmışş....
iyiki erken varmışım...

Kızım 10 aylık olmuşşşşşşşşşş
Ne çabuk:-(
maşallah

anladımmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

BıM de bas öğren diye bir oyuncak var,o da güzele benziyor,ama ben gidemem ki:-((
bende gidememmm uzakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Ben de çıkıyorum.ıyi geceler!!
Ay şimdi aklıma geldi ya,Ayşe ler hastanedeler mi yani şu anda:-((
Allah ım sen Kağan ı tez zamanda sağlığına kavuştur inşallah!
inşallah gece hep aklımdaydı sabah uyandım eşime anlattım.........

off cok zorr zamanın cogu servisteeeeeeeee

sagolun kızlarrr

ege artık ege diye seslenıyorr

gel diyorr ay nekadar mutluyummmmmmmm

cenesi durmuyor hep konuşuyorr başka şeylerde arapca hehalde digerlerini anlayamıyoruzzzzzzz

kahvaltısı yaptııı

11 gibi uyatacagım cok yagmur vat burdaaa

urla, Esennn+, SEAASIA, TugbaEcrin, ŞıRVAN+

kaganı merak edıyorummmm

ayşeyi biri arasaya benım kontrum yok
kızlar benım cep telimd degişti................

günaydın kızlar foto var m ı bursalılardan nereye ekleniyordu of geçmişe bakmadan bi sorayım dedim

ayyy aman kzılar ağzınızı hayra açın valla inş yoktor öyle bebek felan bir test alıyımda yapıyım barii

aldım sekerım notunu hadı hayırlısı bakalım 4gun calısırsan valla super olucak kı verıcekler gıbı hadı hayırlısı

ılk gun baya kotu gecmıs kocana söle arabaya tüp taktırsın gamyoncuiremsuonunla gıt gel böle olmaz yahu en son eve bırakılıyosun hiç dinlemezsınkı bölee nezaman yemek yapıcan nezaman baranla ılgılenıp kendıne vakıt ayıracan zor.sız bu kışı annende gecırırısınız gıbı gelıyor bana

günaydınnnnnn herkezeeeeeeeeeeee........:lepi:

Tuğba hissettiklerini aynen hissediyorum canım,bir de içlerinde olunca içim yanıyor valla.
Ay ben de facebookta bir öğrenicimin fotolarını gördüm,bir kızla fotolarını gördüm,bir pozlar görsen,lezbiyen gibiler,Aman Allahım...
Geçen okulun son günü dediler foto çekelim sizinle,neyse çektik,bir baktım ki ,yanımda ne pozlar vermişler,saçlar öne atılmış,yamuk bir şekilde ,acayip acayip..

O ne ya Şirvan,Bursaya gelirdin o kadar saatte.

urla, Esennn+, SEAASIA, TugbaEcrin, ŞİRVAN+

kaganı merak edıyorummmm

ayşeyi biri arasaya benım kontrum yok
kızlar benım cep telimd degişti................
Bende telefon numarası yok.

günaydın kızlarrr...........
ege gece sık uyandı.
sabah eşim egeyi alıp oturma odasına gelmiş.bende 07:30 da kalktım.
uykusuzum çokkkkk..........

Dün hep dedik ya,keşke herkes olsaydı,o kadar istemişim demek ki,rüyamda gördüm herkes birarada)
Biz çıkıyoruz ,bizim Buralılardan biri ağlıyor,öbür Bursalı da onu teselliye gidiyor:-D
Ben sürekli bu diş nasıl çıkıyor,çıktı da ben mi göremyorum acaba diyorum ya,Ela ağlıyordu,onu güldürmeye çalışıyorum,sonra onun üstten pırtlayan dişini görüyorum,Aaaaaa,demek böyle oluyormuş diyorum)Bir de Ela nın hani başında birşey bağlı bir fotosu vardı ya,onu öyle gördüm)
Rüya işte!!!

Bide Deniz,Ela nın üst dişi yeni çıkıyordu dimi,onu bile görmüşüm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…