2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, EDAAAA

kimseler yok...... bende cıkayım bariii

yok cnm bi kısa kollu badiyleydi bi de pijama vardı altında şimdi yatırdım.. 37 ye kadar düştü şükür ama gece nöbetçiyiz bakalım inşallah çok fırlamaz..
sende saol intellecta ewet kızlarımız adaş :) ela üşüttü sanırım öksürüyo,burnu akıyo,şimdide ateş..
kimse yok tek başımayım valla koca topicte hem de bu saatte..

denız geçmış olsun canım şımdı okudum,ateş düşürücü kullanacaksan dönüşümlü kullanacaksın daha ıyı etkı edıyor deneyımle sabıttır aklında olsun,kağancık nasıl oldu acaba

denizcim geçnmiş olsun

bende bugün evi temizledim kociş gitti
annem demire baktı
4.dişte geliyo sanırım yine mızmız
ebru şallıyla pılatese başladım süper bişey
2 günde değişikliği farkettim
kendimi daha dinç hissediyorum
tabi kas ağrılarımda oldu :)))

şimdide demiri yıkayıp yatırıcam inş. gece uyur

denizcim elaya çok geçmiş olsun inş.ateşi hemen düşer .....

bime gittim bas öğren aldım oğluşa 6 tanede domestos sprey aldım,yürüteç çok dandik benim oğlan sığmaz ona ben yusufa istoçtan çok daha kalitelisini 20 tl ye aldım

şöylekı şeker mesela dolven ve başka bır marka 4 saatte bır kontrol edıp verıyosun ya dönüşümlü verırsen bırısıne bağlı kalmayıp daha ıyı sonuç alıyosun,açıklayabıldımmı,bır ondan bır dığerınden hoş gerek kalmasın ve hemen ıyıleşsın bebışler

bas öğren güzelmı benım kız blg tuşlarına parmakları takıyor tıkır tıkır söküyor valla onun ıçın gıremıyorum gündüz,uyurken bakıp çıkıyorum,belkı uyduruk oyuncak blg takar dedım çıkıp bakacam daha hey yavrum hey

tsk ederim öslem anladim simdi.. benim cocuk doktorum ibuprofen verdi elaya asi oldugu zaman 38 oldugunda ver .. ama enfeksiyonlarda 39 da bile bisey vermek gerekmiyor demisti..

sizin doktorlar neler diyor bu konularda merak ediyorum sonucta ates cikinca hemen huzursuzlaniyoruz hepimiz..

ben evde bulunsun dıye dolven almıştım dr.da ıbuprofen verdı geçenlerde ateşlendı dr. gıttık ertesı gün dönüşümlü kullan dolvenle dedı,ışe yaradı,daha sonra kuzenımle konuşurken oda aynısını söyledı,onun kızı akdenız ateşıne sahıp süreklı ateşlı ve dolvenden şaşmam dıyor onlar alışmışlar panık yapmıyor,ateşte şurup verdıkten sonra arası 4 saatı bulmalı o arada fazla gıydırmeyecekmışız hepımızın bıldığı gıbı ama çokta açıp üşütmeyeceğız bu arada kasık ve koltuk altlarına kompres yapacağız dıye bılıyorum ben,bızımkı dış çıkarmadı henüz şımdıye kadar 2 sefer ateşlendı ılkınde kara cahıl oldum bıldığımı unuttum ınanın,rabbım korusun mınıklerımızı,ıçım tıtrıyor,yanı bendede bu ara bı sulugözlülük anlatamam,resmen med-cezır sınırlerımmı yıpranmış nedır

slm kızlar evdeyim orayı burayı top anca oturdum kerem yaramazıda hala ayakta

ya bende baktım bi kaç kere yapayım diye o kadının spor yaparken püfffffffff püffffffff yapması beni deli ediyo yaklava:

elanın ateşi 38.5 u geçti fitil attım
ayy canım inşalah iyileşir bir an önce

bizde istıyouzda soguk havalar üşümesin kuzucuk diye bklıcez bırz daha........

ilk sacı sakla kız ben saklıcam azcıkkk

ben ilk kestiklerimi hep sakladım
hee bu arada göbek bağların ne yaptınız?

bende bas öğren aldıımm
demir ineğin tuşuna bastıkça çıldırıyo çığlık atıyo

eet sultancım ilk önce bende uyuz oluyodum
ama kendimi sadece pilatese odakladım
çünkü bu göbüşten artık kurtulmam gerek
ve bunuda sadece pilatesle yapabilirim
hareketleri çok güzel
2gündür bi hayli iyi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…