slm kızlar evdeyim orayı burayı top anca oturdum kerem yaramazıda hala ayakta
ya bende baktım bi kaç kere yapayım diye o kadının spor yaparken püfffffffff püffffffff yapması beni deli ediyo yaklava:
ayy canım inşalah iyileşir bir an önce
ben ilk kestiklerimi hep sakladım
hee bu arada göbek bağların ne yaptınız?
5kere falan değiştiriyorumdurkızlar bebişlerinizin altını kaç kere değiştiriyosunuz
inşallah işe yarar bende tyapayım dedim yok anacım yapamadım o püff püfflerinden dolayıeet sultancım ilk önce bende uyuz oluyodum
ama kendimi sadece pilatese odakladım
çünkü bu göbüşten artık kurtulmam gerek
ve bunuda sadece pilatesle yapabilirim
hareketleri çok güzel
2gündür bi hayli iyi hissediyorum
ben dün lahana suyuma başladım,71 kıloyum benımde toparlanmam lazım,boyum 1.75,şöyle bır 10 kılo versem süper olur,ay hep ben yazdım he,susuyorum
salun kızlar yaa akşam uykusuna 9 da yattı 10 da kalktı oturuyo burnu çoook tıkalı uyuyamıyo( nasıl uyucak bu gece bu çocuk yaa..9 da serum fizyolojik sıktım açıktı burnu 1 saat olmadan dolmuş yine
yok canım benımkı 7,5 ay emdı sonra bıraktı,evet süt verırken olmuyor ışte sen şallıyla spora hehehehe ,kıs daha ıyı spor yapmak,ben çok memnun kalmıştım söylemıştım daha önce şort ve lahan suyuyla 13-14 kılo vermıştım ama 5 yıl önce,yıne olur yavaş yavaş hemen almadıkkı hemen verelım demı,
h çiftliği bitti gelir ahali yavaş yavaş yusufta kucağımda lamba açıp kapıyor sevinç çığlıkları atıyor kapatınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?