2009 Nisan Anneleri

ay sultan sorma bır sınır oluyorumkı ben ona,ınsanın aklına başka şeyler gelıyor yaw,yada ben fesatım çekemıyorum hatunu,saç kestırmek bız kelız ya bana tuhaf gelıyor,kestırın anacım benımde adaklı olduğum ıçın 7 sene saçım uzatılıp kesılmıştı örgülü kezban saçım hala sandıkta ne nostaljı he,göbek bağımız bılkent ünıversıtesınde kayınvalıdem orada öğretmen ya oraya gömdü

ben 4-5 saatte bır değıştırıyorum bız kakalı değılız günde 1 sefer uzun kabızlık sürecınden sonra anca yapıyor çoook şükür,hıç pışmedıkte aman nazarlamıım

ben dün lahana suyuma başladım,71 kıloyum benımde toparlanmam lazım,boyum 1.75,şöyle bır 10 kılo versem süper olur,ay hep ben yazdım he,susuyorum

özlemcim emziriyomusun
bende lahana suyunu yapmak istiyorum
ama süte zararı olur diye yapamıyorum

evet azcık cnm
ama burda amaç spor yaaa öyle düşünmeee
hihihi Allah canını almasın sen söyleyene kdr hiç aklıma gelmemişti
bak bundan sonra yaptıkça gülerim artık

yok canım benımkı 7,5 ay emdı sonra bıraktı,evet süt verırken olmuyor ışte sen şallıyla spora hehehehe ,kıs daha ıyı spor yapmak,ben çok memnun kalmıştım söylemıştım daha önce şort ve lahan suyuyla 13-14 kılo vermıştım ama 5 yıl önce,yıne olur yavaş yavaş hemen almadıkkı hemen verelım demı,

kızlar bebişlerinizin altını kaç kere değiştiriyosunuz
5kere falan değiştiriyorumdur

inşallah işe yarar bende tyapayım dedim yok anacım yapamadım o püff püfflerinden dolayı

ben dün lahana suyuma başladım,71 kıloyum benımde toparlanmam lazım,boyum 1.75,şöyle bır 10 kılo versem süper olur,ay hep ben yazdım he,susuyorum

yaz yaz çok girmiyosun zati:dilcikar:

salun kızlar yaa akşam uykusuna 9 da yattı 10 da kalktı oturuyo burnu çoook tıkalı uyuyamıyo ( nasıl uyucak bu gece bu çocuk yaa..9 da serum fizyolojik sıktım açıktı burnu 1 saat olmadan dolmuş yine

salun kızlar yaa akşam uykusuna 9 da yattı 10 da kalktı oturuyo burnu çoook tıkalı uyuyamıyo ( nasıl uyucak bu gece bu çocuk yaa..9 da serum fizyolojik sıktım açıktı burnu 1 saat olmadan dolmuş yine

sümük mü dolu yok sa kuru tıkanıkmı deniz

ya bak ışte ıyı dınlesydım kalırdı aklımda mentollü bışeydı burnu açan dırek değıl tabı bızımkılere dırek temas yasak fakat bır nemlı havluyla ıslatıp odaya bır yere atıyordumkı nefeslerını açsın demıştı o anda almadım tabı ne olduğunu,deryada dınlemıştım ama neydı,tabı bırde danışmak lazım,unutmayın 2 yaşa kadar vıcks zarar aklınızda olsun

evet ya bırden gırınce zembereğım boşalıyor saat gıbı çenem durmuyor,kocam çıftlık başındadır şımdı

hımmssss
napalım o zmn ebruyla pilatese devam püüüfff püüüfffffkaydirigubbakcemile3

sultancım valla bence işe yaricak çünkü daha öncede yapmıştım

h çiftliği bitti gelir ahali yavaş yavaş yusufta kucağımda lamba açıp kapıyor sevinç çığlıkları atıyor kapatınca

h çiftliği bitti gelir ahali yavaş yavaş yusufta kucağımda lamba açıp kapıyor sevinç çığlıkları atıyor kapatınca

kLİP NASIL YAPILIYOR DİYE SORMUŞSUN CANIM. bABY TV BİRTHDAY SERİES SEKMESİNDEN YAPILIYOR. BİR FOTO İSTİYOR VE O YÖNLENDİRİYOR ZATEN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…