kLİP NASIL YAPILIYOR DİYE SORMUŞSUN CANIM. bABY TV BİRTHDAY SERİES SEKMESİNDEN YAPILIYOR. BİR FOTO İSTİYOR VE O YÖNLENDİRİYOR ZATEN.
yarama basmaaaaaaaaaaaaaaslm kızlar evdeyim orayı burayı top anca oturdum kerem yaramazıda hala ayakta
ya bende baktım bi kaç kere yapayım diye o kadının spor yaparken püfffffffff püffffffff yapması beni deli ediyo yaklava:
ayy canım inşalah iyileşir bir an önce
ben ilk kestiklerimi hep sakladım
hee bu arada göbek bağların ne yaptınız?
4-5 kerekızlar bebişlerinizin altını kaç kere değiştiriyosunuz
senın kociş kafayı yemiş baceyle dogusu bende yedime o benden beterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrevet ya bırden gırınce zembereğım boşalıyor saat gıbı çenem durmuyor,kocam çıftlık başındadır şımdı
sen bilirsin ama uyu benc kedin için......ecrin sonunda uyudu ama benim pilim bitti.yıkadım hemen uykusu geldi birkaç saat deliksiz uyusa keşke bugece..
ya çooook yorgunum ve uykum var ama beyaza şebnem ferah çıkacakmış.yeni şarkılarını canlı canlı dinlemek var ne yapsam bilemedim
canım cevap verdiğin için sağol deniycem......maşallah oğluşun çok yakışıklı
aysuncum aynen bende senin gibiyim
göbüşcük kaldı
ayva göbüşü
bende demir uyuyoken gidip yatayım en iyisi
iyi geceler herkese
bu gece bütün bebişlere nur yağsııınnn
veee hepsi hiiç uyanmadan sabaha kdr uyusun inş.
aysuncum aynen bende senin gibiyim
göbüşcük kaldı
ayva göbüşü
bende demir uyuyoken gidip yatayım en iyisi
iyi geceler herkese
bu gece bütün bebişlere nur yağsııınnn
veee hepsi hiiç uyanmadan sabaha kdr uyusun inş.
nerde soğuk alıyor ya ela dışarıda çıkmıyorsunz yerlerde emekliyo ondan mı acaba deniz?
hasta olmasalar ne olurdu
kızlar önerdiğiniz ilaç ecrinin ağzındakileri geçirdi bile.az önce yine ilaç süreyim dedim 2 3 tane minik kalmış.çok sağolun ecrin öpüyor teyzelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?