2009 Nisan Anneleri

sÜpersınız ya..
sultan maŞallah gezmelerde bıle yetıŞıyorsun canım.

Hain dom domlaaarrrrrrrrrrrrr
ınsan bize de haber verirdi di mi,bizim başımız kel miiiii???????
Buluşmuşlar,bide utanmadan foto koymuşlar..Özencik yapar gibi))))))))

Tuğba ,oyuncak sepeti bulursan bana da haber ver olur mu,biz de aynen çamaşır sepetini kullanıyoruz iihihihiii
Koçtaş ta falan gördüm ama pek hoşuma gitmemişti.

Bu arada selam,son sayfayı okuyabildim ancak.Gezmeye gidecez bizim kız uyanınca,normalde bir yere giderken duş almadan çıkmam,ama bugün buraya girebileyim diye duş muş yapmayacam)
Burada da hava günlük güneşlikti sabahtan,ben de Miray ı arabasına koyup 2 tur attım,parka götürdüm onu salladım,daha doğrusu kucağımdayken ben sallandım eheheheheee ınanılmaz hoşuna gitti ama,hatta salıncaktan inerken mızmızlandı.Gelince de yoğurdunu yemeye dayanamadan uyudu yavrucum.

Ben de bir taraftan geçmişi okuayyaım,bir taraftna da buraya yetişeyim diye 2 sayfa birden açmıştım,hiç konuşulmamış ki)

Hain dom domlaaarrrrrrrrrrrrr
İnsan bize de haber verirdi di mi,bizim başımız kel miiiii???????
Buluşmuşlar,bide utanmadan foto koymuşlar..Özencik yapar gibi))))))))

haberli bişey değildi ya dün gece 12 de karar verdim vallahi sabahın 9unda geldim :))

dede de gelsin başıma kayınvalide yetiyor zaten bi kayınpeder eksik :)))
yazın emekli olacak inş. canım ozaman buraya taşınacaklar beraber
siz ayarlayın buluşma işini 1 saatliğine falan gelebilirim belki

afiyet olsun şirvan

saol şekerler.....

dede de gelsin başıma kayınvalide yetiyor zaten bi kayınpeder eksik :)))
yazın emekli olacak inş. canım ozaman buraya taşınacaklar beraber
siz ayarlayın buluşma işini 1 saatliğine falan gelebilirim belki

buluşma olursa tabiii..bekleriz seni.. yaseminsiz olmaz

yasemin bebeğin keyfi iyiymiş konuştuk anane ile. çorba yemiş biraz biraz da yoğurt
şirvan barana annen mi bakıyor

kızlar okuyorum arada ama yazack keyfim ve gücüm yok..ama ecemle keremin foto çok güzel maşallah söylemeden geçemedim..

Gezmeye gidecektik güya,ama Miray Hanımın uyuyacağı tuttu bugün de,annemle buluşup gidecektik,ama o hazırlanıyormuş evde,o hazırlanıp evden çıkana kadar uyandı uyandı,yoksa kaldık :-((

sultan sormuştum ama görmedin sanırım bu burun aspiratörünü yaparken kerem ağlamıyo muydu..ela çok ağlıyo kaçmaya çalışıyo

Sultan sen döndün mü hala Tuğba da mısın yoksa??
Tuğba burda yok sen varsın,ne iş)

Miray daha yeni uyandı,bu saatten sonra gitsem mi ki acaba??
Annem gitti,biraz da tavır yaptı,onla gitmedik diye,ama napiiim,uyuyan çocuğu uyandırsamıydım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…