2009 Nisan Anneleri

yakınsa gideceğin yer git valla...
ben gezmek isteğindeyim de yapamıyorum ya seni destekleyeyim bari yerimseniben

Aslında çok yakın değil,ama annem bozuldu ya,ondan gitsem mi ki diyorum.

git git hatta kimse eve girmesin....:)) benim kızda geziyormuş nenesiyle...tabi nasılsa geceye alem var şimdide gezmelerde.....aferin yasemine nine değişikliğini atlatmış kuzucuk...

Tutmayın beniiiiiiiiii
hemen kuzucumu giydireyim..
Ay sizde de bu giyinme faslı olaylı mı geçiyor,çocuk feryat figan ağlıyor ya,giyinirken:-((

ohhhhhhhhhh gezdık geldık selenle 2 saat turladık orası senın burası benım bu kız tam gezentı valla bebek rabasında gezsın gıkını çıkarmıyo şimdi yoğurdunu yıyıp yatırcam hava burda çok guzeldı ama şimdi bozdu gıbı yağmur yağdı yağacak selene sueter başlıcam dışarı çıkmışken yun aldım bali sinirimi ondan çıkarır dejarsz olurum
elıf gıtseydın keske annenınde gönlü olurdu
idil hanımda gezıyo ne guzel
ela selende ağlıyo aspırotorden nefret edıyo bende eğer kuru değilse kulak pamuğunla temızlıyorum en azından onla ağlamıyo

ben gıyınıksem selen gıkını çıkarmıyo anlıyo gezmeye gıdılıcek ama değilsem can hıraş gıydırıyom zorla

aynen elada giyinmekten nefret ediyo..hele bu ara ishal günde 6 kere kak ve hepsi kıyafetine geçiyo giyinme fobisi arttı iyice.ama soyunsun ses yok :)
yaa seher bi biiz değil demkki..bizim ishalde dişten değilmiş salgın varmış bu ara..kusma ,ishal,öksürük,burun akıntısı ama ateş yapmıyomuşş ,dr dedi..bizde bi kusma yok..
beni de arkadaş çağırdı ama elanın uyku saatine geldi maalesef yoksa çok ihtiyacım vardı gezmeye

ya bende elanın uyku saatine göre ayarlıyorum herşeyi.yksa zaten çok mızmız olur yapacağım şeyden de keyif alamam diye,elif de ööle anlaşılan sizde öyle misiniz biz mi abartıyoruz ki..ne biliim geçmişten gelme bi uyku problemimiz olunca yeteki uyusun diyorum..

aynı denız onun uyku saatıne göre evden çıkarım yada gerı dönerim gezmekten uyumassa çok huysuluk yapıyo

tutmayın beniiiiiiiiii
hemen kuzucumu giydireyim..
Ay sizde de bu giyinme faslı olaylı mı geçiyor,çocuk feryat figan ağlıyor ya,giyinirken:-((

ege pantolonunu giydirirken değil ama kazağını ve montunu giydirirken ağlıyor

ayyy aynen baran.. Sıpayı çıplak bırak öğle mutluki...
Yaz gelsede bir sıpacık çıbıldak gezsin....

selam kızlar
giremedim bi süredir. demiştim katiplik sınavına çalışıcam diye. f klavyeye geçtim ancak harflerin yerini öğrendim.artık bol bol yazmam lazım. burdan hiç çıkmam artık.
hava burda da çok güzel içim gitti dışarı çakmak için ama çalışmam lazım.selen yine annemde.
ayşeden haber çıktımı kızlar kağan nasıl oldu acaba hep aklımdaydı,
giyinme konusunda selen de aynı. çıkarırken çok mutlu ama giyinirken kıyamet kopuyo. hele altını değiştirmek bu ara kabusa döndü

hele bir yaz gelsin..işten 6.30 ta geldiğim gibi idili alıp park bahçe allah ne verdiyse saat 12 ye kadar perişan etmeyi planlıyorum belki o yüzden sızar kalır:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…