2009 Nisan Anneleri

hele bir yaz gelsin..işten 6.30 ta geldiğim gibi idili alıp park bahçe allah ne verdiyse saat 12 ye kadar perişan etmeyi planlıyorum belki o yüzden sızar kalır:))

kaydirigubbakcemile3 gülşen o seni perişan edip eve dönüyomu :bbo: aman ağzımdan yel alsın delikafadulden

hele bir yaz gelsin..işten 6.30 ta geldiğim gibi idili alıp park bahçe allah ne verdiyse saat 12 ye kadar perişan etmeyi planlıyorum belki o yüzden sızar kalır:))
süper fikir tuttum bunu
Alİye cumartesİ gÜnÜ programın nasıl???

Bana gelebİlİrmİsİn...
canım bişey yok gibi şimdilik. buluşmamı var. bu sefer becerelim şu işi,
tek problem selenle yola çıkmaya korkuyorum. hiç durmuyo artık arabada
saolun kızlar...

118 arayacağım...da başım şuan biraz kalabalık ...

benimde aynı şey aklıma gelmişti yaşadığı küçük yer sonuçta hastanelerden bulunabilir

hele bu yaz yürüyecekleri için ,inşallah,biz o sıcaklarda çok terleriz bu günleri ararız gibi geliyo hele benim gibi 40 derece sıcakta yaşayanlar için kafamçokkarıştı
ay düşünmesi bile korkunç...

aysenın soyadını banada atsana şirvan bulamassan hastaneden sorarız

ay evet ne güzel yürüycekler deniz
hoşgeldin mine. çok yavaş yazıyorum.nasıl hızlanıcam metin çalışıyorum artık

git git hatta kimse eve girmesin....:)) benim kızda geziyormuş nenesiyle...tabi nasılsa geceye alem var şimdide gezmelerde.....aferin yasemine nine değişikliğini atlatmış kuzucuk...

sağol canım çok yabancılık çekmez zaten kimseye karşı da. insan bi tedirgin oluyor bi de dün falan hep huysuzdu korktum.

süpersin canım çok sağol
elimde 22 metin vardı onlara çalışıyom şimdi bide senin söylediklerine bakarım. şimdiden heyecanlıyım ben inşallah sakin olurum o gün. evet kuzenim de diyo benim moralim bozulmuştu öyle görünce.çok sağol canım ilgin için
sağol canım çok yabancılık çekmez zaten kimseye karşı da. insan bi tedirgin oluyor bi de dün falan hep huysuzdu korktum.

selen de çok huysuz bu ara. özellikle uyutmaya çalışırken. çok zor dalıyo ayağımda sallatmıyo.kalkıyo ordan oraya koyuyo kafasını. en sonunda bi yerde uyuyo.yatağına götürürken ağlayarak uyanıyo itiyo beni.artık 2.30 da uyuyo bide

önemli değil inşallah kazanırsın, metinleri bıkmadan usanmadan yazman lazım sen yazdıkça metinleri yavaş yavaş aşina olacaksın böylelikle hata yapma şansın azalır , şansa ve kendine inanmaya gerçekten ihtiyacın var çünkü ticaret lisesi mezunlarıda giriyor sınava onlar 10 parmak dersini alıyorlar yani onlarla yarışacaksın bunu unutma yeter, Allah yardımcın olsun

kafana takılan şeyleri sormak için yada morale ihtiyacın olduğu zaman aramak istersen hiç çekinmeden araman için özelden numaramı da gönderebilirim ne zaman istersen arayabilirsin

alıyecım bıŞey sorcam canım
sen kımya mÜhendısısın katıplık nerden Çıktı?

ırfanda gıyınmeyı hıÇ sevmıyor aĞlıyor sankı bıŞey olmuŞ gıbı.
annemı aradım bugÜn hava gÜzel dıŞarı Çıkın dıye.
gezentı ya bızımkı sıkılmasın evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…