hele bir yaz gelsin..işten 6.30 ta geldiğim gibi idili alıp park bahçe allah ne verdiyse saat 12 ye kadar perişan etmeyi planlıyorum belki o yüzden sızar kalır:))
süper fikir tuttum bunuhele bir yaz gelsin..işten 6.30 ta geldiğim gibi idili alıp park bahçe allah ne verdiyse saat 12 ye kadar perişan etmeyi planlıyorum belki o yüzden sızar kalır:))
canım bişey yok gibi şimdilik. buluşmamı var. bu sefer becerelim şu işi,Alİye cumartesİ gÜnÜ programın nasıl???
Bana gelebİlİrmİsİn...
saolun kızlar...
118 arayacağım...da başım şuan biraz kalabalık ...
git git hatta kimse eve girmesin....:)) benim kızda geziyormuş nenesiyle...tabi nasılsa geceye alem var şimdide gezmelerde.....aferin yasemine nine değişikliğini atlatmış kuzucuk...
ay evet ne güzel yürüycekler deniz
hoşgeldin mine. çok yavaş yazıyorum.nasıl hızlanıcam metin çalışıyorum artık
süpersin canım çok sağolAliye canım sınav için metinleri buradan ulaşabilirsin Katiplik mülakatında çıkan metinler ve illere göre dağılımı (Memurlar.Net - Forum)
elimde 22 metin vardı onlara çalışıyom şimdi bide senin söylediklerine bakarım. şimdiden heyecanlıyım ben inşallah sakin olurum o gün. evet kuzenim de diyo benim moralim bozulmuştu öyle görünce.çok sağol canım ilgin içinçok çok çalışarak bence metinlere daha fazla ağırlık ver ayırt etmeden sınavda sana çok faydası olur, sakin olur kendine güvenmen lazım, yapamayabilirim dersen kaybedersin sınav ayrı bir kargaşa olacak heyecanlı sınava gireceğin yerde o kadar kalabalık olacakki herkesin elinde metin bazılarının elinde klavye insan çok strese giriyor ama sakin olursan yaparsın sınavda yanlış yazmamaya çalışacaksın yoksa siliniyor istediğin kafana takılan her şeyi sorabilirsin
sağol canım çok yabancılık çekmez zaten kimseye karşı da. insan bi tedirgin oluyor bi de dün falan hep huysuzdu korktum.
tekrar okuyunca olmadığını düşündüm, pratik yapman lazım canım hızlanman için,
aysenın soyadını banada atsana şirvan bulamassan hastaneden sorarız
özel mesaj alımın kapalı...
soyismi - öner
eşinin ismi okay
sultan sormuştum ama görmedin sanırım bu burun aspiratörünü yaparken kerem ağlamıyo muydu..ela çok ağlıyo kaçmaya çalışıyo
alİyecİm bİŞey sorcam canım
sen kİmya mÜhendİsİsİn katİplİk nerden Çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?