2009 Nisan Anneleri

kafana takılan şeyleri sormak için yada morale ihtiyacın olduğu zaman aramak istersen hiç çekinmeden araman için özelden numaramı da gönderebilirim ne zaman istersen arayabilirsin

şu anda çok yavaşım ve hemen moralim bozuldu bile
gerçekten şansa çok ihtiyacım var.
çok sağol canım gönderebilirsen sevinirim durumlardan haberdar ederim seni

ayrıca alıyecım ben senı takdır edıyorum.
hem kpss ye hazırlık kursuna gıdıyorsun hem evde klavye ÇalıŞıyorsun.
arada banka sınavları bravo

ben de annemi aradım öğlen gibi hava güzel dışarı çıkın diye annelik hep aynı :)

Esen canım gönderdiğin likten aratıyorum hatalı diyor daha doğrusu adres yok ** diye bir şeyler çıkıyor istersen e maile gönder

ben kaçar Kayra ya birşeyler yedirmem lazım acıktı
bu arada Kayra nın ikinci dişi alttan diğerinin yanından çıkacak galiba kabarmış

muhasebeden sonra en çok aldığımız dersti daktilo.....ellerin şerit değiştirirken simsiyah olur...lise yinede güzeldi...aliye sen başarırsın canım...

alİyecİm bİŞey sorcam canım
sen kİmya mÜhendİsİsİn katİplİk nerden Çıktı?
çok sebebi var denizcim
kim müh olarak istediğim şartlarda iş bulamıyorum diyelim özetle denizcim. ist. da bu işler gerçekten daha zor,

ayrıca alİyecİm ben senİ takdİr edİyorum.
hem kpss ye hazırlık kursuna gİdİyorsun hem evde klavye ÇalıŞıyorsun.
arada banka sınavları bravo
sağol canım.
artık çalışmak istiyorum ve olabilecek her yerde şansımı deniyorum
olmazsa kpss var ondada amacım öncelikli olarak kim. müh. olarak bi yere yerleşmek
bakalm hayırlısı ben bu dünyaya ders çalışmak için gelmişim galiba bu yaşıma geldim hala bitmedi
ben bile kpss ye girsem mi diyorum arada :)

ben de ales e diyorum selin

Şİrvan İŞler nasıl Şeker?
alıŞtınmı?
yok şeker yaaa....
bölüm değişikliği olduğu için sanki işe yeni başlamış gibiydim...

burdan çıkıp başka iştemi çalışsam acaba ?
2004 den beride burdayım...

bu arada süt izin işi tamam ,,, çarşambaları evdeyim 3 ay

bizim planlama müdürümüzde kimya mühendisi çok severim kendisini.
onun okul arkadşları genelde ilaç firmalarında kimyasal üreten firmalarda çalışıyorlar.
bazılarınınçalışma şartları çok iyi.

neyse hayırlısı neyse o olur inşallah.

keşke benimde çat kapı gidebileceğim oğlumun yaşıtı bebekleri olan arkadşlarım olsa burda.
haftasonları alışveriş merkezi gezdirmekten başka bişey yapamıyoruz.

spora nisan ayına kadar ara verdim kızlar..
günler biraz daha uzasın.hava aydınlansın.

Deniz canım bende işletme mezunuyum memurluk olması cezbediyor insanı farklı üniversite mezunu o kadar çok kişi varki
ben yapamazdım memurluk valla. bölümünü okudum, sınavlarına girseydim yazı işlerinde müdür veya müdür yardımcılığı da yapabilirdim ama benden hem de adliyede memur olmaz :)))
sağol canım inşallah. azimliyimdir ama bazen ondan fazlası da gerekebiliyo işte
yapacağına inanıyorum ben. azimli ve isteklisin başarırsın...

kağandan haber yok mu hala??

keşke benimde çat kapı gidebileceğim oğlumun yaşıtı bebekleri olan arkadşlarım olsa burda.
haftasonları alışveriş merkezi gezdirmekten başka bişey yapamıyoruz.
ben de çok isterdim ama maalesef kimse yok.. hatta bazen neden bu kadar yalnızım diye isyanlardayım. eşimde pazarları çıkmayı sevmez yani yaz gelip günler uzayana kadar sokağa bile zar zor çıkıyoruz...
aslında eski anne listesine göre serap bana çok yakın oturuyormuş ama yakın zamanda onu burada yada facede gördüğümü hatırlamıyorum hattaa hiç konuştuk mu onu bile hatırlamıyorum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…