önemli değil inşallah kazanırsın, metinleri bıkmadan usanmadan yazman lazım sen yazdıkça metinleri yavaş yavaş aşina olacaksın böylelikle hata yapma şansın azalır , şansa ve kendine inanmaya gerçekten ihtiyacın var çünkü ticaret lisesi mezunlarıda giriyor sınava onlar 10 parmak dersini alıyorlar yani onlarla yarışacaksın bunu unutma yeter, Allah yardımcın olsun
kafana takılan şeyleri sormak için yada morale ihtiyacın olduğu zaman aramak istersen hiç çekinmeden araman için özelden numaramı da gönderebilirim ne zaman istersen arayabilirsin
ben de annemi aradım öğlen gibi hava güzel dışarı çıkın diye annelik hep aynı :)
çok sebebi var denizcimalİyecİm bİŞey sorcam canım
sen kİmya mÜhendİsİsİn katİplİk nerden Çıktı?
sağol canım.ayrıca alİyecİm ben senİ takdİr edİyorum.
hem kpss ye hazırlık kursuna gİdİyorsun hem evde klavye ÇalıŞıyorsun.
arada banka sınavları bravo
ben bile kpss ye girsem mi diyorum arada :)
yok şeker yaaa....Şİrvan İŞler nasıl Şeker?
alıŞtınmı?
muhasebeden sonra en çok aldığımız dersti daktilo.....ellerin şerit değiştirirken simsiyah olur...lise yinede güzeldi...aliye sen başarırsın canım...
ben yapamazdım memurluk valla. bölümünü okudum, sınavlarına girseydim yazı işlerinde müdür veya müdür yardımcılığı da yapabilirdim ama benden hem de adliyede memur olmaz :)))Deniz canım bende işletme mezunuyum memurluk olması cezbediyor insanı farklı üniversite mezunu o kadar çok kişi varki
yapacağına inanıyorum ben. azimli ve isteklisin başarırsın...sağol canım inşallah. azimliyimdir ama bazen ondan fazlası da gerekebiliyo işte
ben de çok isterdim ama maalesef kimse yok.. hatta bazen neden bu kadar yalnızım diye isyanlardayım. eşimde pazarları çıkmayı sevmez yani yaz gelip günler uzayana kadar sokağa bile zar zor çıkıyoruz...keşke benimde çat kapı gidebileceğim oğlumun yaşıtı bebekleri olan arkadşlarım olsa burda.
haftasonları alışveriş merkezi gezdirmekten başka bişey yapamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?