2009 Nisan Anneleri

Playskool ılk Arabam ,,,,
Playskool Yaramaz Toplar .....

kullanan arkadaşlar biraz bilgi verirmisiniz...

valla şirvancım bizde tomy nin ilk arabası var.fonksiyonları aynımıdır ki bilmiyorum.

şirvan 11880 de yok ne ayse ne eşi elbistan hastanesındede yok aradım

biz tranpet aldık
sabah akşam 10 para ver 10 para ver çalıyoruz:))

kızlar kursa gidicem şimdi çıkıyorum umarım ayşe ile ilgili bi iz bulursunuz
denizcim benim de isteğim kim müh olarak bi ilaç firmasında üretim planlamada çalışmak ama bulamadım öyle bi iş şimdiye kadar inşallah bundan sonra olur ne diyim.
sağol fatoşçum hayırlısı bakalım

şirvan 11880 de yok ne ayse ne eşi elbistan hastanesındede yok aradım

canım ayşenin eşi ing. öğretmeni değilmiydi..
elbistanda kaçtane okul varki .... int. dolanım bakım.. öğretmen listeleri yazar belki...

hangi sınıf acaba...bunuda elif bilir...ama oda gezmede...

elif sen en iyisi akşam eşine de bir mail at.. belki okula giderse açıp bakar...

Playskool ılk Arabam ,,,,
Playskool Yaramaz Toplar .....

kullanan arkadaşlar biraz bilgi verirmisiniz...
bende ikisi de var canım...kullanıyoruz..ilk zamanlar yaramaz toplara daha bir bayılıyordu..şimdi hevesi çabuk geçiyor..araba da güzel....ben topları tavsiye ederim..butonuna basıyorsun topları havaya fırlatıyor..yere düşen topları alıp yuvasına koyuyorsun..müzik ve üfleme bitince yine butonuna basıyor bebiş..bu böle sürüp gidiyor..kızım onla oynarken eğleniyor..başka ne diyebilirm bilemiyorum:)

ii akşamlarrrrrrrrrrrrr...bizzzzzzzz geldikkkkkkk..

çok çok şükür evimizdeyizz..kağanımm yavruşum iyileşiyooo..kaka sayısı gitgide azalıyoo...

ne pisss bi hastalıkmış bu rota..700 gr kaybetti..2 gün içinde..yavaş yavaş toparlanıyor yavrumm..

saat 4 gibi çıktık hastaneden ancak girebildim..hastane ortamı mikrop..hepimizz banyo yaptıkk..kağan paşada temizlendii..

çok sıkıldı kuzucuk hastanedee..kolunda sürekli serum takılıydııı..oyalamak için neler yaptık nelerr..

şimdi kuzucuk kablosuzz serumsuz olmanın tadını çıkatıyor..içerde babasıyla oynuyoo..eme çok yormamaya çalışıyoruzz..çok zayıfladıı..tekrar kilo alması için çabalıyoruzz..

iştah sıfırdıııı..açılıyor çok şükürrr..

hepinize çok çokk teşekkür ederizz teyzeleriiiii..bu sayfayıı okuyabildim geçmişe gece bakarım artıkk..

hepiniziiii çokkkkkk sefffffiyommmm yaaaaa...

çokk çokkk mtluyummmm..oğlummm kuzumm canımınn içi ii yaa daha ne isterimm..kahroldukkk çünküü..benim oğlum gitmişş sanki başka bi çocuk gelmiştiiii..şimdii oğluşumm gerrii geldiiiii..

fıkırdıooooo ama hala biraz yorgunnn..

neyseee .çenem düştüüü..kaçıoommm bennn..kuzumaa bakimm..malumm günde 10 defa filan altını açıozzz...:)))

çok şükür yaaa.. büyük geçmiş olsun hayatım. bunca zamandır haber alamayınca seferberlik ilan edilmişti heerkes seni bulmaya haber almaya çalışıyordu. sen hemen telefon ve msn hatta face adreslerini yaz. allah yaşatmasın bir daha . bu gördüğüğnüz sıkıntı son olsun...

çook geçmiş olsun ayşe çok sevindim ii olmasına kaaın kıyamam yaa nasıl yattı serum takılınca çok zor olmuştur aman şimdi iyi ya herşey boş kilo da alır kaancık hemen evine gelince neşesi gelmiş maşallah ona :))

Tuğba ,oyuncak sepeti bulursan bana da haber ver olur mu,biz de aynen çamaşır sepetini kullanıyoruz iihihihiii
Koçtaş ta falan gördüm ama pek hoşuma gitmemişti..

buldum elifcim ama ecrinin mızmızlığından alamadık çünkü kasada dehşet kuyruk vardı.çoluk çocuk herkes ordaydı.haftaiçi olmasına rağmen çocuklar tatil olduğu için fecii kalabalıktı en çok çocuk vardı ecrin hiç hoşnut olmadı kalabalıktan ağladı da ağladı bak bakalım senin hoşuna gidecek mi?
http://images.gittigidiyor.com/2258/IKEA-MINNEN-COCUK-HAZINE-OYUNCAK-SANDIGI__22587576_0.jpg

Tutmayın beniiiiiiiiii
hemen kuzucumu giydireyim..
Ay sizde de bu giyinme faslı olaylı mı geçiyor,çocuk feryat figan ağlıyor ya,giyinirken:-((

aynen sanki incitmişim gibi ağlıyor.deli oluyorum zaten kıpır kıpır bi de çığlık çığlığa alıyo

bizimde kıbrısa gitme işi yine gündeme geldi orda kaç derecedir yazın amaninn rejim yapmadan eririm :)

bu form Çaylar İnsanın karnını Çok aĞrıtıyor ya!!!

ehehe hemde nasıl bağırsaklara halay çektirir valla hele ilk kullanana :) ama kabızlık problemi olan için ilaç gibi

keşke benimde çat kapı gidebileceğim oğlumun yaşıtı bebekleri olan arkadşlarım olsa burda.
haftasonları alışveriş merkezi gezdirmekten başka bişey yapamıyoruz.

bende hep öyle düşünüyorum fatoşun dediği gibi isyan edesim geliyo biz de hep avm lerde dolan gel başka olay yok

hafiye gibiyiz heee...

yeni işimi buldum....

öyle hafiyeliğe can kurban.

ayşe çok sevindim canım hep dua ettik çok meraklardaydık.Rabbim başka sıkıntı göstermesin.

ayse çok sevındım canım eve gelmenıze ağan en kısa zamanda toparlar ınşallah

inş.bir daha hastalanmaz kuzucuk.
tahmin edebiliyorum canım serum takılı diye nasıl oyalamışsınızdır.
ege daha bir kaç günlükken fototerapide çıplacık bırakıp gözlerini bağlamışlardı ya dayanamıcam diyordum ama annelik işte allah öyle bir sabır veriyor kiii.
bebişlerimiz sağlıklı,bol uykulu,iştahlı olurlar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…