2009 Nisan Anneleri

kızlar selen yuruyo anıden başladı babasıyla oynuyodu kalktı yurudu şok oldum

amaan maşallah selene bi ilke daha imza attı hehehe...bayaa erken yürüdü maşallah maşallah..

gözünüz aydın seher... maaşallah selen'e dişi yok ama yürümeye başladı.... allahımm darısı başımıza dişle birlikte :roflol: :roflol:

Valla saĞol denızcım Çok sevındım dıŞımız yok ama en azından yuruyoruz:))))))))
SAĞOL BANUCUM AYNENE ÖYLE DıŞSıZ AMA YURUYO

dişleri kaşındığı için ağzına soktuğu şeylerden olmuştur dedi.ellerinden bile kapabilirmiş mikrobu sık sık sil dedi ellerini çok ağzına sokmuyor da oyuncakları falan ağzından çıkmıyo.sprey krem falan verdi ilerlememiş çok şükür.

selene kocaman bi maşallaaahhhhhh nisan bebeklerinin en son doğanlarından ama en çabuk yürüyenlerinden biri oldu allah nazarlardan saklasın.darısı başımıza olsunn

amın canım darısı sizlere bişeyi olmadığına sevındım ecrının allah korusun onları hastalıklardan

Valla saĞol denızcım Çok sevındım dİŞİmİz yok ama en azından yuruyoruz:))))))))
SAĞOL BANUCUM AYNENE ÖYLE DİŞSİZ AMA YURUYO
seher kızdın mı öyle kocaman kocaman yazmışsın ( kırdımsa kusura bakma. çok üzüldüm şimdi öyle görünce yazdığını. hani name de dişsiz ya öyle yazışmıştık ona istinaden yazmıştım ama ((

yok kız selen klavyeye bastı ne kızıcam dişsizi biz işte alıştık:))))))

aay çok güldüm size bende selen capslock a basmıştır diye düşünmüştüm ela da yapıyo hep :)
tuğbacım iyi hadi içiniz rahat etmiştir..rahatlar artık ecrinde ilacıyla..

ayy içim rahatladı vallaa :1hug: yoksa sabaha kadar uyuyamazdım takardım kafaya :kedi:

teğba sevindim ciddi olmamasına. name'ninki de azalıyor sanki hemen başında farketmemiz iyi olmuş... ben mukostatin verdim hemen... azalıyor .

ben de mukostatin kullandım dedim devam et dedi 10 damla sağ tarafa 10 damla sol t arafa dudaklara falan nerde varsa sürülecek bir de sprey verdi ağzına sıkıyorum.andorex adı.gelir gelmez yazacaktım aklımdaydı nameninde olduğu ama ecrin beynimi ütüledi ütülemeye devam ediyo unutmuşum

slm kızlar ben geldim sultanlar yarım saat oldu gideli eşide geldi yemek falan yedik eşlerde pek kaynaştı yani maşallah bebişlerde oynadılar güzel bir gün oldu

sehercim maşallah selene ya darısı bizim başımıza:)))

tuğbacım çok geçmiş olsun ecrine allah beterinden saklasın..

ayşe kağanada bununla geçmiş olsun ya sevindim ii olmasına şimdilik aklıma gelenler bunlar sziler nasılsınız kızlar

ay sultancım ya senin kk asçık kalmış bende benimki die yazdım pardon:)

sağol adaşım hepimizin bebişlerini allah hastalıklardan saklasın.tombiş kankalar iyice kaynaştı desene ne güzel ya ecrinin de bi arkadaşı olsa keşke.

iyi akşamlar kızlar.........

haftasonu annemler bendeydi yalvar yakar annem kaldı ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu aralar yusufla bile ilgilenemiyorum o da bana inat hayatımı dahada zorlaştırıyor ağzını sımsıkı kapatıyor annem bile uğraşmaktan bunaldı allah sana eyüp sabrı versin diyor bir psikoloğa falan gidicem..........

şükür kağan iyileşmiş allah bir daha göstermesin yusufun ishalide bugün daha iyi o da 1 kilo kaybetti..........

selene maşallah yürümeye başlamış kızlar daha hızlı ama demirde yürüyecek sanırım.........

gülşen kardeş allah sanada yardım etsin senin derdinde uykusuzluk allah bol bol uykular versin.....

hee bu arada ecrinimiz iyileşiyor allah şifalar versin benimkide dişlerini kaşımak için oyuncaklar hep ağızda.

saolsun kızlar evet ya sultanın kk açık kalmış bende kendımın ki diye yazdım aa bi baktım bursasu:))kusura bakmayın evet ya kerem ecemin beline falan sarılıyo bi görseniz öldük gülmekten:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…