2009 Nisan Anneleri

tuğba merak ettim dün akşam ecem kaçta yattı
dün sizin tartı bozukmuş 58.200 çıkmıştım dimi
bu sabah kendi tartımda 56.900 çıktıım hııhh:))

22.30 a kadar oyaladık cnm ama artık delirmeye başladı yattı 12 de uyandı tekrar salladım gece 3 e kadar mızıklandı arada öyle yani keremşanti kaçta yattı

denizcim beni motive ettin canım ben de dikkat ediyordum yediklerime bu hafta biraz ipin ucu kaçmaya başlamıştı iyi oldu uyardığın

cnm bizde biliyoruz motive ettiğini yoksa biz kilo verince sen zayıflamıcaksın tabiki :)) ama olmuyo ya insan sinir oluyo hem dediğim gibi çocuk bakarken gün içinde bi iyi oluyosun başlıyosun diyete bi kötü oluyosun başlarım diyetine sporuna diyosun evde olunca çok daha zor emin ol hemde uyumayan çocuklarlaa...

çok saol elifcimm..inşallah bu yıl gircem..okulöncesi mecburi oluyo yavaş yavaş o yüzden açık çok..hayırlısııı..

günaydınnn
kağana çok geçmiş olsun çok sevindim iyi olmasına ayşecim o kaybettiğinin 2 katını alır şimdi canım benim zor günler geçirdi

inşallah canım..iştahı gitgide düzelioo..

günaydın.....

kağandan haber var ,, bir geçmişe bakınım....

bu arada ismin değişmiş.

navrıs da ne diycektimm tersiymişşş..

,ii olmuş şirvan..ismini ve şehrini gören sen olduğunu anlardııı..

gÜnaydın..

kaĞandan İyİ haber var
Çok geÇmİŞ olsun..
:))

saol canımm..

sormaa yaa çokk zorduuu..

rota aşısı %100 korumazmış..çok az bi ihtimal bile olsa hasta olunabilirmişş..kağan o küçücük ihtimalle hasta olduu.

eğer aşı olmasaymışş çok daha ağır seyredermişş..iyikide yaptırmşız diyozz..daha ağırını düşünemiomm bileeee..

kızlar elma sirkesine başlıyacağım tekrar,bi 5 kilo daha vermem lazım.
güzel bir diyet listeside bulmam lazım of of

benn içiommm..süpeerrrrrrr...acaippp verdirioo canımmm..hem cildide güzelleştirioo..

6-baş baş yapıyor.
7-kulağını burnunu ağzını ayaklarını gösteriyor sorunca.

hayy maşallahhhh irfann paşayaaaaa...bi çogunu kağanda yapıoooo..ama hala duyu organlarını gösteremiooo..

biberonu bulaşık makinesinin üst rafında yıkayanlar varmı?

hayırrrrrrrr..protex sabunla elde yıkıomm..

çok geçmiş olsunn çiçekimmm..

evet evet..

bende artık çay kahve içiomm.

arada sigaraaa..

boyun düzleşmesinin tedavisine başlıycaamm..

ama keşkeeee emseydiiiiii..gecede emmioo artıkkk...son 1 haftadırr iie bıraktıııııııı..::((

ayrıca diyet konusunda motive etti zaten saol dedim ya bende yapıcam pirinç diyetini..ama ela annesini delirtince bırakabilirim ve spor ve yürüyüş valla ebru şallı bile gelse motive olamam şu an :))

siz bizi pardon beni temsilen katılın tuğbacım......zira belki girmek isteyenler vardır.

22.30 a kadar oyaladık cnm ama artık delirmeye başladı yattı 12 de uyandı tekrar salladım gece 3 e kadar mızıklandı arada öyle yani keremşanti kaçta yattı
hadi yaa
keremde gittik 15-20dakka oyalandı mamasın yedi sallarken bir kustu onu temizledim falan 11 e doğru uyudu
bundan sonra ağzımı açmam motive edeyim dedim ama.
ne oldu yaw ben anlamadım bişeyCADIARZU
hi hi o zman ben dün 51.2 çıkmıştım o zaman benim kilomda 49.9 oluyor dimi he he he
aynen öyle:)

kağan şu anda duvarlardan tutunarak tümm evii turluyoo..çok tehlikelii yaaa..hepp peşindeyizzz...

yaaa o kadar alıntı yaptım..bilgisayrada bişeyler yaptılar kapatmak zorunda kaldım...

denizcim şirkette yemekhane var..yemek şirketinden de 4 çeşit yemek geliyor..
bugünkü menu-patates köfte/pilav/ çorba/tatlı
afiyetle bir güzel yedim...

amma çok yazmışsınız oku oku bitmiyo.

arkadaşlar ben kızıma balık çorbası yapcam ama nasıl olacağı hakkında bi fikrim yok.somon aldım.nasıl yapayım..:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…