2009 Nisan Anneleri

amma çok yazmışsınız oku oku bitmiyo.

arkadaşlar ben kızıma balık çorbası yapcam ama nasıl olacağı hakkında bi fikrim yok.somon aldım.nasıl yapayım..:uhm:

cnm biz dün keremle eceme yaptık afiyetle yediler balıkları küçük küçük doğra içine taze soğanın varsa taze soğan koy dün bende yoktu ben biraz kırmızı mercimek koydum havuc patetes koydum hepsini haşladım blanderdan geçırdım güzel oldu tadıda

ooo menü güzelmiş karnım da acıkmıştı
dün tuğbalarda dışardan bişeyler söyledik birde künefe tatlısı söyledi tuğba
nefisti vallahi kerem bile yedi

http://i1002.hizliresim.com/2010/2/2/2870.jpg

kızıma teyzesinin nişanı için aldığımız elbise
çok tatlı ii günlerde giysin

amma çok yazmışsınız oku oku bitmiyo.

arkadaşlar ben kızıma balık çorbası yapcam ama nasıl olacağı hakkında bi fikrim yok.somon aldım.nasıl yapayım..:uhm:

dün tuğba teyzesi yaptı kuzulara içine patates soğan kırmızı mercimek havuç koydu güzel oldu

şirvan 3 gündür yapıyo.baran da yapar merak etme.

canımm sağol.peki balığın derisini yüzecek miyim.
ecem inşallah hasta değildir.aklımdaydı unutmuşum kusura bakma.

üzerine giyeceği kürk süpermişş
ben de istiyorum ama kendimee

kürk dedinde aklıma geldi...

geçenlerde eşim kazakistana gitmişti ya...
ordan bana getire getire tilki postu almış... (bembeyaz)
hani kokoşlar omuzlarına alır dolanırya ...

dedim zaten her gece sosyeteye katılıyoruz ya.. bunu nerde kullanıcam...
demezmi o kadar para verdim..
verdin de be adam kullanacağım bişey al dimi....

bu arada esencim kıyafetler çok şık...

boncuk takmayı unutma..

nazar değmesin güzel kızımıza

herkese merhab bayanlar
anca gelebildim güya tatil sabah eşimle hastaneye gittik. onda da trioid varmış. o da başlayacak ilaca hem de 2-4,5 olması gereken rakam 96,5 şok olduk kaldım. malum ben geçen hafta başladım ilaca bakalım ne olacak. allah sonumuzu hayretsin... moralim çok bozuk onun için sanırım.
gece de begüm sık sık ağlayarak uyandı tam anlamıyla :bbo: gibiyim...
çok yazmışsınız okuyamyım dedim gözüm kesmedi yazdım hemen...

maşallah amma kaynatmışınız oku ooku bıtmedı
kıloyu dert etmıcem artık gıttığı kadar gıder eskı kılomdayım o yetıyo şimdiilik bana sadece sırkeye devam selen yuruduğu için zamanım peşinde koşmakla gecıcek bundan sonra gıder zaten dıye düşünüyorum bıde ıstahım kapandı ıyıce bu ara
bende dığum kontrol yasmın kullanıyorum ve doktor zayıflattığını söledı kılo aldırmazmış bana bı yan etkısı olmadı şüüükür
meriç gule gule kullansın esencim maşallah pek kokoş
ecem hasta olmaz tuğbacım merak etme selendede oluyo ama hasta olmadı daha şükür

şirvan 3 gündür yapıyo.baran da yapar merak etme.

canımm sağol.peki balığın derisini yüzecek miyim.
ecem inşallah hasta değildir.aklımdaydı unutmuşum kusura bakma.

yok cnm şükürler olsunki ii maşallahh

derisini yüzmene gerek yok o zaten haşlanırken dağalıyo

bu arada esencim kıyafetler çok şık...

boncuk takmayı unutma..

nazar değmesin güzel kızımıza

teşekkür ederiz teyzeleri...
boncuk takarım sağolun...

geçmiş olsun cnm

evet ya kerem künefeye bayıldı siz gelin ben yinesöylerim hayatımolumunekankayizsmile

• Balıklı Bebek Çorbamızın Malzemeleri:
  • 200 gram dil balığı
  • 1 küçük havuç
  • 1 küçük patates
  • 1 avuç doğranmış dereotu ve maydanoz
  • 1/4 küçük kırmızı soğan
  • 1 ,5 yemek kaşığı kırmızı mercimek
  • 300 ml sıcak su
Balık çorbasının yapılışı:
Balığı iyice yıkayıp üstünü geçecek kadar su ile tencereye koyun ,balık kaynamadan beyazlaşır beyazlaşmaz o suyu dökün ve tencereye tekrar 300 ml sıcak su koyarak balığı pişirin.Balığın piştiğini bir çatalla anyabilirsiniz yaklaşık 10 dakikada pişiyor.Pişen balığı tencereden çıkarıp suyunu süzün ki suda kılçık kalmasın.
Tencerede az yağda soğanı hafifçe kavurun ardından sırasıyla havuç ve patatesi katın.Birkaç dakika çevirdikten sonra balık suyunu ilave edin. Su kaynayınca içine otları ve mercimeği koyun,kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişirin.Bu arada haşladığınız balık etini ayıklayıp pişmeye yakın tencereye ilave edin.Çorba pişince blendırdan geçirerek bebeğinize yedirin ,afiyet olsun.(pişirme esnasında su az gelirse sıcak su ilave edin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…