maşallah amma kaynatmışınız oku ooku bıtmedı
kıloyu dert etmıcem artık gıttığı kadar gıder eskı kılomdayım o yetıyo şimdiilik bana sadece sırkeye devam selen yuruduğu için zamanım peşinde koşmakla gecıcek bundan sonra gıder zaten dıye düşünüyorum bıde ıstahım kapandı ıyıce bu ara
bende dığum kontrol yasmın kullanıyorum ve doktor zayıflattığını söledı kılo aldırmazmış bana bı yan etkısı olmadı şüüükür
meriç gule gule kullansın esencim maşallah pek kokoş
ecem hasta olmaz tuğbacım merak etme selendede oluyo ama hasta olmadı daha şükür
herkese merhab bayanlar
anca gelebildim güya tatil sabah eşimle hastaneye gittik. onda da trioid varmış. o da başlayacak ilaca hem de 2-4,5 olması gereken rakam 96,5 şok olduk kaldım. malum ben geçen hafta başladım ilaca bakalım ne olacak. allah sonumuzu hayretsin... moralim çok bozuk onun için sanırım.
gece de begüm sık sık ağlayarak uyandı tam anlamıyla :bbo: gibiyim...
çok yazmışsınız okuyamyım dedim gözüm kesmedi yazdım hemen...
Balık çorbasının yapılışı:
- Balıklı Bebek Çorbamızın Malzemeleri:
- 200 gram dil balığı
- 1 küçük havuç
- 1 küçük patates
- 1 avuç doğranmış dereotu ve maydanoz
- 1/4 küçük kırmızı soğan
- 1 ,5 yemek kaşığı kırmızı mercimek
- 300 ml sıcak su
Balığı iyice yıkayıp üstünü geçecek kadar su ile tencereye koyun ,balık kaynamadan beyazlaşır beyazlaşmaz o suyu dökün ve tencereye tekrar 300 ml sıcak su koyarak balığı pişirin.Balığın piştiğini bir çatalla anyabilirsiniz yaklaşık 10 dakikada pişiyor.Pişen balığı tencereden çıkarıp suyunu süzün ki suda kılçık kalmasın.
Tencerede az yağda soğanı hafifçe kavurun ardından sırasıyla havuç ve patatesi katın.Birkaç dakika çevirdikten sonra balık suyunu ilave edin. Su kaynayınca içine otları ve mercimeği koyun,kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişirin.Bu arada haşladığınız balık etini ayıklayıp pişmeye yakın tencereye ilave edin.Çorba pişince blendırdan geçirerek bebeğinize yedirin ,afiyet olsun.(pişirme esnasında su az gelirse sıcak su ilave edin)
geçmiş olsun cnmherkese merhab bayanlar
anca gelebildim güya tatil sabah eşimle hastaneye gittik. onda da trioid varmış. o da başlayacak ilaca hem de 2-4,5 olması gereken rakam 96,5 şok olduk kaldım. malum ben geçen hafta başladım ilaca bakalım ne olacak. allah sonumuzu hayretsin... moralim çok bozuk onun için sanırım.
esen çok güzel güle güle giysin meriç hanım
herkese merhab bayanlar
dhm mnj hıueu dhm tğı iudaudu çumons çrıeu hlsin lujns 500lr iudauluıeusn zğden usu iuznıns eğznjğlu mhdsri ahohluın heu ünoon ünosğdğden ihdlğıenhttp://www.kadinlarkulubu.com/nisan...in-gelmesine-az-kala-odalaribesikleri-vs.html
eysan burda oda takımları nisan anneleri konularına bakarsan bulursun cnm
ha unutmadan gülfem sabah beri balonla oynuyo.ilk kez tv açtım.yumurcak tv yi ama bakmıyo.
kürk dedinde aklıma geldi...
geçenlerde eşim kazakistana gitmişti ya...
ordan bana getire getire tilki postu almış... (bembeyaz)
hani kokoşlar omuzlarına alır dolanırya ...
dedim zaten her gece sosyeteye katılıyoruz ya.. bunu nerde kullanıcam...
demezmi o kadar para verdim..
verdin de be adam kullanacağım bişey al dimi....
dhm mnj hıueu dhm tğı iudaudu çumons çrıeu hlsin lujns 500lr iudauluıeusn zğden usu iuznıns eğznjğlu mhdsri ahohluın heu ünoon ünosğdğden ihdlğıen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?