2009 Nisan Anneleri

valla eğer gerçekten ihtiyacın yoksa canım çekmeye değmez o kadar yolu tabi karar senin

banucum geçmiş olsun.....bende tiroid hastasıydım ama son 3 yıldır değerlerim normal ve ilaç kullanmıyorum.....yani ömür boyu diye üzülme...sebepleride önemli tabi...benim yoğun üzüntülerden dolayı olmuştu ve geçti çok şükür inşallah sizinde geçer ama illet bişey tabi zor yani...helede name gibi uykusuz bebikle sinir sistemi tahrifatı kaçınılmaz...şirvan benim oyum belli senin için...evde otur

bencede şirvan evde otur bende ondan yanayım sanırım ihtiyacın yok çalışmayada

nese selen uyumuşken ben kaçar yemeklerı koydum bıraz örgümü öreyım anca uyurke yapabılıyorum

valla eğer gerçekten ihtiyacın yoksa canım çekmeye değmez o kadar yolu tabi karar senin

bencede şirvan evde otur bende ondan yanayım sanırım ihtiyacın yok çalışmayada

maddi açıdan allaha şükür şuanlık yok.. ama zamanın neyi göstereceği belli olmuyor...

insan evdede devamlı olunca bunalıyor,, açıkcası ben eşime sarıyorum... zaten oda o yüzden ne yaparsan yap diyor ya....

eşim su sıralar seyahatlara çıkacak..mesela cuma günü kıbrısa gidiyor 1-2 gün kalıp gelecek..
ben işten çıkıp herifin peşine mi takılsam acaba kafamçokkarıştı

kızlar kusura bakmayın,,işe başladığımdan beri sizleride bu konuda başınızı şişiriyorum..

ama ne yapım kafam çok karışık

çıkmak kolay .. ben ayrılıyorum demek kolay
ama
hemende pes etti desinler de istemiyorum.

mesela dün kuzenimle konuşuyourm. oda erkenden çıkıp gidiyor...ist. trafiğinde saatlerce yollarda kalıyor...
kaç senedir öyle.. onunda 7 aylık bbeği var. teyzem bakıyor.. hatta onlarda annesine taşındı diyebilirim.
aynıyız diye bilirim.

ama ben 4. günde pes etme durumundayım... rahata alışığmya zor geldi...açıkcası

Son düzenleme:
şirvancım en iyisini sen bilirsin artılarıyla eksileriyle bi düşün. tek sebep servis saatleri ise en azından bir süre arabanla da gidip gelebilirsin sonradan belki bir servis ayarlanır.

kızlar kusura bakmayın,,işe başladığımdan beri sizleride bu konuda başınızı şişiriyorum..

ama ne yapım kafam çok karışık

canım bence eşine sarmamak için bebeğini başkalarına bırakman geçerli bir sebep değil şahsen ben olsam senin yerinde herşeyden önce bebeğim gelir yok eşim evde yok yok seyahatta onun için çalışayım demem yani çalışma boşver otur veinde bebeğini kendin büyüt kimse ana gibi olamaz benide yanlış anlama lütfen

ben de işe başladığım ilk hafta
bıraksam nasıl olur
başka bi iş mi bulsam eve yakın olsun
keşke öğr. olsaydım da yarım gün çalışsaydım
kpss ye girip memur mu olsam
daha bi sürü düşüncem vardı

kii hala arada aklıma takılıyor ama çalışıcam başka çarem yok benim

yok canım niye yanlış anlıyım şeker...
ben bilhassa size soruyorum...
sonuçta sizler şuan benim göremediğim şeyleri görebiliyorsunuz...

yanii ilk hafta senderomu mu diyosun....

bakalım şu süt izni bitene kadar idare edeceğim... ona karar verdim şimdilik...
haftada 4 gün çalışmak bile kulağa hoş geliyor...

yarın mesela gelmiyeceğim.

evet canım onun için açık ve net yazdım lafı uzatmak istemedim hayırlısı olur umarım hakkınızda ama ii düşün bence neticesinde çalışan anneler daha iyi biliyorlar bu durumu ama ben ne bileyim ya kıyamıyorum bebeklere çok mecbur kalmadıkça tabiyki ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…