maddi açıdan allaha şükür şuanlık yok.. ama zamanın neyi göstereceği belli olmuyor...
insan evdede devamlı olunca bunalıyor,, açıkcası ben eşime sarıyorum... zaten oda o yüzden ne yaparsan yap diyor ya....
eşim su sıralar seyahatlara çıkacak..mesela cuma günü kıbrısa gidiyor 1-2 gün kalıp gelecek..
ben işten çıkıp herifin peşine mi takılsam acaba kafamçokkarıştı
ben de kayınvalide evdeyken işten eve döndüğümde herşeyini ben yapm ak istiyorum kadın da ben yorulmayayım diye atlıyor. resmen savaşıyoruz yaseminle kim ilgilenecek diye. fırsat versem toptan alacak çocuğu elimden
canım bence eşine sarmamak için bebeğini başkalarına bırakman geçerli bir sebep değil şahsen ben olsam senin yerinde herşeyden önce bebeğim gelir yok eşim evde yok yok seyahatta onun için çalışayım demem yani çalışma boşver otur veinde bebeğini kendin büyüt kimse ana gibi olamaz benide yanlış anlama lütfen
offfffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffbu neyce ???:uhm:
kürk dedinde aklıma geldi...
geçenlerde eşim kazakistana gitmişti ya...
ordan bana getire getire tilki postu almış... (bembeyaz)
hani kokoşlar omuzlarına alır dolanırya ...
dedim zaten her gece sosyeteye katılıyoruz ya.. bunu nerde kullanıcam...
demezmi o kadar para verdim..
verdin de be adam kullanacağım bişey al dimi....
şimdiye kadar hiç tv seyretmedimi...
benim ki tv manyağı.. kafasını çeviriyorum..nasıl debeleniyor...
şirvan çalışmak çok güzel ama bebek olunca olmuyo be canım
mecbur olsan dayanmak zorundasın en kötüsüde annenlerde kalmanız şimdilik iyi ama zamanla eşinle aranda problemler çıkacaktır hiç bir özelin kalmayacak evin orda kimi bekliycek yaz gelcek arabanda var çıkarsın baranla boyna gezersiniz baran biraz büyüyünce baktıni olmadı yinegirersin bir işe
6 seneden beri ordaydın sanırım tazminatında gidecek kendin çıkarsan
attır bari kendini:))
Şirvancım bende ayın 22 de işbaşı yapıcam benim de ihtiyacım yok henüz başlamadım belki banada zor gelecek ama benim fikrimce çalışmaya devam etmen çünkü emekliliğimiz var dışarıdan öderiz desek boşyere külfet, bende sabah anneme bırakıcam akşam alıcam eve dönücem siz neden kalıyorsunuz bence evine dön bildiğim kadarıyla evleriniz yakın bizim 30 dklık yol var ama işyerime yakın öğlenleri görmeye gidicem...... yanlış anlamanı istemem cnm gerçi birde işbaşı yaptıktan sonra fikrimi bir sor istersen)
Tamamen iyi niyetlerinden yapıyor olduklarını bilmek insanın içini rahatlatıyor tabi.
Bebeğini başkalarına bırakmak mııııııııııııııı
Bıraktığı kişiler anne babası,çocuğun anneannesi dedesi,onu canlarından çok seven insanlar,valla bazen dayanamıyorum,sabrım tükeniyor,ama 50 yaşındaki annem benden daha dirayetli oluyor.
Bir taraftan da bebeğini bakıcıya bırakan anneler var,onlar da çocuklarının kötülüğü için çalışmıyor ki,ya da kötü anne oldukları için ,herkes çocuğuna daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışıyor,ya da hayatı boyunca emek verdiği eğitiminin hakkını vermek için.
Tmm Şirvanın çalışma şartları uygun olmadığı için bırak denilebilir,ama çocuğunu başkalarına bırakıyor olması bunun için sebep olamaz asla.
Benim iiçin de hayatta herşeyden önce bebeğim gelir,bunun için de çalışıyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?