2009 Nisan Anneleri

şirvan çalışmak çok güzel ama bebek olunca olmuyo be canım
mecbur olsan dayanmak zorundasın en kötüsüde annenlerde kalmanız şimdilik iyi ama zamanla eşinle aranda problemler çıkacaktır hiç bir özelin kalmayacak evin orda kimi bekliycek yaz gelcek arabanda var çıkarsın baranla boyna gezersiniz baran biraz büyüyünce baktıni olmadı yinegirersin bir işe
6 seneden beri ordaydın sanırım tazminatında gidecek kendin çıkarsan
attır bari kendini:))

şirvancın bu devamlı evde olup eşine sarma olayı zaten bitecek yaz gelio kuzular büyüyo atarsın kendini sokağa olur biter bencede eğer ihtiyacın yoksa çalışma çünkü annenlerde kalıosunuz çocuğun düzeni de bozuluyodur iyice

sizin evde baksalar aslında barana çok iyi olur akşam yine yalnız kalırsınız çekirdek aile

Tamamen iyi niyetlerinden yapıyor olduklarını bilmek insanın içini rahatlatıyor tabi.

Bebeğini başkalarına bırakmak mııııııııııııııı
Bıraktığı kişiler anne babası,çocuğun anneannesi dedesi,onu canlarından çok seven insanlar,valla bazen dayanamıyorum,sabrım tükeniyor,ama 50 yaşındaki annem benden daha dirayetli oluyor.
Bir taraftan da bebeğini bakıcıya bırakan anneler var,onlar da çocuklarının kötülüğü için çalışmıyor ki,ya da kötü anne oldukları için ,herkes çocuğuna daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışıyor,ya da hayatı boyunca emek verdiği eğitiminin hakkını vermek için.

Tmm Şirvanın çalışma şartları uygun olmadığı için bırak denilebilir,ama çocuğunu başkalarına bırakıyor olması bunun için sebep olamaz asla.

Benim iiçin de hayatta herşeyden önce bebeğim gelir,bunun için de çalışıyorummmmmm

TRT 1 de Esra Ceyhan ın programında Bebek bakımı ile ilgili birşeyler vardı,onu söylemek için girmiştim de,konuya daldım birden,pardon..

ŞıRVANCIM BENE ıHTıYACIN YOKSA ÇALIŞMA DıYENLERDENıM.evinizin düzeni bozuluyor böyle kendi evimde kendi ailemle olmadıktan sonra hiçbir şey hoşnut etmezdi beni şahsen.bir süre sonr eşin de bu durumdan şikayetci olacaktır belkide

verilen linktende bişey anlamadım buluşmak için tanıdığım bildiğim kişileri tercih ederim sahsen

bu neyce ???:uhm:
offfffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffff
arkadasim benim kilavye aslinda q ama esim f eceviriyo bi sayfadan digerrine gecincede degisiyo bende hic bakmadan yazarim cogu sen deyince gordum hehehe aglayimmi guleyim mi

ben hayatım boyunca ya okuldaydım ya da işte o yüzden evde oturup yasemine bakarken zorlanmıştım. hele ki çalışna bi arakdaşım yada ablam falan gelip iş hayatından bahsederken ben kötü oluyordum. alışkanlık meselesi.
hangi durumda kendini daha mutlu hissedeceksen o önemli. çocuğumuz bizim aynamızmış. sen mutluysan o mutlu.

Şirvancım bende ayın 22 de işbaşı yapıcam benim de ihtiyacım yok henüz başlamadım belki banada zor gelecek ama benim fikrimce çalışmaya devam etmen çünkü emekliliğimiz var dışarıdan öderiz desek boşyere külfet, bende sabah anneme bırakıcam akşam alıcam eve dönücem siz neden kalıyorsunuz bence evine dön bildiğim kadarıyla evleriniz yakın bizim 30 dklık yol var ama işyerime yakın öğlenleri görmeye gidicem...... yanlış anlamanı istemem cnm gerçi birde işbaşı yaptıktan sonra fikrimi bir sor istersen )

hALA GÜLÜYORUM YAAAA

şimdiye kadar hiç tv seyretmedimi...
benim ki tv manyağı.. kafasını çeviriyorum..nasıl debeleniyor...

Aynen bizimki de çok bakıyor,tabi suç bende,hiç açmasam bakmayacak:-((Ama akşamları açıyoruz illa ki..

Bu arada Meriç in elbisesi çok güzelmiş,güle güle giysin.

yaaa keşke atsalar....

canların benim öncelikle hepinize tek tek teşekkür ederim..
iyiki varsınız acayip destek oluyorsunuz...
szleri seviyom ben yaaaaaaaaaaaa

kalma konusuna gelince;
6:30 çıkıp, 8:30 da eve gelince --eve gitmenin bir anlamı olmuyor.. o saaatten sonra git yemek yapmakla mı uğraşacağım..
şimdi hazıra konuyorum.. 11 -12 gibi yatıyorum....

bizde kalma konusunu birkaç dile getirdiğimde zor olur dendi...
evde oda tek sıkılacak, burda en azından komşuları gelip gidiyor.
babam evden öğlene doğru çıkıyor...

elif tabiyki başkaları derken bunu kastetmemiştim ama konu başka bir yere gitti ben bıraktığınız kişilere güvenmıyorum demedimki şirvan bir kızdan bahsedıyodu 18 yaşında o bakabilir falan dıe ayrıca miraya evde bakılıyor annen yakın vs.ama şirvanın böyle bir lüksü yok yani onun düzeni alt üst senin çalışma saatlerinde aynı şekilde yani şirvanla ikinizi kıyaslamak mümkün değil bende senin şartlarında olsaydım kesinlikle çalışırdım

kizlar reha uykusu gelince kafasini ya koltuga yada hafif hafif yere vuruyo normalde cok sakin mutlu ve huzurlu bi bebek ama soz konusu uyku olunca ole yapiyo dadas ya illa belli edecek

selam kızlar....

kerem uyurken yazayım dedim...

kağana çok sevindim.allahım göstermesin bi daha.şimdi evinde çok mutludur kilolarınıda alır yavas yavas.

elaya ve ecrine geçmiş olsun.

selende yürümeye başlamış.ne güzellll

şirvan aklım çok karışmış canım ya.en iyi kararı tabiki sen verirsin.ama bence de çalışma.ihtiyacında yokmuş.tabiki ne olacagı belli olmaz sende sölemişsin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…