canm benm zilli beni emmedi sütüm göz göre gitti ve gögüslerde çokk belirgin degişiklik olduu küçüldüler resmenn hiç meraketmeyin yani emzirmenn tadını çıkarınntuğbacım emzirmayi bırakınca göğüslerde bir değişiklik oldumuu
çookk şekerr güle güle giysnnn
canm benm zilli beni emmedi sütüm göz göre gitti ve gögüslerde çokk belirgin degişiklik olduu küçüldüler resmenn hiç meraketmeyin yani emzirmenn tadını çıkarınn
çookk şekerr güle güle giysnnn
şirvancm çalışan anne olmadıgım için yorum yapamadım canm ama çalşmayı isterdmm evde oturmak devmlı çoçukla ugraşmakata sıkıyoooo
şirvan bişey sorucaktım sana sen olmayınca baran yemeye başladımııı
sultan buraya link kopyalamak yasak mı kapattırmayayım forumu
arkadasim allah yardimcin olsun zor bi karar ama en iyi sen hesaplarsin kar zarar oraniniyaaa keşke atsalar....
canların benim öncelikle hepinize tek tek teşekkür ederim..
iyiki varsınız acayip destek oluyorsunuz...
szleri seviyom ben yaaaaaaaaaaaa
kalma konusuna gelince;
6:30 çıkıp, 8:30 da eve gelince --eve gitmenin bir anlamı olmuyor.. o saaatten sonra git yemek yapmakla mı uğraşacağım..
şimdi hazıra konuyorum.. 11 -12 gibi yatıyorum....
bizde kalma konusunu birkaç dile getirdiğimde zor olur dendi...
evde oda tek sıkılacak, burda en azından komşuları gelip gidiyor.
babam evden öğlene doğru çıkıyor...
canım evet salgın var görümcemın cocugunda ishal ve kusuyormuşsaol çiçekcim..
melek ege de mi ishal başka bi belirti var mı salgın varmış da bu ara..öksürük ,ishal,kusma..aman egenin ki diştendir inşallah
gecmiş olsun ciçekkk hayırlısı nasılsa öyle olsun yarrabbimeheheheh hoşbulduk niye kulaklarım çınlasın ne konuştunuz bakiim zilliler:)
bu arada aslında ben şu sıralar biraz depresyondayım çünkü babam biraz rahatsızdı bi sürü tetkik muayene falan derken aort genişlemesi ortaya çıktı. ölümcül tehlikesi var. normalde erkeklerde aort çapı 40 mm civarındayken babamınki 50 e çıkmış 55 olursa açık kalp ameliyatı gerektirecek tabii şuan yırtılma riski var. yırtılırsa korkunç bişey ve ne yazıkki hiçbir tedavisi ilacı yok. sadece 55 mm olup kazasız belasız ameliyat olmasını bekliicez tabi bu sürede kötü bişey olmazsa
tersten oku bakalım ne çıkacak ....
canım geçmiş olsun.. inş. önemli bir şeyi yoktur..
o şişko totosunu bir kaldırsa... tospağa neler yapacak....
inş. canım
melek geçmiş olsun egeye
sagolun kızlarrrrregeye geçmiş olsun melekçim....
çiçek acil şifalar babana....ameliyata kadar sorunsuz bir şekilde geçer zaman inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?