2009 Nisan Anneleri

hissettim tuğbacım.
hani hissedersin ya bazen bi bakış bi söz
falan belkide yanlış anlamışımdır.inşallah öledir.

yarışma daha başlamadı 8 şubatta başvurular bitecek ve yarışma başlıcak
böyle yazmayn oy istiyor diye adımızı çıkarmasnlar sonra

allah seni kızzz

iri yazmış haydi hayırlısı oylar sultan ve tugbaya diye ondan sordum başladı sandımm
gecmişi okumadımda ondannn

hALA GÜLÜYORUM YAAAA

Aynen bizimki de çok bakıyor,tabi suç bende,hiç açmasam bakmayacak:-((Ama akşamları açıyoruz illa ki..

Bu arada Meriç in elbisesi çok güzelmiş,güle güle giysin.

tesekkürler cnm

tesekkürler cnm

kızlar işyerinde birinin bana asıldığını hissediyorum desem!!!!!!!

amanin...
öyle karakterde insanlar var yaparlar yanii.. asılırlar..

Herkese Merhabalar,
Kağan dan haber aldığımıza çok sevindim tekrar geçmiş olsun Ayşe canım,
Melek ege ye geçmiş olsun
Şirvan kürkün hayırlı olsun güle güle kullan biz kadınlarda bi alemiz eşimiz hediye alır beğenmeyiz almaz kızarız adamcağız düşünmüş almış))
Meriç in kıyafeti çok şık güle güle giyinsin fotoğrafları eklersen artık Esencim
Sultan yemek sormuşsun gerçi bu saate kadar yapmışsındır da ben söyleyim ,tavuk haşlama ,pilav ,tavuk suyuyla şehriye çorbası salata
Okurken aklımdakiler gidiyor hep alıntıda yapmıyorum atladıklarımdan özür dilerim

Son düzenleme:
ii akşamlarrrrrrr..

off şirvancımm yaa..ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorumm..bende haftanın 1 günü..toplam 5 saat yolculuk yapıomm..sonrada çocuklarla canım çıkıoo vallaa..eve gelince şaftım kaymışş ben bitmişş oluyomm..ihtiyacın yoksa çalışma derimm..

ben çalışmayı istiyomm..ama mümkünse evime yakın bi yerdee ve yarım gün olarakkk..inşallah olurrr..

sen kayınvalidenlerle mi kalıyosunn selin??aklımda öyle kalmışş..

çok saol teyzesii..inşalllah alır kiloyuu..çokkk zayıfladıı çünküüü..kaburgasııı nasıll belliii...(((

kızlar gerçekten hepinize çok teşekkür ederim...

kaçgünüdr benle uğraşıyorsunuz....

topiğin konusu değişti resmen...

başınızı şişirdiysem kusura bakmayın.

ay ne demek canımm..burda birbirimize destek oluyozz..aynı şeyi sende bizee yapıyosunn..

kagan ev,ne gelmiş cok sevıdım yaa hep aklımdaydıııııııı

sultan ve tugba nereden oylucak sizi... sayfayı eklersenızzzzzzzz

oyyy melekimmm..çokk merak etmişş bizii..evimizee geldikk canımm..iyileşiyoruzz..
egeme çok çokk geçmiş olsunn..ishall berbattt bişiyy..hiçbişiyy kalmıyoo giyecekk..inşallah hemen düzelirr..

muzu kaynar suda 2 dk haşla paşaya yedirr canımm..çok ii gelioo..bide ekmek içi yedirr..biz bunları yaptıkk..kakamız çiköfteee kıvamındaaa hehehee..

çok önemli bir konumda.

aaaaa manyakkkk mı neeeee...kızz evliii olduğunuu bilmiomuuu???allah akıl fikir versinnnn..

sagol cnm

yuhhhhhhhhhh:lepi::lepi:delikafaduldendelikafadulden

bence deeeeeeee....

ayy bu aradaa meriçin kürküneee bittimm..çok tatlııı..

şirvan teyzesii kürkünü giyemezseeen meriçeee gönderrrrr bizim küçük hanımm çokk kokoşşş bayanssulusmile

geçmiş olsun cnm bendede çktı troid seninki çok çalışan mı az çalışanmı.
az çalışan cinsinden hayatım. keşke çok çalışsa 3000 kilo olma yolundaydım frene bastık ama bakalım ne zaman insan kilosuna ineceğim :roflol:

valla şirvan zor karar. ama ben her zaman çalışmaktan yanayım. allahım hiçbirimize yaşatmasın ama yarına ne olacağımız belli değil. yani kendimden örnek vereyim babam ben 9 yaşındayken öldü. annem ortada kaldı. hayatı boyunca hiç çalışmamış. çok zorlandı. haa hepsini atlattık ama biri öldü mü herkes kaçacak delik arıyor sanki. öküz öldü ortaklık bitti derler köylerde o hesap işte. yani yanlış anlama böyle olacak demiyorum tabii ama hayatımızın garantisi yok konu ne olursa olsun. güvence gerekiyor bizlere. hele bir de çocuğumuz olunca. onun da geleceğini garanti altına almak için daha çok çaba sarfetmemiz gerekiyor.
sen daha yenisin işe yeni başladın. kuzucuğundan yeni ayrıldın. ondan karışıktır duyguların. bi dur bakalım zaman geçsin. alışacaksın. hatta iyi yaptım diyeceksin. araban var nasılsa. en kötü servis parasını sana versinler üstünü sen ekle arabanla git gel. bakarsın o zamana başka bir şey ayarlanır.
tabii en önemlisi senin kararın en doğrusudur bu benim nacizane fikrim . ayy ne çok yazmışım... :kedi:

sağol gülşen..umrım öyle olur ama doktorumuz kesin dedi. tıp ilerlemezse başka çözüm bulunmazsa böyleymiş. baksana değere 96,5..
benim de aynı olabilir yani üzüntü hiç bir zaman es geçmez beni kalıcı bir hasar bırakır geçer gider...neyseee bir gün anlatırım sana başını ağrıtırım.. :içelim:

yuhh yanii derim. hatta ohaaa pe....nk de diyebilirim....

bir kaç şey daha vardı unutmuşum kusuruma bakmayın kafam bi milyon birilerine geçmiş olsun diyecektim ama :uhm:
unutmuşum gerçekten

sagolun kızlarrrrr
katılıyorum

suan maddi sıkıntında yokmuş keyfine baksana

hoş geldın melek ege duzeldımı bıraz balı yoksa devammı
valla şirvan düşünüp taşınıcak ona göre bakıcak artık kendı duzenı önemli olan

ne kusuru şirvancım benim bozulduğum ben sana istinaden yazdım o yazdıklarımı yani diğer çalışan arkadaşlara saygı duyuyorummmmmmm.....

Tuğbacım söylediklerini ben üstüme alınmadım aslında,sadece sen , işten çıkması için çocuğunun başkalarına bakmasını sebep gösterince öyle yazdım.
Tabi ki Şirvan ın durumuyla benim durumun aynı değil,hatta Şirvan başka bir yerde evine yakın,belki daha güzel bir iş bulabilir.Ya da işten çıkar,çocuğuna kendi bakar.Çünkü çok geç saatte evine geliyor,kendi evinde değil ailesiyle yaşamak durumunda,eşiyle problemler ortaya çıkabilir,ve hiçbir şekilde maddianlamda çalışmaya ihtiyacı yok...

Biraz önce Sultanın klitlediği topiklerden birine baktım da,ne kadar değişik kişi varmış,bebişler doğduklarında girmişler,ama şimdi hiçbiri yok.
Ankaralılar ı toptan mı küstürdük ne,hiçbiri yok,bir Arzuer girmişti mesela,pek faaldi,ama şimdi yok..

Ay Miray dayımın kızıyla oynarken,kızı saçından tutup kendine doğru çekiyordu,yüzünü yüzüne değdirip öper gibi yapıyordu,biz de gülüyorduk,hoşumuza gidiyordu.Şimdi babasının kucağında aynı şeyi bana yapıyor,ama farkettim de meğer ne kadar acıtıyormuş canını insanın.Kız da Miray ı seviyor diye sesini çıkarmıyormuş demek ki.

sanıyorum bir yanlış anlaşılma oldu elif benim kastettiğim hani demişya eşime sarıyorum vs.bende bu sebepler için çalışmaya gerek olmadığını söyledim neyse ya hayırlısı hakkında artık

aynı şeyleri bende düşündüm
kimler kimler vardı yalan oldular

bende hıç yatırmadım muallaktayım ışte
keşke bende,7,5 ay emdı Ece,benım strese ıyı bıle dayandı sütüm
tuğbacım emzirmayi bırakınca göğüslerde bir değişiklik oldumuu
benımkınde olmadı hep aynıydı
ay 2-3 sefer bızımkıde sıkıp bıraktı önce güldüm sonra canım sıkıldı yapmadım bır daha,emdırdığım günler geldı aklıma ayyy nasıl sızlardı,sütüm akardı boş yere,bızımkı uyurken memede almadı sonra bıberonda tutmadı büyük adam gıbı küçük bardak kaşık kullandı,
hi hi o zman ben dün 51.2 çıkmıştım o zaman benim kilomda 49.9 oluyor dimi he he he
kıs o kılomu 50 kılo allahım ya,maşallah dıyorum daha ne dıım
geçmış olsun arkadaşım her ne yapıyorsa stres yapıyor,merak etme bebışı düşün moralbozmak yok tamammı
Amin,Amin
kızlar gerçekten hepinize çok teşekkür ederim...

kaçgünüdr benle uğraşıyorsunuz....

topiğin konusu değişti resmen...

başınızı şişirdiysem kusura bakmayın.
güle güle kullan yenı adını navrıscım,kıs az uğraşmadın bızle telefonlar,maıller helal olsun sana kım bıkar senı dınlemekten
aynı şeyleri bende düşündüm
kimler kimler vardı yalan oldular

kımler geldıu kımler geçtı kk dan,:enbuyukkk:

sağol minecim.. eklerim foto...
ayy bu aradaa meriçin kürküneee bittimm..çok tatlııı..

şirvan teyzesii kürkünü giyemezseeen meriçeee gönderrrrr bizim küçük hanımm çokk kokoşşş bayanssulusmile
sağol cnm..
birazcık kokoş olacak :)teyzesinin nişanında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…