- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
yarışma daha başlamadı 8 şubatta başvurular bitecek ve yarışma başlıcak
böyle yazmayn oy istiyor diye adımızı çıkarmasnlar sonra
sagol cnmmelekcim çok geçmiş olsun canım
yuhhhhhhhhhh:lepi::lepi:delikafaduldendelikafaduldenkızlar işyerinde birinin bana asıldığını hissediyorum desem!!!!!!!
hALA GÜLÜYORUM YAAAA
Aynen bizimki de çok bakıyor,tabi suç bende,hiç açmasam bakmayacak:-((Ama akşamları açıyoruz illa ki..
Bu arada Meriç in elbisesi çok güzelmiş,güle güle giysin.
canm benm zilli beni emmedi sütüm göz göre gitti ve gögüslerde çokk belirgin degişiklik olduu küçüldüler resmenn hiç meraketmeyin yani emzirmenn tadını çıkarınn
çookk şekerr güle güle giysnnn
şirvancm çalışan anne olmadıgım için yorum yapamadım canm ama çalşmayı isterdmm evde oturmak devmlı çoçukla ugraşmakata sıkıyoooo
kızlar işyerinde birinin bana asıldığını hissediyorum desem!!!!!!!
servis olayı gündeme gelmiş...
büyük ihtimalle olmayacak.. 2 servis talep etmiştim. fiyat bahalı gelmş, saatte çok fazla diyorlar..
bir düşünün uygun yol bulun bakalım denmiş.
ben benzin parası verin ben yavaştan gelim dedim..
ama benim benzin paramda çok tutuyor.. servis parasına eşdeğer oluyor.
kızlar siz benim yerimde olsanız ne yapardınız..
2 saatte git , 2 saate dön
ben de işe başladığım ilk hafta
bıraksam nasıl olur
başka bi iş mi bulsam eve yakın olsun
keşke öğr. olsaydım da yarım gün çalışsaydım
kpss ye girip memur mu olsam
daha bi sürü düşüncem vardı
kii hala arada aklıma takılıyor ama çalışıcam başka çarem yok benim
selam kızlar....
kerem uyurken yazayım dedim...
kağana çok sevindim.allahım göstermesin bi daha.şimdi evinde çok mutludur kilolarınıda alır yavas yavas.
elaya ve ecrine geçmiş olsun.
selende yürümeye başlamış.ne güzellll
şirvan aklım çok karışmış canım ya.en iyi kararı tabiki sen verirsin.ama bence de çalışma.ihtiyacında yokmuş.tabiki ne olacagı belli olmaz sende sölemişsin zaten.
kızlar gerçekten hepinize çok teşekkür ederim...
kaçgünüdr benle uğraşıyorsunuz....
topiğin konusu değişti resmen...
başınızı şişirdiysem kusura bakmayın.
kagan ev,ne gelmiş cok sevıdım yaa hep aklımdaydıııııııı
sultan ve tugba nereden oylucak sizi... sayfayı eklersenızzzzzzzz
kızlar işyerinde birinin bana asıldığını hissediyorum desem!!!!!!!
çok önemli bir konumda.
sagol cnm
yuhhhhhhhhhh:lepi::lepi:delikafaduldendelikafadulden
az çalışan cinsinden hayatım. keşke çok çalışsa 3000 kilo olma yolundaydım frene bastık ama bakalım ne zaman insan kilosuna ineceğim :roflol:geçmiş olsun cnm bendede çktı troid seninki çok çalışan mı az çalışanmı.
servis olayı gündeme gelmiş...
büyük ihtimalle olmayacak.. 2 servis talep etmiştim. fiyat bahalı gelmş, saatte çok fazla diyorlar..
bir düşünün uygun yol bulun bakalım denmiş.
ben benzin parası verin ben yavaştan gelim dedim..
ama benim benzin paramda çok tutuyor.. servis parasına eşdeğer oluyor.
kızlar siz benim yerimde olsanız ne yapardınız..
2 saatte git , 2 saate dön
sağol gülşen..umrım öyle olur ama doktorumuz kesin dedi. tıp ilerlemezse başka çözüm bulunmazsa böyleymiş. baksana değere 96,5..banucum geçmiş olsun.....bende tiroid hastasıydım ama son 3 yıldır değerlerim normal ve ilaç kullanmıyorum.....yani ömür boyu diye üzülme...sebepleride önemli tabi...benim yoğun üzüntülerden dolayı olmuştu ve geçti çok şükür inşallah sizinde geçer ama illet bişey tabi zor yani...helede name gibi uykusuz bebikle sinir sistemi tahrifatı kaçınılmaz...şirvan benim oyum belli senin için...evde otur
yuhh yanii derim. hatta ohaaa pe....nk de diyebilirim....kızlar işyerinde birinin bana asıldığını hissediyorum desem!!!!!!!
ii akşamlarrrrrrr..
off şirvancımm yaa..ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorumm..bende haftanın 1 günü..toplam 5 saat yolculuk yapıomm..sonrada çocuklarla canım çıkıoo vallaa..eve gelince şaftım kaymışş ben bitmişş oluyomm..ihtiyacın yoksa çalışma derimm..
ben çalışmayı istiyomm..ama mümkünse evime yakın bi yerdee ve yarım gün olarakkk..inşallah olurrr..
sen kayınvalidenlerle mi kalıyosunn selin??aklımda öyle kalmışş..
çok saol teyzesii..inşalllah alır kiloyuu..çokkk zayıfladıı çünküüü..kaburgasııı nasıll belliii...(((
ay ne demek canımm..burda birbirimize destek oluyozz..aynı şeyi sende bizee yapıyosunn..
oyyy melekimmm..çokk merak etmişş bizii..evimizee geldikk canımm..iyileşiyoruzz..
egeme çok çokk geçmiş olsunn..ishall berbattt bişiyy..hiçbişiyy kalmıyoo giyecekk..inşallah hemen düzelirr..
muzu kaynar suda 2 dk haşla paşaya yedirr canımm..çok ii gelioo..bide ekmek içi yedirr..biz bunları yaptıkk..kakamız çiköfteee kıvamındaaa hehehee..
aaaaa manyakkkk mı neeeee...kızz evliii olduğunuu bilmiomuuu???allah akıl fikir versinnnn..
bence deeeeeeee....
sagolun kızlarrrrrHerkese Merhabalar,
Kağan dan haber aldığımıza çok sevindim tekrar geçmiş olsun Ayşe canım,
Melek ege ye geçmiş olsun
Şirvan kürkün hayırlı olsun güle güle kullan biz kadınlarda bi alemiz eşimiz hediye alır beğenmeyiz almaz kızarız adamcağız düşünmüş almış))
Meriç in kıyafeti çok şık güle güle giyinsin fotoğrafları eklersen artık Esencim
Sultan yemek sormuşsun gerçi bu saate kadar yapmışsındır da ben söyleyim ,tavuk haşlama ,pilav ,tavuk suyuyla şehriye çorbası salata
Okurken aklımdakiler gidiyor hep alıntıda yapmıyorum atladıklarımdan özür dilerim
katılıyorumşirvancın bu devamlı evde olup eşine sarma olayı zaten bitecek yaz gelio kuzular büyüyo atarsın kendini sokağa olur biter bencede eğer ihtiyacın yoksa çalışma çünkü annenlerde kalıosunuz çocuğun düzeni de bozuluyodur iyice
ne kusuru şirvancım benim bozulduğum ben sana istinaden yazdım o yazdıklarımı yani diğer çalışan arkadaşlara saygı duyuyorummmmmmm.....
Biraz önce Sultanın klitlediği topiklerden birine baktım da,ne kadar değişik kişi varmış,bebişler doğduklarında girmişler,ama şimdi hiçbiri yok.
Ankaralılar ı toptan mı küstürdük ne,hiçbiri yok,bir Arzuer girmişti mesela,pek faaldi,ama şimdi yok..
bende hıç yatırmadım muallaktayım ışteyaseminin burnu da hırıltı yapıyor geceleri nem cihazını çalıştırınca daha az oluyor. bi de yastıksız yattığı için de olabilir? ben de yastıklamı yatırsam hiç yatırmadım şimdiye kadar
keşke bende,7,5 ay emdı Ece,benım strese ıyı bıle dayandı sütümecrin memeyi bıraktı yapamadığım ne çok çey varmış meğer..
saçımı boyatıcam...hasta olursam bronşit ilaçlarımı kullanabilicem...d.kontrol hapı kullanıcam...kahve istediğim kadar içebilicem..kalorisi yüksek olsada çooooook sevdiğim enerji içeceklerinden arada sırada içebilicem..arada sigara tellendiricem
bunların hiçbiri yine olmasaydıda ben ecrini emzirmeye devam etseydim
benımkınde olmadı hep aynıydıtuğbacım emzirmayi bırakınca göğüslerde bir değişiklik oldumuu
ay 2-3 sefer bızımkıde sıkıp bıraktı önce güldüm sonra canım sıkıldı yapmadım bır daha,emdırdığım günler geldı aklıma ayyy nasıl sızlardı,sütüm akardı boş yere,bızımkı uyurken memede almadı sonra bıberonda tutmadı büyük adam gıbı küçük bardak kaşık kullandı,ay canım ya çok üzüldüm valla ecemde geçen ay bıraktı dediğin gibi keşke emselerdide
bizler herşeyden taviz verseydik ecem aniden bıraktı hiç anlamadım hatta dün sultan dedi aç bakalım ne yapacak hala sütüm var bu arada(açtık ecem sıkıyo bırakıyo sadece doktorumuza dedim ecem artık emmiyor diye oda üzülme o alacağını aldı buna şükret dedi
kıs o kılomu 50 kılo allahım ya,maşallah dıyorum daha ne dıımhi hi o zman ben dün 51.2 çıkmıştım o zaman benim kilomda 49.9 oluyor dimi he he he
geçmış olsun arkadaşım her ne yapıyorsa stres yapıyor,merak etme bebışı düşün moralbozmak yok tamammıherkese merhab bayanlar
anca gelebildim güya tatil sabah eşimle hastaneye gittik. onda da trioid varmış. o da başlayacak ilaca hem de 2-4,5 olması gereken rakam 96,5 şok olduk kaldım. malum ben geçen hafta başladım ilaca bakalım ne olacak. allah sonumuzu hayretsin... moralim çok bozuk onun için sanırım.
gece de begüm sık sık ağlayarak uyandı tam anlamıyla :bbo: gibiyim...
çok yazmışsınız okuyamyım dedim gözüm kesmedi yazdım hemen...
Amin,Aminayy sağolun kızlar inanın uykum var uyuyamıyuorum. eşim normal karşıladı. sakin ama ben hemen evhama başladım. zaten henüz kendim için ölene kadar ilaç kullanacağım fikrine alışamamışken eşimde de olması sarstı beni... geçeer alışırım daha sakin olurum ama bugün böyle
yine de çok şükür allah devasız dert vermesin cümlemize ..
güle güle kullan yenı adını navrıscım,kıs az uğraşmadın bızle telefonlar,maıller helal olsun sana kım bıkar senı dınlemektenkızlar gerçekten hepinize çok teşekkür ederim...
kaçgünüdr benle uğraşıyorsunuz....
topiğin konusu değişti resmen...
başınızı şişirdiysem kusura bakmayın.
aynı şeyleri bende düşündüm
kimler kimler vardı yalan oldular
sağol minecim.. eklerim foto...Herkese Merhabalar,
Kağan dan haber aldığımıza çok sevindim tekrar geçmiş olsun Ayşe canım,
Melek ege ye geçmiş olsun
Şirvan kürkün hayırlı olsun güle güle kullan biz kadınlarda bi alemiz eşimiz hediye alır beğenmeyiz almaz kızarız adamcağız düşünmüş almış))
Meriç in kıyafeti çok şık güle güle giyinsin fotoğrafları eklersen artık Esencim
Sultan yemek sormuşsun gerçi bu saate kadar yapmışsındır da ben söyleyim ,tavuk haşlama ,pilav ,tavuk suyuyla şehriye çorbası salata
Okurken aklımdakiler gidiyor hep alıntıda yapmıyorum atladıklarımdan özür dilerim
sağol cnm..ayy bu aradaa meriçin kürküneee bittimm..çok tatlııı..
şirvan teyzesii kürkünü giyemezseeen meriçeee gönderrrrr bizim küçük hanımm çokk kokoşşş bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?